PRADA
PRADA
PRADA OLFACTORIES

Ανακαλύψτε τα τρία νέα αρώματα Les Mirages της συλλογής των Prada Olfactories


Ο οίκος Prada παρουσιάζει τα νέα αρώματα της συλλογής Olfactories Les Mirages.

Μία ανατρεπτική εκδοχή με μοντέρνο ύφος, τα αρώματα Olfactories του οίκου Prada είναι μαγευτικές ωδές για την παράδοση του οίκου, αλλά με μία ανατρεπτική προσδοκία-μία συλλογή σουρεαλιστικών αρωμάτων που ξεσηκώνουν την ανάμνηση ενός ανεκπλήρωτου ονείρου.

Η συλλογή Les Mirages είναι ένα ανατρεπτικό κεφάλαιο στην ιστορία των αρωμάτων Prada Olfactories, εμπνευσμένη από ένα ονειρεμένο ταξίδι σε όλο τον κόσμο.

Πλέον η συλλογή Les Mirages αποτελείται από έξι πρωτότυπα αρώματα και εκφράζει με μαεστρία τις αξίες του οίκου και την πολυπλοκότητα της παγκοσμιοποίησης.

Η τέχνη της αρωματοποιίας επαναπροσδιορίζεται στον παγκόσμιο άτλαντα:κάθε αρωματική σύνθεση αποτελεί ένα σημάδι σε ένα φανταστικό χάρτη.

Μία δημιουργική προσέγγιση

Η συλλογή Prada Olfactories Les Mirages αποτελείται από έξι αρώματα. Απευθύνονται και σε άνδρες και σε γυναίκες και διευρύνουν τον κόσμο των οσφρητικών αναζητήσεων. Αποτελούν ταξιδιωτικούς δρόμους που πλαισιώνουν και εκσυχρονίζουν την ανατολίτικη φαντασία.

Θυμίζουν τα συναισθήματα που νιώθει κανείς όταν επιστρέφει από νέα μέρη. Οι τρεις νέες αρωματικές προσθήκες έχουν ένα κοινό και βαθύτερο νόημα. Τη βαθιά πολιτισμική αξία που κρύβει ένα άρωμα. Σε συνεργασία με την αρωματοποιό Daniela Andrier, η ιδέα της Miuccia Prada είχε σαν αφετηρία το άρωμα ως δώρο. Αρωματικές δημιουργίες από πρώτες ύλες που μοιάζουν με πολυπόθητα αντικείμενα για τους γνώστες.

H αρωματοποιός Daniela Andrier.
H αρωματοποιός Daniela Andrier.

DESERT SERENADE

Μία εκλεπτυσμένη νότα περιπλανώμενη στην έρημο και ένα φως που ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Κατά τη διάρκεια του σούρουπου, το πέπλο της νύχτας ακουμπάει επάνω στην ηλιοκαμμένη γη, προστατεύοντας τις πιο γλυκιές αναμνήσεις της ημέρας. Το μέλι, το δέρμα και το σαφράν λάμπουν όπως τα αστέρια και τονίζουν τις καθημερινές στιγμές.

MOONLIGHT SHADOW

Οι σκιές τη νύχτα μπορεί να είναι θολές ή και διπλές. Τα αναμμένα φανάρια στο δρόμο προσδίδουν στις σκιές διάφορα σχήματα. Στην ατμόσφαιρα διαχέεται το άρωμα των ώριμων φρούτων που είναι έτοιμα να πέσουν από τα δέντρα, ένα άρωμα τόσο βαθύ όπως της σοκολάτας. Το άρωμα του κέδρου ολοκληρώνει αυτή την οσφρητική εμπειρία. Μία νύχτα που κρύβει πολλές υποσχέσεις και έντονες στιγμές, όπως τα συναισθήματα που μας προκαλεί η πανσέληνος.

MIDNIGHT TRAIN

Αναμνήσεις συνδυασμένες με αρώματα που προέρχονται από μακρινές πόλεις: άνθη από την Ανδαλουσία, πατσουλί από την Ινδονησία και κέδρος, αναμειγνύονται με μία ζεστή συμφωνία από κεχριμπάρι. Το Midnight Train μας θυμίζει τον αέρα που στροβιλίζεται πάνω από τη ζεστή αμμουδιά.