Rouge pur couture the slim, YSL Beaute
Rouge pur couture the slim, YSL Beaute
YSL BEAUTE

Ετοιμάσου να πας τα ματ χείλη σου ένα επίπεδο παραπάνω!


Το Rouge pur couture the slim, η πρώτη σειρά προϊόντων για τα χείλη από τον Διευθυντή Ομορφιάς της YSL Beauté, Tom Pecheux, ντύνει τα χείλη με couture δερμάτινο ματ αποτέλεσμα που είναι εξαιρετικά άνετο και ευκολοφόρετο.

Το 2018, ας ρίψουμε όλα τα όρια με ένα νέο, πρωτοποριακό ματ που τολμά να κάνει τα πράγματα διαφορετικά.
Είσαι έτοιμη να ζήσεις στα άκρα (#walktheline);

Συμβατικότητα και επανάσταση, couture και casual. Ποια είναι τα όριά σου;

Σχεδιασμένο για τη γυναίκα που θέλει να χαράζει το δικό της δρόμο, το RPC THE SLIM είναι το προϊόν που γίνεται ένα με τα χείλη. Εμπνευσμένο από το έντονο χρώμα και την ελαστικότητα του δέρματος, το RPC THE SLIM τονίζει άμεσα τα χείλη, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και πολύ έντονο ματ αποτέλεσμα με μία μόνο κίνηση.
Η απαλή σύνθεση τοποθετείτε σαν κρέμα και αγκαλιάζει τις καμπύλες των χειλιών, όπως το αγαπημένο σου τζιν. Έχει τόσο ανάλαφρη και ελαστική υφή, που ξεχνάς ότι το φοράς. Γι' αυτό τόλμησε να ζήσεις στα άκρα (#walktheline).

Το RPC THE SLIM επαναπροσδιορίζει το κραγιόν όπως το ήξερες μέχρι σήμερα, υιοθετώντας ένα πολύ λεπτό, τετραγωνισμένο σχήμα που εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή, για να τονίζεις τις καμπύλες των χειλιών. Κλασικό και couture αλλά, ταυτόχρονα, αβίαστα cool. Το μεταλλικό χρυσό τονίζει το μοντέρνο ματ μαύρο χρώμα της ξεχωριστής συσκευασίας του RPC THE SLIM.

Rouge pur couture the slim, YSL Beaute
Rouge pur couture the slim, YSL Beaute

"Η πυκνή, πουδρέ υφή και το έντονο χρώμα του RPC THE SLIM απαιτούν τέλειο περίγραμμα. Ένα μυστικό των επαγγελματιών makeup artist είναι ότι σχηματίζουν ένα τετράγωνο σχήμα γύρω από το τόξο των χειλιών προτού βάψουν τα χείλη. Γι' αυτό κι εγώ απλοποίησα τη διαδικασία εφαρμογής και σχεδίασα ένα τετράγωνο κραγιόν που βοηθά τις γυναίκες να δημιουργούν μόνες τους ακριβές περίγραμμα.
Για να δείχνουν πιο σαρκώδη τα χείλη, ξεκινάω από το κέντρο του επάνω χείλους, χρησιμοποιώντας τις τετράγωνες γωνίες του κραγιόν, για να τονίσω το τόξο. Μετά δουλεύω προς τις γωνίες, χρησιμοποιώντας τα πλαϊνά του τετράγωνου κραγιόν, για να σχηματίσω το περίγραμμα του επάνω και του κάτω χείλους με απόλυτη ακρίβεια. Έτσι τονίζονται οι φυσικές καμπύλες των χειλιών, προσφέροντας αυτό το ‘push up’ αποτέλεσμα που δίνει όγκο."

Tom Pecheux

Rouge pur couture the slim, YSL Beaute
Rouge pur couture the slim, YSL Beaute

Διαθέσιμο σε 24 couture αποχρώσεις, το RPC THE SLIM με την υπογραφή του Tom Pecheux είναι το κραγιόν που κάνει τις γυναίκες να τολμούν να δοκιμάζουν τα όρια.

Υπάρχει και μία limited edition, εμπνευσμένη από το εμβληματικό Black Opium. Η couture συσκευασία του RPC THE SLIM βρίσκει το ταίρι της σε ένα εθιστικό κραγιόν με γκλίτερ – μια δόση ενέργειας για τα χείλη.