Youth Dose Eye Treatment της Kiehl’s
Youth Dose Eye Treatment της Kiehl’s
KIEHL'S

Ανακαλύψτε τη νέα πηγή νεότητας για τα μάτια σας


Στη βιομηχανία περιποίησης της επιδερμίδας, οι καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο προϊόντα με άμεσα ορα τά οφέλη, που να λειτουργούν όμως και μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, τα προϊόντα ομορφιάς συνήθως είτε χρειάζονται υπομονή μέχρι να έχουν αποτέλεσμα, είτε παρέχουν άμεσα οφέλη που σιγά σιγά εξασθενούν.

Η πρόκληση αυτή ενέπνευσε τους χημικούς της Kiehl’s να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή σύνθεση που να επιτυγχάνει και τα δύο.

Επιπλέον, τα μάτια μας είναι αναμφισβήτητα ο καθρέφτης της ηλικίας μας–γι’ αυτό, οι χημικοί μας αποφάσισαν να στοχεύσουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή με μια τεχνολογία που παρέχει οφέλη τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

Στην πραγματικότητα, η γήρανση στην περιοχή αυτή επηρεάζει ολόκληρο το περίγραμμα των ματιών με την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, μαύρων κύκλων, και πρηξίματος.

Youth Dose Eye Treatment της Kiehl’s
Youth Dose Eye Treatment της Kiehl’s

Μετά από χρόνια ερευνών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την τελευταία μας καινοτομία: το Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment–μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη που αμέσως λειαίνει και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος σε βάθος χρόνου.

Άμεσα λείο και πιο φωτεινό περίγραμμα ματιών

Λειαίνοντας, φωτίζοντας και ενυδατώνοντας, η σύνθεση του νέου Youth Dose Eye Treatment, αποτελείται από έναν συνδυασμό μικροσφαιριδίων πούδρας που αντανακλούν και διαχέουν το φως χαρίζοντας στην επιδερμίδα φυσική φωτεινή και απαλή όψη.

Αμέσως μετά τη χρήση του προϊόντος, η κλινική μελέτη έδειξε σημαντική κλινική βελτίωση τόσο στην ορατή φωτεινότητα και λάμψη της πε ριοχής κάτω από τα μάτια, όσο και στην ορατή και απτή υφή της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια.

Youth Dose Eye Treatment της Kiehl’s
Youth Dose Eye Treatment της Kiehl’s

ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ & ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η σύνθεση αποτελείται από έναν πανίσχυρο συνδυασμό Εκχυλίσματος Σπόρων Σταφ υλιού, Προρετινόλης & Βιταμίνης C, συστατικά που μαζί ενυδατώνουν, λειαίνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα αμέσως μετά την εφαρμογή αλλά και με την πάροδο του χρόνου.

ΠΡΟΡΕΤΙΝΟΛΗ

Το γνωρίζατε;

Η Προρετινόλη, γνωστή και ως Παλμιτική Ρετινόλη ή Παλμιτική Βιταμίνη Α, είναι παράγωγο της Ρετινόλης (Βιταμίνη Α). Το υγιές δέρμα αποθηκεύει, εκ φύσεως, Βιταμίνη Α για μελλοντική χρήση με τη μορφή Προρετινόλης, τα επίπεδα της οποίας μειώνονται λόγω της φωτογήρανσης ή/και της χρονολογικής γήρανσης. Όμως αυτό το απόθεμα εξαντλείται τόσο λόγο της φωτογήρανσης όσο και της βιολογικής γήρανσης καθιστώντας την τοπική εφαρμογή του συστατικού ιδιαίτερα ευεργετική για την επιδερμίδα.

Στη σύνθεση του Youth Dose Eye Treatment:

Η Προρετινόλη μειώνει τα σημάδια που οφείλονται στις κινήσεις των μυών στην περιοχή των ματιών, συμβάλλοντας στη λείανση της επιδερμίδας και στη μείωση των λεπτών γραμμών. Επίσης, «ενδυναμώνει» τη λεπτή επιδερμίδα στο περίγραμμα των ματιών συμβάλλοντας στη μείωση του πρηξίματος.

Σε αντίθεση με τα «ξαδέλφια» της, η Ρετινόλη και η Ρετίν Α, η Προ-Ρετινόλη ΔΕΝ προκαλεί φωτοευαισθησία. (αυτό δεν το γράφει στο δελτίο τύπου, αλλά ίσως είναι χρήσιμο να ειπωθεί)

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Το γνωρίζατε;

Τα σταφύλια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, ευρέως αναγνωρισμένα αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά. Είναι, μάλιστα, μια από τις πιο πλούσιες πηγές πολυφαινολών, οι οποίες συναντώνται κυρίως στον φλοιό και στους σπόρους του σταφυλιού.

Στη σύνθεση του Youth Dose Eye Treatment:

Το Εκχύλισμα Σπόρων Κόκκινου Σταφυλιού ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας ελαχιστοποιώντας την όψη των μαύρων κύκλων.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Το γνωρίζατε;

Η Βιταμίνη C χρησιμοποιείται στη σύνθεσή μας με τη μορφή Γλυκοζίτη Ασκορβυλίου, γνωστού και ως Βιταμίνη Cg. Το L-ασκορβικό οξύ είναι το κύριο υδατοδιαλυτό, μη ενζυμικό αντιοξειδωτικό του σώματος, αλλά και το αντιοξειδωτικό που συναντάται σε μεγαλύτερη ποσότητα στην επιδερμίδα.

Στη σύνθεση του Youth Dose Eye Treatment:

Με αντιοξειδωτικά οφέλη, αυτή η μορφή Βιταμίνης C έχει πολλαπλά οφέλη, προσφέροντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και μακροπρόθεσμη επανορθωτική δράση.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε 3 τελίτσες στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Έπειτα, ταμπονάρετε και απλώστε απαλά κατά μήκος του κογχικού οστού.