CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum
CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum
CHANEL BEAUTY

Το νέο άρωμα του οίκου Chanel αποκαλύπτει τη λάμψη που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της


Ο οίκος Chanel κάλει κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την εσωτερική λάμψη που κρύβει μέσα της, με το νέο άρωμα που κυκλοφορεί, το CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum.

Ο Jean-Paul Goude είναι για μία ακόμη χρονιά ο δημιουργός της διαφημιστικής καμπάνιας. Μία συνεργασία που κρατάει από το 1990 και που αυτή τη φορά ο ίδιος έχει προσφέρει όλη του τη δημιουργικότητα και το αλληγορικό του ταλέντο για αυτήν την εκστρατεία.

Το CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum είναι ένα λουλουδένιο-φρουτώδες άρωμα, το οποίο δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Olivier Polge, σε συνεργασία με τα εργαστήρια του γαλλικού οίκου-Chanel Laboratory of Fragrance Creation and Development.

Στην καρδιά του κρύβει νότες από το εξωτικό γιασεμί, εμπλουτισμένο με essence από τριαντάφυλλο. Αυτές οι λουλουδένιες αισθήσεις επικαλύπτονται με τη σωστή δόση του κρεμώδες white musk, δημιουργώντας έτσι ένα άρωμα καθαρό και άκρως θηλυκό. Νότες κορυφής το γκρέιπφρουτ και το κυδώνι, που χαρίζουν τον τρυφερό, φρουτώδες χαρακτήρα του CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum και προσφέρουν στη γυναίκα που το φοράει μία εσωτερική λάμψη, η οποία εκπνέεται στη γοητεία που ακτινοβολεί.

CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum
CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum

Γι αυτή τη διαφημιστική καμπάνια, ο Jean Paul Goude συνεργάστηκε με τον αυτοδίδακτο χορογράφο Ryan Heffington, ο οποίος μοιράζεται την αγάπη του για την ανάμειξη των στιλ και των πολιτισμών καθώς επίσης και με τον μουσικό Sam Spiegel, ο οποίος κινείται ανάμεσα στην κλασική κουλτούρα και το hip hop. Ήταν ο τέλειος συνδυασμός: «και οι δύο συγχρονίζονται τέλεια μαζί μου, δίνοντας μια κάπως πιο χαλαρή και αυθόρμητη προσέγγιση στην ταινία που ταιριάζει απόλυτα με τη δική μου αισθητική».

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, ο Goude το περιγράφει ως «bref métrage» ή αλλιώς σύντομη ταινία: μια μικρή, κινηματογραφημένη πράξη που απεικονίζει μια πραγματικότητα η οποία είναι αθλητική, αλλά παράλληλα γραφική, αισθησιακή και στιλιζαρισμένη. Ένας ανεμοστρόβιλος από ταλαντούχους χορευτές και ερμηνευτές εκτελούν συντονισμένες κινήσεις και χορογραφίες που μεταφέρουν το πνεύμα του αρώματος με άψογη αισθητική.

CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum
CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum

Το CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum είναι ένα ακόμη άρωμα το οποίο φέρει την chic & classy υπογραφή του γαλλικού οίκου. Άκρως θηλυκό, με καθαρές νότες που εκφράζει την εσωτερική λάμψη που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της. Όσο για τη διαφημιστική καμπάνια, από εκεί δε λείπει το πνεύμα της θρυλικής Chanel. Άλλωστε ο ίδιος οJean Paul Goude έχει πει χαρακτηριστικά:«Υπάρχει το πνεύμα της Chanel, το έχω αισθανθεί από την αρχή, έχω την αίσθηση ότι εργάζομαι για αυτήν: εργάζομαι για έναν θρύλο ή για ένα φάντασμα, γι 'αυτό εμφανίζεται τακτικά στις ταινίες μου».

 

#TAKEYOURCHANCE
#TAKEYOURCHANCE