H Χριστίνα Αλεξανιάν. Φωτογραφία: Instagram/christinalexanian
H Χριστίνα Αλεξανιάν. Φωτογραφία: Instagram/christinalexanian
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ

«Είσαι όμορφη, όταν νιώθεις όμορφα» H Xριστίνα Αλεξανιάν αποκαλύπτει τη ρουτίνα ομορφιάς της


Καθαρό πρόσωπο. Λαμπερά μάτια. Υγιή μαλλιά. Σώμα γεμάτο αυτοπεποίθηση. Κίνηση που μαρτυρά την συγκλονιστικά ανεπιτήδευτη φυσική ομορφιά της.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι μια μίξη από ένα σύγχρονο κορίτσι της εποχής, μιας δυναμικής γυναίκας του χθες κι ενός ταλαντούχου πλάσματος του σήμερα, που κάνει το μέλλον να φαντάζει πολύ αξιόλογο κι ενδιαφέρον. Δεν εγκλωβίζεται πίσω από μια επιτηδευμένη και τέλεια εικόνα, αλλά περιποιείται τα συναισθήματά της. Κι αυτά με τη σειρά τους φροντίζουν για τη μοναδική της λάμψη, που σε κερδίζει και σε εμπνέει.

«Είσαι όμορφη, όταν νιώθεις όμορφα», λέει. Και το βγάζει σε κάθε της κίνηση, σε κάθε της δουλειά, σε κάθε παράσταση, αλλά και κάθε της βήμα.

Όσο για τα νεσεσέρ της; Δεν έχει πολλά, ένα που είναι πάντα μαζί της για να υποστηρίξει τις ανάγκες της καθημερινότητάς της. Κι έχει λίγα και σωστά. Καμία υπερβολή δεν την χαρακτηρίζει. Αν κάποιος ανοίξει την τσάντα της θα βρει ένα Liposan, την αντηλιακή πούδρα της Shiseido και το πιο πιθανόν σκόρπιες σκέψεις, που κάνουν επιτυχία όταν φοριούνται ως μάσκες προσώπου....

Διαβάστε τη συνέχεια στο Beautydiaries.gr