Snapscara από την  Maybelline New York
Snapscara από την Maybelline New York
MAYBELLINE

Σας παρουσιάζουμε την νέα Snapscara από την Maybelline New York-Ένα προϊόν που θα λατρέψετε!


Ρακούν μάτια; Ποτέ ξανά! Ήρθε η ώρα να πεις αντίο σε όλες τις δυσκολίες που συναντάς στην αφαίρεση του μακιγιάζ.


Μετά από χρόνια έρευνας, η Maybelline σας παρουσιάζει μια νέα γενιά μάσκαρα – πρόκειται για την νέα Snapscara με την υπογραφή της Maybelline NY!
Η τεχνολογία της Snapscara, πρώτη στο είδος της, υπόσχεται να μετατρέψει την δυσκολία στην αφαίρεση της αγαπημένης σου μάσκαρα σε πολύ απλή διαδικασία, ενώ παράλληλα εγγυάται έντονο όγκο, μήκος, τέλειο διαχωρισμό και βλεφαρίδες που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Η επαναστατική σύνθεσή της κάνει τη χρονοβόρα διαδικασία της τοποθέτησης και αφαίρεσης μάσκαρα να μοιάζει «παιχνίδι» !.

Η Snapscara τοποθετείται πολύ εύκολα και υπόσχεται βλεφαρίδες με έντονο όγκο και μήκος, που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Όσο εύκολο σου φαίνεται να την τοποθετήσεις, τόσο εύκολη είναι και η αφαίρεσή της, με μια κίνηση χρησιμοποιώντας χλιαρό νερό, είτε με το αγαπημένο σου προϊόν για ντεμακιγιάζ. Το επίπονο τρίψιμο και τα scrubs σε καθημερινή βάση ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Η νέα Snapscara διατίθεται σε τρεις amazing αποχρώσεις -μαύρο, μπλε και berry- Έχεις κι εσύ πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα μοναδικό fun make up look, πιο γρήγορα από ποτέ.

Αποχρώσεις:

1. Pitch Black


2. Deja Blue



3. Black Cherry