Backstage Moment @Celia Kritharioti fashion show
Backstage Moment @Celia Kritharioti fashion show
M·A·C COSMETICS

Τα εντυπωσιακά beauty looks στο show της Celia Kritharioti στην Haute Couture SS19 Fashion Week στο Παρίσι είχαν την υπογραφή των MAC Cosmetics


Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Celia Kritharioti για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε τους πάντες με  τις δημιουργίες της υψηλής ραπτικής στην Haute Couture Fashion Week για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη σχολή Καλών Τεχνών..

Εκλεκτές καλεσμένες ήταν καλεσμένες στο show της, «Cirque des Couleurs», η Maria Borges και η Lena Perminova. Κάθε λεπτομέρεια στις εμφανίσεις ήταν προσεγμένη και τα M·A·C Cosmetics έδωσαν τη δική τους πινελιά, αφού επιμελήθηκαν  το makeup για το show της Celia Kritharioti.

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, η ομάδα της M·A·C με key artist τη Μαρία Νικολουδάκη, δημιούργησε makeup looks που ανέδειξαν τις μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας που εκπροσωπεί επάξια την ελληνική μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το θέμα ων makeup look «Funny Feminine Beauty».

Backstage Moment @Celia Kritharioti fashion show
Backstage Moment @Celia Kritharioti fashion show

Makeup looks που εκφράζουν τη θηλυκότητα η οποία αποκαλύπτει την παιχνιδιάρική της διάθεση και αναζητά την ελευθερία που επιτάσσει η φύση της. Ακαθόριστες γραμμές, γεμάτες χαρούμενα pastel, αλλά και έντονα χρώματα που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι τελικά it’s so funny being happy!

Η παιχνιδιάρικη θηλυκότητα αναδύεται μέσα από ένα αψεγάδιαστο δέρμα, με φυσικό no-makeup αποτέλεσμα, που αφήνει το χρώμα να κερδίσει το «παιχνίδι». Τα χείλη παραμένουν «γυμνά» ενώ οι λάμψεις παίζουν με το φως.

Key products για φυσικό αποτέλεσμα στο δέρμα, ήταν το M·A·C Studio Face & Body Foundation σε συνδυασμό με το Studio Fix 24h Wear Concealer.

M·A·C Studio Face & Body Foundation
M·A·C Studio Face & Body Foundation