Aπό το show του Valentino. Φωτογραφία: Pascal Le Segretain/Getty Images
Aπό το show του Valentino. Φωτογραφία: Pascal Le Segretain/Getty Images
VALENTINO

Το πιο εντυπωσιακό beauty look το απολαύσαμε στο fashion show του οίκου Valentino


Η τοποθέτηση χρωματιστών φτερών στις βλεφαρίδες των μοντέλων συνδυάστηκε άψογα με τα color-blocked looks.

Για μία ακόμη φορά η Pat McGrath ανέβασε το μακιγιάζ σε επίπεδο τέχνης και έδωσε τρισδιάστατη αισθητική στα beauty looks των μοντέλων, τα οποία φορούσαν υπέροχες δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Pat McGrath μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο που χειρίζεται τόσο τα πινέλα, όσο και τις παλέτες του μακιγιάζ, πηγαίνοντας το makeup σε άλλη διάσταση. Και φυσικά η haute couture Fashion Week, για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 δεν αποτελεί εξαίρεση,

Μετά από μοναδικά glitter looks που απολαύσαμε στο catwalk Givenchy και οι μάσκες που ήταν σα δεύτερο δέρμα στο fashion show Maison Margiela, η McGrath κινήθηκε σε ρομαντικά μονοπάτια και μας ταξίδεψε σε ένα παραμύθο για τον οίκου Valentino.

Splash/Ideal image
Splash/Ideal image

Σε πρώτο πλάνο τα μάτια των μοντέλων που ήταν τονισμένα με μαύρο eyeliner και αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο ήταν τα λιλά, μπλε, παστέλ πράσινα και μαύρα φτερά που προστέθηκαν σα ψεύτικες βλεφαρίδες και ταίριαξαν απόλυτα με τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Το εντυπωσιακό είναι ότι τοποθετήθηκαν ένα προς ένα στις βλεφαρίδες των μοντέλων, με τη βοήθεια από ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. 


Φωτογραφία από το instagram λογαριασμό της Pat McGrath, @patmcgrathreal

Με κάθε κίνηση του κινητού βλεφάρου, τα πρόσωπα των μοντέλων έμοιαζαν πραγματικά με έργο τέχνης και με δυσκολία μπορούσε κανείς να απομακρύνει το βλέμμα του. 

Και φυσικά αυτή η extravagance πινελιά ήρθε σε απόλυτη ισορροπία με ένα minimal πρόσωπο. Το highlighter πρωταγωνίστησε στα κατάλληλα σημεία και οι αντανακλάσεις πρόσθεταν μία πολυτέλεια στο look, ενώ τα glossy nude lips άφηναν τα μάτια να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε τον άξιζαν!