Η ομάδα του Dust + Cream. Φωτογραφία: Fab awards
Η ομάδα του Dust + Cream. Φωτογραφία: Fab awards
DUST+CREAM

Τα DUST+CREAM και επίσημα το Best Beauty brand της χρονιάς!

Σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου στο Art Factory, η απονομή βραβείων Fashion & Beauty Awards 2019.

Ο λαμπερός κόσμος της ομορφιάς απένειμε στα DUST+CREAM 7 βραβεία, τιμώντας τη ραγδαία επιτυχημένη πορεία τους στον χώρο.

Αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή του Special Award, του μεγάλου επάθλου της διοργάνωσης, στα DUST+CREAM, που έφυγαν από το Art Factory φέροντας πλέον τον τίτλο του «Best Beauty Brand».

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες στιγμές της εταιρείας, η οποία είναι αναμφισβήτητα πιο έτοιμη από ποτέ να διατηρήσει σταθερή την θέση της στην κορυφή των cosmetics και στην προτίμηση του καταναλωτή.

Επιπλέον, η εταιρεία κέρδισε 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες: Beauty Retail Network-National Expansion και Beauty Retailer-Independent Brand, 3 Silver στις κατηγορίες: Beauty Concept Store, Youth-Millennial Brand και Greek Beauty Brand και 1 Bronze βραβείο στην κατηγορία Make up Brand.

Επισκεφθείτε το site των DUST+CREAM στο www.dustandcream.gr, ενώ μπορείτε να ακολουθήσετε το beauty brand και στα social media.

Facebook: https://www.facebook.com/DustandCreamGreece/
Instagram: https://www.instagram.com/dustandcream/
Twitter: https://twitter.com/Dustandcream
Youtube: https://www.youtube.com/c/DustandCreamGreece