Σούπερ διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry | 0 bovary.gr
Σούπερ διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry | 0 bovary.gr
30|01|2019 19:00
SHARE
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Σούπερ διαγωνισμός: Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από ένα άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry


Το Bovary και το Beauty Diaries χαρίζουν σε 3 τυχερές το νέο και πιο αναζωογονητικό γυναικείο άρωμα, Her Eau de Parfum του οίκου Burberry.

Το αναζωογονητικό, φρουτώδες και με μία πραγματικά φανταστική floral αίσθηση άρωμα Her Eau de Parfum, δημιουργήθηκε από τον master αρωματοποιό Francis Kurkdjian. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο συνδυασμό από κόκκινα και μαύρα μούρα, γιασεμί και βιολέτα, ξηρό κεχριμπάρι και musk. 

«To νέο γυναικείο άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry, είναι μοναδικό και παραμένει αξέχαστο σε όποια το επιλέξει να το φορέσει. Πρόκειται για ένα signature άρωμα», επισημαίνει ο ευφάνταστος δημιουργός Francis Kurkdjian.

Πάρε μέρος στον υπέροχο διαγωνισμό μας για να είσαι στις 3 τυχερές φίλες που θα το κερδίσουν!

To Bovary.gr και το Beauty Diaries στο χαρίζουν δώρο! 

Μπες στο post του Instagram, ακολούθησε ΟΛΑ τα βήματα και μπορεί να είσαι ανάμεσα στις 3 τυχερές φίλες, που θα απολαμβάνουν σε λίγες ημέρες τη νέα τους αρωματική ταυτότητα!

Extra info: Σ' άλλα ωραία, η Κάρα Ντελεβίν είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Her Eau de Parfum του οίκου Burberry κι όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο απολαμβάνει τη νέα της ενδιαφέρουσα εσάνς στους δρόμους του Λονδίνου. Λίγο η πολύ αυτό το κορίτσι εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο, το γεμάτο ενέργεια πνεύμα των ανθρώπων που ζουν σ’ αυτή την παθιασμένη πόλη, καθώς και το ίδιο το άρωμα που τείνει να ξεχωρίζει.