CATRICE
CATRICE
CATRICE

H Catrice παρουσιάζει τα beauty trends για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019


Καινοτόμα προϊόντα υψηλής απόδοσης σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις των catwalk - η CATRICE συνδυάζει την ομορφιά και τη μόδα.

Εμπνευσμένη από τα διεθνή σχέδια για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, η CATRICE λανσάρει, τον Φεβρουάριο του 2019, πολλά must προϊόντα από πέντε συναρπαστικές νέες τάσεις. Το NO MAKE-UP LOOK, με έμφαση στους απαλούς τόνους, αποδεικνύει πόσο εντυπωσιακές μπορείτε να δείχνετε ακόμη και με ένα σχεδόν αδιόρατο μακιγιάζ. Και μπορείτε να είστε πολύ πιο εκφραστικές με τα VISUAL WOW & EFFECTS: οι εθισμένες με την ομορφιά είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα με αυτά τα φοβερά προϊόντα.

Η τάση RESHAPE & PLUMP & BOOST έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός ακαταμάχητου σχήματος και την προσθήκη όγκου, ενώ η PERFORMANCE FOR EVERY LIFESTYLE συνδυάζει προϊόντα ομορφιάς υψηλής απόδοσης που μπορούν να αντέξουν ακόμα και τον πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Ευελιξία και φρεσκάδα για τις ημέρες της άνοιξης - από την CATRICE.

NO MAKE-UP LOOK

Less is more: το φυσικό look είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το μοντέρνο no make-up look δίνει στο δέρμα σας μια λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση. Μην ανησυχείτε όμως, όταν θα βγείτε η επιδερμίδα σας θα δείχνει τέλεια. Και στα νύχια μπορείτε να δώσετε μια διακριτική nude πινελιά για ένα ιδιαίτερα κομψό στιλ.

MORE THAN NUDE NAIL POLISH

Το αγαπημένο όλων. Οι πέντε ημιδιαφανείς, ελαφρώς ιριδίζουσες nude αποχρώσεις του βερνικιού νυχιών ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος, φωτίζουν ορατά τα νύχια, εφαρμόζονται πολύ εύκολα και πάνω από όλα είναι vegan!

1 MINUTE FACE PERFECTOR

Ελαφριά μους με απαλή κάλυψη που προσαρμόζεται σε κάθε τόνο επιδερμίδας, δίνοντας ένα ματ αποτέλεσμα και εξασφαλίζοντας μια άψογη εμφάνιση. Εξαφανίζει εμφανώς τους πόρους και τις ατέλειες του δέρματος και μπορεί να αντικαταστήσει το primer αλλά και το foundation, ανάλογα πάντα με την επιθυμητή κάλυψη. Ίσως το πιο πολυτάλαντο προϊόν σε ό,τι αφορά τις βάσεις μας.

VISUAL WOW & EFFECTS

Αυτά τα προϊόντα, μόλις εφαρμοστούν, εξασφαλίζουν πραγματικά εντυπωσιακές στιγμές με τις εκπληκτικές τους υφές, τα συναρπαστικά φινιρίσματα και τα ειδικά εφέ. Και χάρη στην εύκολη εφαρμογή τους, μπορείτε να δημιουργήσετε στη στιγμή επαγγελματικά look με υπέροχους τόνους.

HEAVENLY HOLO FULL COVER NAIL STICKER

Holo! Αυτοκόλλητα φύλλα που δημιουργούν γρήγορα εξτρίμ ολογραφικά εφέ, πιο ανθεκτικά από οποιοδήποτε άλλο βερνίκι. Στερεώστε τα εύκαμπτα αυτοκόλλητα στο νύχι και αφαιρέστε προσεκτικά με τη λίμα σας ό,τι περισσεύει. Τα λεπτά φύλλα δεν χρειάζονται αφαιρετικό βερνικιού νυχιών για να αφαιρεθούν – απλώς τα ξεφλουδίζετε.

GALACTIC GLOW TRANSLUCENT EFFECT NAIL LACQUER

Σε μακρινούς γαλαξίες! Τα οκτώ ιριδίζοντα και ημιδιαφανή βερνίκια δίνουν στα νύχια μια συναρπαστική γαλαξιακή λάμψη.

GOLDEN DUST HIGHLIGHTER DROPS

Εντυπωσιακή λάμψη: μια νέα προσθήκη έρχεται στη σειρά Galactic Highlighter Drops - οι χρωστικές που αντανακλούν το φως και η εκπληκτική υφή του προϊόντος προσφέρουν μια ιριδίζουσα χρυσαφένια σκόνη στα μάγουλα, την αψίδα των φρυδιών και το ντεκολτέ.

GLOW ILLUSION LOOSE POWDER

Αυτή η εξαιρετικά ελαφριά πούδρα περιέχει μικρο-χρωστικές που αντανακλούν το φως για ένα λείο φινίρισμα με μια φυσική λάμψη. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνη της ή για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σας.

SUPERBIA VOL.1 & 2 EYESHADOW PALETTES – WARM COPPER & FRISTED TAUPE EYESHADOW EDITIONS

Η υψηλής ποιότητας σκιά ματιών σε μορφή πούδρας είναι διαθέσιμη σε δύο παλέτες με 10 αποχρώσεις - η κάθε μία σε μια ξεχωριστή συναρπαστική συσκευασία: είτε επιλέξετε nude και χάλκινους τόνους είτε ψυχρότερες αποχρώσεις που κυμαίνονται από μπλε του πάγου μέχρι taupe. Η ποικιλία των εφέ από ματ μέχρι ολογραφικά, κάνει κάθε εμφάνιση ακαταμάχητη.

BOUNCY BRONZER CARRIBEAN VIBES

Αναζωογονητικό bronzer με απαλό άρωμα καρύδας για μια ηλιοκαμένη εμφάνιση. Η τζελ υφή του θα κάνει τις καρδιές σας να χτυπήσουν λίγο πιο γρήγορα: είναι εκπληκτικά ανάλαφρη και δημιουργεί μια πανέμορφη λάμψη από την Καραϊβική.

THE EDGY LILAC COLLECTION EYESHADOW PALETTE

Αγαπημένη: Η παλέτα με τα 9 χρώματα από τη Συλλογή Bestseller με τις λιλά αποχρώσεις, είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα μάτια σας να λάμπουν. Οι τόνοι είναι κυρίως ψυχροί με περλέ και ματ φινίρισμα και συνδυάζονται εύκολα για συναρπαστικά Smokey Eyes.

RESHAPE & PLUMP & BOOST

P(l)ump it up! Οι δυναμικές γυναίκες που τους αρέσει να τα δίνουν όλα με το στιλ τους έχουν πλέον βοήθεια από... ισχυρούς συνεργάτες. Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς δίνουν ένα φανταστικό αποτέλεσμα και μια πανέμορφη, περιποιημένη εμφάνιση.

POWER PLUMPING GEL LIPSTICK

Για εκφραστικά χείλη: Το κραγιόν με την έντονη λάμψη και το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζει απαλά και εμφανώς γεμάτα χείλη. Το τζελ κραγιόν απλώνεται ευχάριστα στα χείλη χωρίς να τα βαραίνει. Διατίθεται σε δέκα μοντέρνα χρώματα με μεσαία έως υψηλή κάλυψη.

GENERATION PLUMP & SHINE LIP GLOSS

Για μέγιστη λάμψη: Λίπγκλος με μεσαία κάλυψη και κρεμώδη, λαμπερή υφή. Το φινίρισμα υψηλής λάμψης και το περλέ εφέ ενισχύουν ορατά τα χείλη. Διατίθεται σε οκτώ χρώματα, με και χωρίς περλέ εφέ. Δεν κολλούν και διαρκούν.

ONE DROP COVERAGE WEIGHTLESS CONCEALER

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταγόνα: μακράς διαρκείας concealer, ανθεκτικό στον ιδρώτα, με υψηλή κάλυψη και εξαιρετικά ελαφριά υφή. Μια σταγόνα του concealer είναι αρκετή για πλήρη κάλυψη. Ταυτόχρονα, είναι και ενυδατικό, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Διατίθεται σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις.

GLAM & DOLL BOOST LASH GROWTH VOLUME MASCARA

Η οικογένεια Glam & Doll μεγαλώνει: Η νέα μακράς διάρκειας μάσκαρα καλύπτει τις βλεφαρίδες με βαθιά μαύρη υφή και ταυτόχρονα ενισχύει την ανάπτυξή τους - χωρίς την ανάγκη για χρήση serum. Σε μόλις έξι εβδομάδες, η μάσκαρα εξασφαλίζει διπλάσια αύξηση των βλεφαρίδων καθώς και 54% περισσότερο όγκο.

GLAM & DOLL BOOST LASH GROWTH VOLUME MASCARA
GLAM & DOLL BOOST LASH GROWTH VOLUME MASCARA

PERFORMANCE FOR EVERY LIFESTYLE

... και δράση! Η επόμενη γενιά χαρακτηρίζεται από αυθορμητισμό και επιθυμία για αλλαγή. Το καλό μακιγιάζ πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε αυτόν τον ρυθμό. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε προϊόντα υψηλής απόδοσης που μπορούν να χειριστούν ακόμη και τις πιο δύσκολες (και μερικές φορές τις πιο...ιδρωμένες) δραστηριότητες και προκλήσεις. Δεν υπάρχουν όρια!

HD ACTIVE PERFORMANCE PRIMER

Το διαφανές, υγρό primer με αντηλιακό δείκτη προστασίας 30 προσφέρει το κάτι παραπάνω για έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων ή στην πόλη: το HD Active Performance Primer προετοιμάζει το δέρμα σας για το foundations και το κάνει να διαρκεί περισσότερο. Η αδιάβροχη υφή του, που αντέχει και στον ιδρώτα, προσφέρει ένα άμεσο soft-focus εφέ και ελαχιστοποιεί τους πόρους.

LIQUID CAMOUFLAGE UNDER EYE PRIMER

Τέλειο δέρμα: υγρό, διαφανές primer που προετοιμάζει άψογα την κάτω περιοχή των ματιών για το concealer. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια γεμίζουν ορατά.

IT’S EASY BLACK LINER

Το It's Easy Black Liner είναι πραγματικά ένας καλλιτέχνης ακριβείας: Δημιουργεί σε ελάχιστο χρόνο εξαιρετικά λεπτές γραμμές σε σαγηνευτικό μαύρο χρώμα για εμφανίσεις που διαρκούν.

IT’S EASY TATTOO LINER

Το αδιάβροχο It's Easy Tattoo Liner παρέχει επιπλέον ένταση και εξασφαλίζει ακριβή εφαρμογή: Αντέχει επίσης τον ιδρώτα, τα δάκρυα, τη ζέστη και τη βροχή.

PRÊT-À-VOLUME FALSE LASHES MASCARA

Έτοιμες για έντονα, δραματικά look! Το καμπυλωτό βουρτσάκι ινών επιτρέπει μια "ειδική εφαρμογή" και δημιουργεί ένα συναρπαστικό εφέ ψεύτικης βλεφαρίδας, χάρη στην ελαφριά υφή της μάσκαρα.

GENERATION MATT COMFORTABLE LIQUID LIPSTICK

Επόμενη γενιά. Δέκα υγρά κραγιόν με βελούδινο ματ φινίρισμα σε χρώματα υψηλής κάλυψης, εμπλουτισμένα με έλαιο jojoba για απαλή αίσθηση στα χείλη. Οκτώ αποχρώσεις σε τριανταφυλλένιες και nude αποχρώσεις και δύο με μεταλλικά εφέ.

 

GENERATION MATT COMFORTABLE LIQUID LIPSTICK
GENERATION MATT COMFORTABLE LIQUID LIPSTICK