Hair Fashion Workshops 2019
Hair Fashion Workshops 2019
L’OREAL

Δύο μοναδικές ημέρες, γεμάτες έμπνευση, εκπαίδευση και δημιουργία, από τη L’Oréal Professionnel


Η L'Oréal Professionnel η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στην Ελλάδα, ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά διοργανώνοντας τα Hair Fashion Workshops 2019, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δύο κορυφαία κομμωτικά events μόνο για επαγγελματίες hairstylists, γεμάτα μόδα, έμπνευση, καλλιτεχνική δημιουργικότητα και μοναδική γνώση πάνω στις καινοτομίες του κλάδου και το ψηφιακό μέλλον του κομμωτηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 21 Ιανουάριου, στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στις 23 στο Μουσείο Βορρέ στην Αθήνα, περισσότεροι από 250 επαγγελματίες κομμωτές είχανε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουνε και να κάνουν πρακτική εξάσκηση δουλεύοντας και ίδιοι live πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας για τα μαλλιά σε κούρεμα, χρώμα και styling από τον αγαπημένο στο ελληνικό κοινό International L’Oréal Professionnel Ambassador Bertram K. και τη νέα ελληνική ομάδα των 12 L’Oréal Professionnel PRO Artists.

Στα πλαίσια του Hair Fashion Workshop οι επαγγελματίες κομμωτές είδανε τις προϊοντικές καινοτομίες της L'Oréal Professionnel την ανανεωμένη σειρά Styling μαλλιών Tecni Art, αλλά και για την νέα φιλοσοφία χρώματος της μάρκας La French η οποία έχει επιρροές και αισθητική από την κομψότητα του Παρισιού καθώς και τη νέα τεχνική χρώματος ambre balayage που θα κυριαρχήσει το 2019.
«Δύο ημέρες πραγματικής δουλειάς, έμπνευσης και καινοτομίας, με επίκεντρο πάντα τον κομμωτή ο οποίος διαρκώς αναζητά την μετεκπαίδευση και την αριστεία στο επάγγελμα και την τέχνη του, που μόνο μια κορυφαία μάρκα όπως η L'Oréal Professionnel μπορεί να προσφέρει». Νατάσα Μπεγνή, Δ/ντρια Εκπαίδευσης L'Oréal Professionnel.
 

Hair Fashion Workshops από τη  L’Oréal Professionnel
Hair Fashion Workshops από τη  L’Oréal Professionnel

Στα δύο Hair Fashion Workshops, οι παρευρισκόμενοι top hairstylists είχανε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Digital Lab, ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω στην ανάπτυξη της ψηφιακής εμπειρίας του καταναλωτή στο κομμωτήριο και τις νέες τεχνολογίες που έχουνε αναπτυχθεί στον κλάδο. Καθώς επίσης και το Styling Lab, ένα εργαστήρι μόδας μαλλιών, όπου η hairstylist Μαρία Δρετάκη παρουσίασε πρακτικές συμβουλές και τεχνικές σε μοντέλα, εμπνευσμένη από την ανανεωμένη σειρά Styling μαλλιών Tecni Art της L'Oréal Professionnel.



Τέλος, τα Hair Fashion Workshops ολοκληρωθήκανε με τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 ετών από το πρώτο λανσάρισμα της εμβληματικής επαγγελματικής βαφής χωρίς αμμωνία ΙΝΟΑ της L'Oréal Professionnel.


«Τα Hair Fashion Workshops αποτελούνε μια καινοτόμο πρωτοβουλία της L'Oréal Professionnel, που απευθύνεται στο κομμωτικό κοινό της χωράς μας το οποίο αναζητά την ανάπτυξη και την εξέλιξη μέσα στον κλάδο. ‘Ένας εκπαιδευτικός θεσμός ο οποίος παρέχει τη σωστή τεχνογνωσία και τα ιδανικά μέσα στον επαγγελματία, ο οποίος θέλει να προχωρήσει στο κομμωτήριο του αύριο» δήλωσε η Μικαέλλα Αδάμη, Δ/ντρια μάρκετινγκ L'Oréal Professionnel.

Επισκεφθείτε www.lorealprofessionnel.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.el/