O οίκος ομορφιάς YSL Beauty παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια του Black Opium | 0 bovary.gr
O οίκος ομορφιάς YSL Beauty παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια του Black Opium | 0 bovary.gr
YSL BEAUTE

O οίκος ομορφιάς YSL Beauty παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια του Black Opium


Άφησε τη νύχτα να σε κυριεύσει.

Σβήσε τα φώτα. Άσε τη νύχτα να σε κυριεύσει. Μία δόση. Τόσο μόνο χρειάζεται. Και ξαφνικά, η ένταση της νύχτας την κατακλύζει. Σα να την περιβάλλει μια γαλάζια αύρα από φωτεινή ενέργεια. Παράνομη. Μαγνητική. Αινιγματική.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ: BLACK OPIUM EAU DE PARFUM INTENSE

Το απόλυτο σκοτάδι του μαύρου καφέ. Η μαγνητική αύρα του γαλάζιου αψεντιού. Η έξαψη ενός νέου πόθου. O οίκος ομορφιάς YSL Beauty παρουσιάζει μια νέα προσθήκη το νέο Black Opium EDP Intense. Με μια ξεχωριστή εκδοχή του εμβληματικού μπουκαλιού του Black Opium σε βαθύ μπλε, μια νέα τολμηρή αρωματική υπογραφή που δημιούργησαν οι Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc και Olivier Cresp και την παγκόσμια πρέσβειρα YSL Beauty, Zoë Kravitz, να πρωταγωνιστεί και πάλι στη νέα εντυπωσιακή καμπάνια.

Black Opium Eau de Parfum Intense
Black Opium Eau de Parfum Intense

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ

Πιο δυνατό, πιο τολμηρό, με μια ένταση που είναι ανενδοίαστα αισθησιακή, το Black Opium Eau de Parfum Intense αποτελεί τολμηρή ενσάρκωση της νύχτας, αποπνέοντας όλη την ομορφιά, το μεγαλείο και το μυστήριο που αυτή κρύβει μέσα της. Για να δώσουν νέα τροπή στην ιστορία του Black Opium και την εμβληματική νότα μαύρου καφέ, οι αρωματοποιοί Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc και Olivier Cresp εμπνεύστηκαν από το γαλάζιο αψέντι. Αυτό το γαλαζοπράσινο λικέρ που αρωματίζεται με αψέντι και αρωματικά βότανα, έχει αμφιλεγόμενη φήμη – λόγω των θρυλικών παραισθησιογόνων ιδιοτήτων του, ήταν απαγορευμένο σε κάποιες χώρες. Σε συνδυασμό με το γλυκάνισο και γλυκά μπλε μούρα boysenberry, αποτελεί τη βασική νότα κορυφής του Black Opium Eau de Parfum Intense. Μεθυστική και ξεχωριστή, ξυπνά την περιέργεια και προκαλεί άμεση έλξη με μια έντονη, ακατέργαστη πτυχή που σε σαγηνεύει, σε προσελκύει και σε μαγεύει μια για πάντα.

Στην καρδιά του αρώματος βρίσκεται το absolute γιασεμιού Sambac, το οποίο συνδυάζεται με absolute άνθους πορτοκαλιάς σε μια σαγηνευτική, ζεστή και εξωτική αρωματική συμφωνία. Στη βάση του αρώματος: τι άλλο από την εμβληματική νότα καφέ που αποτελεί την υπογραφή του Black Opium. Άμεσα εθιστική, συνδυάζεται με γλυκόριζα, σανδαλόξυλο και βανίλια, δημιουργώντας μια πλούσια,  κρεμώδη νότα βάσης που είναι οικεία και ταυτόχρονα μοναδική. Εσκεμμένα τολμηρό, εμπλουτίζει τη συλλογή Black Opium με μια ξεχωριστή, νέα ένταση: ένα άρωμα καφέ που ηλεκτρίζεται από την έξαψη του γαλάζιου αψεντιού για να δώσει μια νέα μαγνητική αύρα στην εμβληματική συμφωνία καφέ και λουλουδιών.

Το άρωμα του οίκου YSL
Το άρωμα του οίκου YSL

"Θέλαμε να απαθανατίσουμε αυτή τη συναρπαστική στιγμή όταν αισθάνεσαι την έξαψη του πόθου για ένα άρωμα, τη στιγμή που το ερωτεύεσαι και σου ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα! Απτή ένταση, απεριόριστη ζωντάνια και μια επικίνδυνα εθιστική υφή που είναι αναντικατάστατη. Μια ισχυρή ανατολίτικη δόση που αιφνιδιάζει με τις τονωτικές πτυχές γλυκάνισου, ένα λικέρ αψεντιού και μπλε μούρων Boysenberry που απογειώνουν το άρωμα και η κρεμώδης βάση βανίλιας που αφήνει ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα πάνω στην επιδερμίδα", λένε οι Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp και Honorine Blanc, οι αρωματοποιοί του Black Opium.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ: ΒΥΘΙΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΕ

Το μπουκάλι του Black Opium Eau de Parfum Intense είναι εμπνευσμένο από την απόχρωση του αψεντιού, μια βαθιά γαλάζια αύρα με φόντο τα φώτα της πόλης. Μυστηριώδες, μαγνητικό και με συναρπαστική ένταση, αυτό το βαθύ σπινθηροβόλο μπλε είναι ακαταμάχητο.

Η καμπάνια: Γίνε η νύχτα
Η καμπάνια: Γίνε η νύχτα

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ: ΓΙΝΕ Η ΝΥΧΤΑ

Η Zoë Kravitz, παγκόσμια πρέσβειρα του YSL, επιστρέφει ως πρόσωπο του Black Opium Eau de Parfum Intense. Με το αγορίστικο κούρεμα και τα εκφραστικά της μάτια τονισμένα με αστραφτερή σκιά ματιών, αποπνέει μια υπνωτική θηλυκότητα, καθώς χορεύει σε ένα club και λικνίζεται σαγηνευτικά μέσα σε έναν γαλάζιο μονοχρωματικό κόσμο. Φωτίζεται από ένα λευκό νέον φωτεινό δακτύλιο που βρίσκεται πίσω της, ο οποίος παραπέμπει στο δακτύλιο που βρίσκεται στην καρδιά του μπουκαλιού του Black Opium και σαγηνεύει τους πάντες γύρω της με το άρωμά της. Στην καμπάνια, που γυρίστηκε από το φωτογράφο και σκηνοθέτη Jonas Lindstroem, γνωστό για την πρωτοποριακή δουλειά του με τον τραγουδιστή Kendrick Lamar καθώς και με διάσημους οίκους μόδας, εμφανίζεται και ο Presley Gerber, ο γιος της Cindy Crawford.
Το βίντεο μας προσκαλεί να νιώσουμε τον αισθησιασμό σε όλο το μεγαλείο του και να ζούμε τις νύχτες πιο έντονα, πιο τολμηρά και πιο σκοτεινά.
Η έντυπη καμπάνια φέρει την υπογραφή του Tyrone Lebon.