Shutterstock
Shutterstock
VICHY

Περίγραμμα προσώπου και λαιμός -Η σειρά περιποίησης που χρειάζεσαι στην εμμηνόπαυση


Η εμμηνόπαυση δεν είναι ταμπού πια. Πολλές γυναίκες μιλούν ανοιχτά γι’ αυτή την πολύπλοκη περίοδο ζωής, που κάθε μία μας θα βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή της με κάπως διαφορετικό τρόπο.

Είναι μια διαδικασία που φαντάζει δύσκολη, γιατί είναι άγνωστη. Στην πραγματικότητα όμως, είναι μια αλλαγή κι ένα σημείο από όπου θα περάσουμε όλες, προκειμένου να δούμε την επιδερμίδα, αλλά και τις ανάγκες της να αλλάζουν, ζητώντας έξτρα φροντίδα. Τόσο απλά.

Μια γυναίκα που έχει περάσει λοιπόν τη δεκαετία των 50 νιώθοντας υγιής και δείχνοντας νεότερη απ’ ό,τι έδειχναν αναμφισβήτητα οι προηγούμενες γενιές γυναικών (οι γιαγιάδες, αλλά και μαμάδες μας) δεν είναι διατεθειμένη με τίποτα να αφήσει την κατάσταση αυτή να της αλλάξει πορεία, ματιά, δυναμική και κυρίως εμφάνιση, εξαιτίας της εμμηνόπαυσης.

Κι εδώ έρχεται η κοσμετολογία και η αγαπημένη Vichy, που ερευνά χρόνια και σε βάθος την εμμηνόπαυση και την επιδερμίδα. Πραγματοποιώντας πολλές μελέτες, αλλά και εκτενή έρευνα, έχει καταλήξει σε ένα νέο όραμα για τα καλλυντικά που απευθύνονται στην επιδερμίδα κατά την εμμηνόπαυση. Μ’ αυτά και μ’ αυτά δημιουργήθηκε η σειρά περιποίησης Neovadiol, που ως γνωστό έφερε σπουδαίες αλλαγές στα θέλω και στα μπορώ κάθε γυναίκας που γυροφέρνει τα 50. Η σειρά αυτή αντιμετώπισε για πρώτη φορά την έλλειψη πυκνότητας που έχουν οι επιδερμίδες σ’ αυτό το στάδιο και σκόρπισε λάμψη και φρεσκάδα σε λίγες μόνο εφαρμογές...

Διαβάστε για την μαγική Neovadiol, στο Beautydiaries.gr