Η ιεροτελεστία του μπάνιου απογειώνεται με τα νέα Shower Gels της  σειράς Extraits de Cologne! | 0 bovary.gr
Η ιεροτελεστία του μπάνιου απογειώνεται με τα νέα Shower Gels της σειράς Extraits de Cologne! | 0 bovary.gr
ROGER & GALLET

Η ιεροτελεστία του μπάνιου απογειώνεται με τα νέα Shower Gels της σειράς Extraits de Cologne!


Στις 10 Απριλίου 1862, οι Armand Roger και Charles Gallet δημιούργησαν τον οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet .

Από τότε, ο οίκος έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία αρωμάτων που με την απίστευτη φρεσκάδα και την εκπληκτική τους ένταση διεγείρουν τις αισθήσεις. Κάθε άρωμα αποτελείται από μία παλέτα εξαίσιων φυσικών συστατικών, γνωστά για την αρωματική τους ποιότητα.

Ο Οίκος Roger&Gallet δημιούργησε τα Extraits de Cologne για τους “Incroyables” και τις “Merveilleuses” του σήμερα, μια δραστήρια γενιά που αναζητά τη φυσικότητα και την αυθεντικότητα, καλλιεργώντας τη χαρά της ζωής. Τα Extraits de Cologne είναι μια συλλογή χαρούμενων, φωτεινών, λαμπερών αρωμάτων, που συνδυάζουν την απαράμιλλη φρεσκάδα της υπογραφής ενός Cologne με τη μακράς διάρκειας ένταση ενός Eau de Parfum.

Επειδή η σωστή ιεροτελεστία για την φροντίδα του σώματος ξεκινάει από το μπάνιο, ο Οίκος Roger&Gallet συμπληρώνει την σειρά με τα νέα Extrait de Cologne shower gels. Τα αφρόλουτρα Extrait de Cologne διαθέτουν φυτική βάση εμπλουτισμένη με Aloe Vera. Μοναδικά αφρόλουτρα που υπόσχονται να μετατρέψουν την καθημερινή σου περιποίηση σε πολυτέλεια. Καθαρίζουν απαλά, ενώ ο πλούσιος ενυδατικός αφρός αφήνει απαλή και μεταξένια την επιδερμίδα.

Neroli Facetie
Neroli Facetie

Neroli Facetie

Λίγες σταγόνες από το χαλαρωτικό και καταπραϋντικό άρωμα Neroli Facetie αρκούν για να σε κάνουν να χαμογελάσεις. Είναι ένα δώρο στον εαυτό σου που πάντα σε κάνει να θέλεις και άλλο!
Πηγή έμπνευσης για τον αρωματοποιό Fabrice Pellegrin αποτέλεσαν το νερολί και το άνθος πορτοκαλιάς, συστατικά που για αυτόν σημαίνουν χαρά και ζεστασιά. Η μυρωδιά ιωδίου που έχει προστεθεί στο άρωμα, προσδίδει μία αίσθηση αέρινη, ανοιχτή, φωτεινή, λαμπερή και φρέσκια, φέρνοντας στο νου τη θάλασσα!
Το Neroli Facetie αγγίζει το 87.8% σε ποσοστό φυσικότητας. Η μοναδική σύνθεση του ανακουφίζει από το άγχος, διευκολύνει τον ύπνο και ελαφραίνει το νου.

Αρωματοποιός: Fabrice Pellegrin

“Facétie, σημαίνει χαρά, πρόσχαρη στάση, παιχνιδιάρικη διάθεση. Είναι η τέχνη του να διασκεδάζεις με μια μικρή γκριμάτσα ή ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι.”

Συστατικά: απόσταγμα νερολι, απόλυτο αιθέριο έλαιο άνθους πορτοκαλιάς, απόλυτο αιθέριο έλαιο έλαιο ελίχρρυσου, αποσταγμένα πολύτιμα αιθέρια έλαια ξύλου κέδρου, petigrain, σπόρων αγγελικής & vetiver.

Cassis Frenesie
Cassis Frenesie

Cassis Frenesie

Tο άρωμα Cassis Frenesie είναι ιδανικό για να καταπολεμήσει τη μελαγχολία, να φτιάξει τη διάθεση και να ξυπνήσει τις αισθήσεις. Η αρωματοποιός Elise Benate είχε σαν αφετηρία για τη δημιουργία του Cassis Frenesie το φυσικό φραγκοστάφυλο και τη ροζ παιώνια. Το αποτέλεσμα; Ένα τονωτικό και ζωηρό άρωμα που σε γεμίζει ζωντάνια!
Το άρωμα αγγίζει το 90,1% σε ποσοστό φυσικότητας.

Αρωματοποιός: Elise Benate

“Frénésie, σημαίνει να έχεις όρεξη για ζωή, να λαχταράς την αγάπη, να γεύεσαι τις απολαύσεις, χωρίς περιορισμούς, σε μια ύψιστη ανάταση.”

Συστατικά: απόλυτο αιθέριο έλαιο άνθους μαύρου φραγκοστάφυλου, απόσταγμα πιπεριού, εκχύλισμα τριαντάφυλλου, αποσταγμένα πολύτιμα αιθέρια έλαιο γερανιού, λεβαντίνης, galbanum & buchu.

The Fantasie
The Fantasie

The Fantasie

Το άρωμα The Fantasie είναι χαλαρωτικό, τονωτικό και αγχολυτικό. Για τη δημιουργία του The Fantasie o αρωματοποιός Alberto Morillas, επικεφαλής αρωματοποιός, εμπνεύστηκε από τη θάλασσα, ενώ είχε σαν σημείο αφετηρίας το τσάι περγαμόντου και τη φρεσκάδα των λεμονιών από τη Καλαβρία.
Μοναδική σύνθεση που περιέχει 90,7% συστατικά φυσικής προέλευσης, ανακουφίζει, αποφορτίζει την ένταση και διεγείρει το νου.

Αρωματοποιός: Alberto Morillas

“Ο ιδεαλιστής απολαμβάνει να κάνει πράγματα έξω από την πεπατημένη, έξω από τις συμβάσεις. Η πρωτοτυπία, η κάπως σκανταλιάρικη διάθεση και η ελαφρότητα είναι τρόπος ζωής του.”

Συστατικά: εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, ρητίνη βενζόης, απόσταγμα σανταλόξυλου, αποσταγμένα πολύτιμα αιθέρια έλαια κολιάνδρου, κάρδαμου, φασκόμηλου & vetiver.

 

Tubereuse Hedonie
Tubereuse Hedonie

Tubereuse Hedonie

Το άρωμα Tubereuse Hedonie ξεσηκώνει τη διάθεση και ταξιδεύει το νου και το σώμα. Για τη δημιουργία του αρώματος Tubereuse Hedonie η Γαλλίδα αρωματοποιός Anne Flipo είχε σαν σημείο αφετηρίας την τουμπερόζα και το αραβικό γιασεμί. Δυαδικότητα φρεσκάδας / αισθησιαμού και ποιότητα είναι χαρακτηριστικά που δημιουργούν ένα άρωμα χαλαρωτικό, αφροδισιακό, πλούσιο, δροσερό και μυστηριώδες. Η σύνθεση του Tubereuse Hedonie έχει ενορχηστρωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει την τέλεια αρμονία!
Πολύτιμα φυσικά συστατικά απογειώνουν τη σύνθεση του αρώματος, η οποία αγγίζει το 89,85 σε ποσοστό φυσικότητας.

Αρωματοποιός: Anne Flipo

“Ο ηδονιστής ζει για την ευχαρίστηση. Το να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, με κάθε τρόπο και όσο πιο συχνά μπορείς, το να ικανοποιείς τις αισθήσεις σου, χωρίς κανέναν περιορισμό, αυτό είναι ο σκοπός της ύπαρξής μας, η ύψιστη αξία.”

Συστατικά:απόλυτο αιθέριο έλαιο τουμπερόζας, απόλυτο αιθέριο έλαιο γιασεμιού, απόσταγμα περγαμόντου, αποσταγμένα πολύτιμα αιθέρια έλαια ροζ πιπεριού, νερόλι & σπόρων σέλερι.

Verveine Utopie
Verveine Utopie

Verveine Utopie

Το Verveine Utopie είναι ιδανικό για τόνωση του σώματος και έξαψη των αισθήσεων. Το διεγερτικό αυτό άρωμα περιέχει φυσικά συστατικά που είναι συναρπαστικά για την πολυπλοκότητα, τη μοναδικότητα και τον πλούτο τους. Για τη δημιουργία του αρώματος Verveine Utopie έμπνευση της αποτέλεσε η πολυτελής φινέτσα της ιστορία των ”Incroyables” και των “Merveilleuses“. Πρόκειται για μία σύνθεση ζωντανή και χαρούμενη που περιέχει 89,3% φυσικά συστατικά, και συνδυάζει τις μεθυστικές και χαλαρωτικές νότες σύμφωνα με το πνεύμα της Roger & Gallet.

Αρωματοποιός: Juliette Karagueuzoglou

“Ο ουτοπιστής ζει για ένα ιδανικό, για τον τέλειο κόσμο όπου όλοι θα μπορούν να βρουν την ευτυχία. Με πάθος και αθωότητα, αυτός ο ονειροπόλος κάνει μυριάδες σκέψεις για το πώς να αλλάξει τον κόσμο, πώς να τον κάνει πιο όμορφο.”

Συστατικά: απόσταγμα εξωτικής λουίζας, εκχύλισμα γεντιάνης, αποσταγμένα πολύτιμα αιθέρια έλαια ξύλου κέδρου, ξύλων gaiac και vetiver, βασιλικού και αψίνθου.

Magnolia Folie
Magnolia Folie

Magnolia Folie

Το νέο Extrait de Cologne, Magnolia Folie είναι ένα λουλουδενιο εθιστικό άρωμα, που ενσωματώνει την πολυπλοκότητα της μανόλιας με τολμηρές πτυχές ξύλου και μπαχαρικών. Αυτό το πολύ τονωτικό άρωμα υπόσχεται να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και να μαγέψει τις αισθήσεις.

Αρωματοποιός: Frédérique Terranova

Ο τολμηρός και εξειδικευμένος αρωματοποιός Frederique Terranova χρησιμοποιήσε τη δύναμη των συστατικών φυσικής προέλευσης σε συγκέντρωση 87% για την δημιουργία αυτής της ενεργητικής κολόνιας.

Συστατικά:κασσια, μανόλια, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, πατσουλί, κέδρος.