Σπύρος Σαμοΐλης
Σπύρος Σαμοΐλης
NIVEA

Το απόλυτο master-class ντεμακιγιάζ από τη NIVEA και τον γνωστό make-up artist Σπύρο Σαμοΐλη


Η αγαπημένη μάρκα περιποίησης προσώπου, NIVEA και ο γνωστός make-up artist Σπύρος Σαμοΐλης, υποδέχτηκαν το κοινό στο πρώτο master- class ντεμακιγιάζ, με σύμμαχό τους τη νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού και ντεμακιγιάζ NIVEA MicellAIR Professional.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στο The Mall Athens στο Μαρούσι, ο γνωστός make-up artist, μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τα μυστικά του σωστού κι αποτελεσματικού ντεμακιγιάζ, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού αναφορικά με την σημασία του καθαρισμού για την επιδερμίδα μας.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, αποδεικνύει αφενός, πόσο σημαντικός είναι για όλους ο σωστός καθαρισμός του προσώπου, κι αφετέρου τονίζει την εμπιστοσύνη στη NIVEA, που τόσα χρόνια φροντίζει για την επιδερμίδα μας με καινοτόμα προϊόντα, όπως είναι και η νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional.

 

Στο «Meet The Expert» meet-up οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της σειράς, ενώ ο αγαπημένος make- up artist, μας εξήγησε τα πάντα γύρω από την καινοτομία της σειράς και μας έδειξε, πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ με ελάχιστες μόνο κινήσεις.

Οι παρευρισκόμενοι φωτογραφήθηκαν με τον Σπύρο στο #MeetTheExpert photo booth, κέρδισαν πολλά δώρα από τη NIVEA και τη νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional, κι έμαθαν πρώτοι από όλους όλα τα μυστικά της αληθινής ομορφιάς από τους…ειδικούς του είδους.