Spring Look/Shutterstock
Spring Look/Shutterstock
TOM FORD

Η συλλεκτική Tom Ford Private Blend White Suede Collection βασίζεται στην αληθινή ομορφιά!


“Η πρόθεσή μου ήταν να βασιστώ στην αληθινή ομορφιά του musk, το οποίο δεν είναι καθόλου βαρύ ή ‘βρώμικο’, αλλά διαθέτει μια βαθιά, επιβλητική απαλότητα. Το άρωμα του καθαρού musk θυμίζει το άρωμα του γυμνού δέρματος”, αναφέρει ο Tom Ford.

“Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι υπάρχει τέτοιο εύρος αποχρώσεων και τόνων στην οικογένεια του musk που ένα και μόνο άρωμα δε μπορεί να εκφράσει τον χαρακτήρα του.” – TOM FORD

Ο Tom Ford παρουσιάζει τη συλλογή TOM FORD PRIVATE BLEND WHITE SUEDE COLLECTION. Τρία ξεχωριστά αρώματα εμπνευσμένα από τις ατέλειωτες δυνατότητες ενός από τα πιο σημαντικά στοιχεία της αρωματοποιίας: το musk.

Η White Suede Collection συμβολίζει τις πολλές όψεις του musk στην έκφραση των τριών αρωμάτων της συλλογής, White Suede, Jasmine Musk και Mask Pure–ερμηνεύοντας με σύγχρονο τρόπο την ισχυρή yang ενέργεια της νότας με την αρμονική ισορροπία και την ατμοσφαιρική απαλότητα. Εμπνευσμένο από την ιστορία του στις ορεινές περιοχές γύρω από την Κίνα, το πολυτελές εθιστικό musk σε αυτά τα τρία αρώματα προκαλεί την υφή και την αίσθηση γύρω από τις νότες τους στην πιο απαλή τους σύνθεση. Το αποτέλεσμα είναι τρία ιδιαίτερα αρώματα, το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ωμής επιθυμίας.

TOM FORD PRIVATE BLEND WHITE SUEDE

Τι συμβαίνει όταν οι απαλές, λευκές νότες του musk και του τριαντάφυλλου συνδυαστούν σε ένα παιχνίδι με την απρόσμενη αίσθηση του δέρματος – suede; Το TOM FORD PRIVATE BLEND WHITE SUEDE εξερευνά αυτήν την αμφισημία, δημιουργώντας γοητευτική ένταση ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό. Εναλλάσσοντας διαρκώς τις δύο του όψεις, το WHITE SUEDE είναι μία εκλεπτυσμένη και μεθυστική σύνθεση δύο στοιχείων από τα αντίθετα άκρα της παλέτας του αρωματοποιού. Ένα πλήθος τριαντάφυλλων Βουλγαρίας ανοίγει το άρωμα, σε συνδυασμό με τις πρώτες νύξεις από το musk. Αυτή η ρομαντική χειρονομία εξισορροπείται όμορφα από μια αίσθηση χρυσαφένιου σαφράν –ένα πολύτιμο μπαχαρικό γνωστό κι αυτό για τον διπλό του, γλυκόπικρο θερμό χαρακτήρα– και μια πινελιά από πικάντικο θυμάρι.



Κατόπιν αποκαλύπτεται στο κέντρο το suede. Το suede, η πιο απαλή εκδοχή του δέρματος, λαμβάνει το ιδιαίτερο άρωμά του από καπνισμένες νότες τσαγιού mate και λιβανιού, της ρητίνης ενός δέντρου. Μια γλυκιά νότα από κρίνο προσδίδει διαφάνεια στην καρδιά του αρώματος, εξισορροπώντας τον αρρενωπό χαρακτήρα του suede. Η εθιστική έλξη του musk εμπλουτίζεται με κεχριμπάρι και σανταλόξυλο, δημιουργώντας την τελική φάση του αρώματος. Το WHITE SUEDE παραμένει πάντα συναρπαστικό, καθώς οι δύο του όψεις, λουλουδιών-musk και δέρματος-suede, εξελίσσονται παράλληλα.

TOM FORD PRIVATE BLEND JASMINE MUSK

Σαγηνευτικό στην απλότητά του, ένα άρωμα απαλλαγμένο από κάθε υπερβολή, το TOM FORD JASMINE MUSK είναι μια ωδή στη δελεαστική δύναμη ενός θρυλικού συστατικού και η απογείωση της τέχνης του αρωματοποιού. Φτιαγμένο με την προσοχή στην ισορροπία και στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζουν έναν σχεδιαστή μόδας, το Jasmine Musk είναι, στον πυρήνα του, μια μεγαλειώδης σύνθεση από δύο νότες musk που εξισορροπούνται σοφά από δευτερεύουσες νότες, διαλεγμένες για να αναδεικνύουν τον θερμό αισθησιασμό του musk.
Ένας διαυγής συνδυασμός ylang ylang και γιασεμιού ανοίγει το άρωμα με μια αίσθηση γαλήνιου βάθους. Αυτό οδηγεί σε μια θερμή διάσταση, καθώς το πατσουλί στο κέντρο αναμειγνύεται με πλούσιες νότες λουλουδιών, δίνοντας στο άρωμα μια πυκνότητα που προσγειώνει το μπουκέτο των λευκών λουλουδιών. Η προσθήκη ενός σχεδόν ανεπαίσθητου ίχνους ίριδας προσδίδει κομψότητα στην καρδιά του αρώματος.



Πάνω σε αυτήν την προσεκτική δομημένη βάση, το βασικό συστατικό μπορεί να αποκαλύψει την αληθινή ομορφιά του. Δύο ξεχωριστά musk, το ένα καθαρό και φρουτώδες, το άλλο βαθύ και γαλήνιο, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τον “λευκό”, βαθύ και πολύτιμο χαρακτήρα του TOM FORD JASMINE MUSK. Γύρω από αυτή την ισορροπημένη καρδιά, εκτυλίσσονται πέντε αισθησιακές νότες: βανίλια, σανταλόξυλο, βετιβέρ, κίστος και κεχριμπάρι. Κάθε μία από αυτές είναι ένα σημαντικό στοιχείο της τελικής φάσης, εμπλουτίζοντας, αλλά χωρίς να κυριαρχούν, την κεντρική γραμμή του αρώματος.

TOM FORD PRIVATE BLEND MUSK PURE

Μια απαλή καρδιά λευκού musk συνδυάζεται με ζωηρές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών –το TOM FORD MUSK PURE ανοίγει με έντονη, διεγερτική φρεσκάδα, και κατόπιν αναπτύσσεται σε μια
αίσθηση υπέροχης άνεσης. Είναι η αίσθηση που νιώθετε όταν κουμπώνετε ένα καθαρό, λευκό πουκάμισο επάνω στο γυμνό δέρμα, κι έπειτα, λίγο αργότερα, χαλαρώνετε στο πιο άνετο
περιβάλλον που μπορείτε να φανταστείτε, ντυμένο στα λευκά.



Το MUSK PURE κάνει αισθητή την παρουσία του με έναν εκπληκτικό συνδυασμό από εκθαμβωτικές νότες αλδεϋδών που δημιουργούν ένα κύμα έντονης, “λευκής” ενέργειας και βοηθούν το musk να κάνει την εντυπωσιακή του είσοδο. Το ιταλικό περγαμόντο και μια αίσθηση πιπεριού κάνουν αυτές τις νότες της κορυφής του αρώματος να χορεύουν ζωηρά, καθώς το ylang ylang Orpur, το πιο έντονο εκχύλισμα αυτού του λευκού άνθους, αρχίζει να αποκαλύπτει τη μεθυστική του δύναμη.

TOM FORD WHITE SUEDE COLLECTION LIP COLOR

Η συλλογή διαθέτει τρεις εντυπωσιακές αποχρώσεις Lip Colors, εμπνευσμένες από τη μεγαλειώδη αίσθηση της White Suede Collection. Τα Lip Colors White Suede, Jasmine Musk και Musk Pure σαγηνεύουν προσδίδοντας ένα αισθησιακό, κρεμώδες και ουδέτερο αποτέλεσμα.

TOM FORD WHITE SUEDE COLLECTION EYE QUAD

Η WHITE SUEDE EYE QUAD περιλαμβάνει τέσσερεις απαλές, εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν την μεθυστική ζεστασιά του musk. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή σε συνδυασμό προσδίδοντας ένα σαγηνευτικό Tom Ford smoky eye αποτέλεσμα.

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τα αρώματα της Tom Ford White Suede Collection φιλοξενούνται σε διάφανο γυάλινο μπουκάλι σχεδιασμένο με εξαιρετική λεπτομέρεια, ώστε να εκφράζεται η πιο ανάλαφρη, “λευκή” τους προσωπικότητα, διαθέτοντας την χαρακτηριστική Private Blend εμφάνιση η οποία είναι εμπνευσμένη από την κομψή αρχιτεκτονική όψη από πιόνι σκακιού. Τα Lip Colors και η Eye Quad φιλοξενούνται στην εκθαμβωτική λευκή συσκευασία με χρυσές λεπτομέρειες.