Γυναικείο σώμα/Shutterstock
Γυναικείο σώμα/Shutterstock
KORRES

Δύο λαχταριστά body butters με ισχυρή συσφιγκτική και αντιρυτιδική δράση


Δύο λαχταριστά body butters για απόλυτα ενυδατωμένο και ελαστικό δέρμα κλείνουν στο βάζο τους τη δροσιά του γιαουρτιού και τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φύκια των ωκεανών.

Τα body butters Yoghurt Berries και Yoghurt Almond έχουν συσφιγκτική και αντιρυτιδική δράση και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος - αποτέλεσμα εμφανές από την πρώτη εβδομάδα χρήσης - φροντίζοντας για τη βελούδινη υφή και τη νεανική όψη του. Η πλούσια κρεμώδης, μη-λιπαρή, υφή λιώνει στο δέρμα και απορροφάται τέλεια, ενώ η σύνθεση, πλούσια σε φυτικά έλαια και βούτυρα, προσφέρει την πιο έντονη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί έως και 24 ώρες!

9 στις 10 γυναίκες παρατήρησαν 

  •  Βελτίωση στις «ζάρες» του δέρματος
  •  Ενισχυμένη σύσφιγξη δέρματος

8 στις 10 γυναίκες παρατήρησαν 

  •  Βελτίωση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων του δέρματος
Body Butters
Body Butters

ΓΙΑΟΥΡΤΙ: Φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ALARIA ESCULENTA: Πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και Ω3 λιπαρά οξέα, είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό και αντιοξειδωτικό συστατικό, που αυξάνει την ελαστικότητα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας ενώ καταγράφεται βελτίωση και τα επίπεδα ενυδάτωσης και σύσφιγξης.
ΒΟΥΤΥΡΟ KARITÉ: Με την ισχυρή ενυδατική του δράση, προστατεύει, απαλύνει και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.
ΕΛΑΙΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ & ΑΒΟΚΑΝΤΟ: Πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, έχουν μαλακτική δράση και προσφέρουν εντατική θρέψη.

FREE OF ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ / PARABENS / MINERAL OIL / ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ / ΑΙΘΑΝΟΛΑΜΙΝΕΣ / SLES / PCM / ΦΘΑΛΙΚΟΥΣ ΕΣΤΕΡΕΣ