Spring Makeup Look/Shutterstock
Spring Makeup Look/Shutterstock
ESSENCE

Η ανοιξιάτικη συλλογή Essence υπόσχεται αψεγάδιαστα makeup looks


Έφτασε επιτέλους η στιγμή να υποδεχτούμε τις καινοτομίες της essence για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019! Με τη νέα βασική σειρά, η essence προσθέτει στη συλλογή της μοντέρνα και πρωτοπόρα προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας.


Και όπως πάντα, είναι το απόλυτο must για όλες όσες αγαπούν το μακιγιάζ και τις νέες τάσεις. Η σειρά "you better work!" προσφέρει προϊόντα με υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ιδανικά για έναν δραστήριο τρόπο ζωής και αψεγάδιαστα look μακιγιάζ. Με τις παλέτες σκιών της σειράς City, το μακιγιάζ των ματιών σας θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, ενώ τα όνειρά σας για το ιδανικό βερνίκι νυχιών θα γίνουν πραγματικότητα με τις φανταστικές αποχρώσεις των νέων βερνικιών "shine, last & go!".

shine last & go! gel nail polish

Ονειρεμένα νύχια, με νέα εμφάνιση και χωρίς συμβιβασμούς! Η φόρμουλα με εφέ τζελ εξασφαλίζει βέλτιστη ανθεκτικότητα, έντονο χρώμα και εκπληκτική λάμψη. Τα vegan βερνίκια, με το γυαλιστερό φινίρισμα, είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και στεγνώνουν ακόμη πιο γρήγορα από τη σειρά the gel nail polish. Ας υποδεχτούμε, λοιπόν, τα νέα βερνίκια shine last & go!

PALETTES

Οι παλέτες σκιών για τα μάτια θα ικανοποιήσουν τη διάθεσή σας για ταξίδια και περιπέτεια και θα σας κερδίσουν με τις ιδιαίτερες αποχρώσεις τους, που είναι και πολύ πλούσιες σε χρωστικές. Εμπνευσμένες από τις πιο μοντέρνες πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, οι πουδρένιες σκιές ματιών αντιπροσωπεύουν τον αντίστοιχο τρόπο ζωής. Η Salut Paris περιλαμβάνει βελούδινες υφές σε ροζέ αποχρώσεις, η G'DAY SYDNEY εντυπωσιάζει με γήινους τόνους και μεταλλικά εφέ, η Hello New York παρουσιάζει αποχρώσεις που κυμαίνονται από γκρι έως μωβ σε μερικώς ιριδίζουσες υφές και η Ola Rio προσφέρει μια επιλογή μεταλλικών αποχρώσεων με λαμπερό φινίρισμα που εμπνέονται από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στη Βραζιλία.

you better work! tinted day cream

Η χρωματισμένη, ελαφρώς ενυδατική κρέμα με το ματ εφέ δημιουργεί ένα φυσικό, no make-up look και εξασφαλίζει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Χάρη στο φίλτρο UV, το πρόσωπό σας προστατεύεται από τις ακτίνες UV κατά τη διάρκεια των υπαίθριων δραστηριοτήτων σας.

you better work! fixing powder

Η διαφανής, συμπαγής πούδρα χαρίζει ένα ματ φινίρισμα που διαρκεί, χωρίς να βαραίνει το δέρμα. Ό,τι και να σας προκύψει μέσα στην ημέρα, η αδιάβροχη σύσταση της πούδρας μπορεί να διαχειριστεί οποιονδήποτε τρόπο ζωής και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Το ενσωματωμένο σφουγγαράκι κάνει την εφαρμογή της εξαιρετικά εύκολη, ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

you better work! camouflage concealer palette

Δεν έχει σημασία αν πάτε για προπόνηση ή για δείπνο: αυτή η παλέτα δημιουργεί μια φρέσκια εμφάνιση για κάθε περίσταση! Τα πέντε καλυπτικά concealers σε διάφορες αποχρώσεις είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν την τέλεια απόχρωση για κάθε τόνο δέρματος. Οι τρεις διορθωτές χρώματος έχουν υψηλή κάλυψη, εξισορροπούν την ερυθρότητα και καλύπτουν τους μαύρους κύκλους ή τις σκιές κάτω από τα μάτια. Χάρη στην αδιάβροχη υφή, το ματ φινίρισμα θα διαρκέσει σίγουρα για ώρες - ακόμα και κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων που προκαλούν εφίδρωση.

you better work! fixing spray

Το σπρέι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σταθεροποιεί το μακιγιάζ κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων που προκαλούν εφίδρωση. Εξασφαλίζει ένα ματ αποτέλεσμα και προσφέρει στη στιγμή μια αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο!

you better work! eye primer

Ο ιδανικός σύντροφος για το επόμενο σετ γυμναστικής σας! Εφαρμόζεται κάτω από τις σκιές ματιών, βελτιώνει την ανθεκτικότητα και εμποδίζει το μουτζούρωμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ελαφριά υφή του είναι αδιάβροχη και ακόμη κι αν ιδρώσετε στις προπονήσεις σας, το τέλειο look σας δεν θα επηρεαστεί!

you better work! mascara

Χάρη στην ειδική φόρμουλα, αυτή η αδιάβροχη μάσκαρα μπορεί να χειριστεί ακόμα και τις πιο “ιδρωμένες” προπονήσεις. Αντέχει στις έντονες δραστηριότητες και είναι διαθέσιμη σε δύο εκδοχές. Η μία εκδοχή παρέχει εκπληκτικό μήκος για καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες, ενώ η άλλη εξασφαλίζει μέγιστο όγκο και καμπύλη.

EYELINER the dip eyeliner

Χάρη στη σταθερή μύτη του, το βαθύ μαύρο eyeliner εφαρμόζεται εύκολα και με ακρίβεια και δημιουργεί μια άψογη, καμπυλωτή γραμμή στα βλέφαρα. Κατάλληλο και για εξεζητημένα στιλ μακιγιάζ στα μάτια.

MASCARA I love extreme crazy volume brown mascara

Η πολυαγαπημένη μάσκαρα τώρα διαθέσιμη και σε καφέ χρώμα! Όπως και η «αδελφή» της με τη μαύρη υφή, η καφέ εκδοχή καλύπτει κάθε μία βλεφαρίδα ξεχωριστά και το μεγάλο πλαστικό βουρτσάκι της, προσφέρει εξαιρετικά εντυπωσιακό όγκο.

EYE PENCIL smokey crystal ultra longlasting eye pencil

Smokey Eyes 2.0: οι έντονες αποχρώσεις αναμιγνύονται εύκολα, διαρκούν πολύ και δημιουργούν μεταλλικά πολύχρωμα εφέ στο μάτι. Ανάλογα με τον τρόπο που πέφτει το φως, τα τέσσερα χρώματα λάμπουν σε διάφορες αποχρώσεις. Για έντονες και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

EYEBROW PENCIL micro precise eyebrow pencil

Η εξαιρετικά λεπτή μύτη του μολυβιού επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή για καλοσχηματισμένα φρύδια. Με τη μαλακή, κρεμώδη, ματ υφή, είναι εύκολο να γεμίσετε ορατά τα μικρά κενά στα φρύδια κάνοντάς τα να δείχνουν ταυτόχρονα πολύ φυσικά. Εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας.

lashes to impress

Ακαταμάχητες, σαρωτικές βλεφαρίδες με τις νέες lashes to impress! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες εφαρμόζονται στην εξωτερική άκρη των βλεφαρίδων σας για να τις τονίσουν και να προσθέσουν πυκνότητα. Οι μισές βλεφαρίδες εξασφαλίζουν ένα φυσικό γατίσιο βλέμμα και οι μονές βλεφαρίδες, που κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές, δημιουργούν τέλεια highlights. Περιλαμβάνει κόλλα βλεφαρίδων.

peel off lash glue

Ξεφλουδίστε τη! Αυτή η κόλλα βλεφαρίδων μπορεί να ξεφλουδιστεί άμεσα για να αφαιρέσετε με ευκολία τις ψεύτικες βλεφαρίδες - χωρίς υπολείμματα ή ανάγκη για τρίψιμο. Η λευκή υφή εφαρμόζεται με ακρίβεια και γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει. Διατίθεται ξεχωριστά.

LIPGLOSS plumping nudes lipgloss

Πιο γεμάτα χείλη σε δευτερόλεπτα! Το νέο προϊόν με βούτυρο καριτέ κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και παράλληλα προσφέρει μια πανέμορφη λάμψη. Ταυτόχρονα δίνει και μια αίσθηση δροσιάς. Διατίθεται σε επτά nude αποχρώσεις – είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το τέλειο χρώμα για τον δικό σας τόνο δέρματος.

LIPGLOSS crystal wet look lipgloss

Τα νέα lipgloss δημιουργούν μια λαμπερή υγρή εμφάνιση στα χείλη! Οι χρωστικές που αντανακλούν το φως δημιουργούν ένα κρυστάλλινο φινίρισμα και ένα περλέ εφέ που λαμπυρίζει χωρίς να αφήνει μια κολλώδη αίσθηση - διαφανές, ροζ ή μοβ.

LIPGLOSS cosmic cuties glitter switch liquid lipstick

Το ματ υγρό κραγιόν μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό φινίρισμα με γκλίτερ που κόβει την ανάσα. Μόλις στεγνώσει, πιέστε απλώς τα χείλη σας μεταξύ τους για να πετύχετε αστραφτερά αποτελέσματα. Μαγεία!

My Beauty Lip Ritual

“PEEL IT! PATCH IT! PRIME IT!” είναι το σύνθημα του νέου τελετουργικού φροντίδας, το οποίο περιλαμβάνει πολύτιμα συστατικά που θα κάνουν τα χείλη σας απίστευτα απαλά και μαλακά.

ΒΗΜΑ 1
Αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με αυτό το κρεμώδες peeling. Περιέχει βούτυρο καριτέ για εξαιρετικά απαλά αποτελέσματα.

ΒΗΜΑ 2
Φροντίστε τα χείλη σας με αυτήν την ενυδατική και θρεπτική μάσκα. Απορροφάται γρήγορα και δίνει ένα δροσερό αποτέλεσμα.

ΒΗΜΑ 3
Εφαρμόστε το primer. Η βουτυρένια υφή του, με βούτυρο καριτέ, έλαιο macadamia και βιταμίνη Ε, προσφέρει εντατική φροντίδα, έχει δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 15 και αποτελεί την ιδανική βάση για το κραγιόν.

MY BEAUTY LIP RITUAL BALMS

Τρία νέα προϊόντα περιποίησης που εξασφαλίζουν απαλά και τέλεια χείλη. Η εκδοχή με το εκχύλισμα φύλλων gingko αναδομεί τα χείλη και ταυτόχρονα τα κάνει ευλύγιστα. Το lip balm, με το έλαιο ρυζιού, θρέφει και περιποιείται εντατικά τα χείλη. Η φόρμουλα με τα εκχυλίσματα άνθεων κερασιάς αναζωογονεί και ενυδατώνει. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα περιέχουν βιταμίνη Ε.

extreme last base coat

Το διαφανές base coat επεκτείνει σημαντικά την αντοχή του βερνικιού νυχιών, στεγνώνει γρήγορα και αποτρέπει τους αποχρωματισμούς.

extreme shine top coat

Για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στα νύχια! Το διαφανές top coat καλύπτει το βερνίκι νυχιών με ένα προστατευτικό στρώμα, που αποτρέπει τα νύχια από το να σπάνε, στεγνώνει γρήγορα και δημιουργεί ένα λαμπερό εφέ καθρέφτη.

clean & go express nail polish remover

Το αφαιρετικό βερνικιού νυχιών σε συσκευασία ταξιδιού, με έλαιο argan, είναι ιδανικό όταν βρίσκεστε εν κινήσει: χάρη στο ενσωματωμένο σφουγγαράκι, δεν χρειάζεται να έχετε ούτε βαμβάκι.

MAKE UP #insta perfect liquid highlighter

Τα #insta perfect liquid highlighters είναι η τέλεια προσθήκη στη δημοφιλή σειρά #insta perfect liquid make up. Για μια φυσική λάμψη σε όλο το πρόσωπο, απλώς ανακατέψτε λίγες υγρές σταγόνες από το highlighter με το #insta perfect foundation. Οι σταγόνες κυκλοφορούν σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μόνες τους, για να τονίσουν συγκεκριμένες περιοχές στα μάγουλα, τη μύτη και το σώμα.

BLUSH my glow passion blush/my glow passion highlighter

Δύο προϊόντα που θα μιλήσουν στην καρδιά μας. Το ρουζ και το highlighter κυκλοφορούν σε μια αλουμινένια συσκευασία σε σχήμα καρδιάς και έχουν μια υπερβολικά μαλακή υφή που σίγουρα θα σας κερδίσει. Το ρουζ σε έντονο χάλκινο χρώμα δίνει μια ελαφριά λάμψη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως bronzer. Το ιριδίζον highlighter χαρίζει ροζ αστραφτερούς τόνους.

POWDER hey CHEEKS blush, bronzer & highlighter palette

Η παλέτα με τις έξι σούπερ μαλακές υφές είναι ένα προϊόν που τα κάνει όλα. Συνδυάζει ματ και ιριδίζουσες αποχρώσεις που εφαρμόζονται και αναμειγνύονται πραγματικά εύκολα. Πέρα από τις απαλές αποχρώσεις του ρουζ, η παλέτα περιλαμβάνει χάλκινες αποχρώσεις καθώς και ένα λαμπερό highlighter. Τα τόσο ταιριαστά αυτά χρώματα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, εξασφαλίζουν μια φρέσκια και ξεχωριστή εμφάνιση. Ταυτόχρονα έχουν και μια έντονη διασπορά χρώματος που δεν μπορεί παρά να σας κερδίσει.

short blender brush

Οι κοντές, οβάλ τρίχες του πινέλου είναι ιδανικές για να δουλέψετε τις σκούρες σκιές στην πτυχή του βλεφάρου για εντυπωσιακά smokey eyes. Το πινέλο αναμιγνύει εύκολα πουδρένιες και κρεμώδεις υφές - για τέλεια σκίαση.

eyeshadow brush

Απίθανο σχήμα. Το γωνιακό πινέλο φρυδιών είναι ιδανικό για να εφαρμόζετε διάφορες υφές, τζελ ή πουδρένιες, στα φρύδια. Συνδυάζεται εξαιρετικά με τη νέα make me brow duo eyebrow powder.

hololighter brush

Ένα κωνικό πινέλο ιδανικό για highlighting και strobing – για ένα μαγικό unicorn look.

make-up and baking sponge

Το μικρό σφουγγαράκι, χωρίς λάτεξ, είναι ιδανικό για την τεχνική μακιγιάζ “baking” και όταν είναι υγρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την άψογη εφαρμογή του foundation. Η κεκλιμένη άκρη του χρησιμοποιείται για “baking” και η στρογγυλεμένη άκρη του για να «δουλεύετε» το make-up στο δέρμα.

face all-rounder brush

Το πινέλο με αυτό το πρωτοποριακό σχήμα είναι πραγματικά πολυλειτουργικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή υγρών καθώς και πουδρένιων υφών. Η πιο πλατιά πλευρά του είναι ιδανική για το foundation και contouring, ενώ η πιο λεπτή, επίπεδη πλευρά είναι ειδική για την ανάμειξη του concealer.