Amo Flowerful Ferragamo
Amo Flowerful Ferragamo
#ΑΜΟFERRAGAMO

Tο Amo Flowerful κάνει το ντεμπούτο του και πυροδοτεί ένα πρίσμα χρωμάτων!


Λουλούδι. Δύναμη. Έκρηξη λουλουδιών και χρωμάτων. Είναι η μαγική σύνθεση του Amo Flowerful, της νέας οσφρητικής δημιουργίας που προστίθεται στον κόσμο του Amo Ferragamo.


Ένα ακόμη πιο νεανικό, ζωντανό, δροσερό ​άρωμα, η απόλυτη έκφραση της χαράς της ζωής που εκφράζει την αισιοδοξία και μια ενέργεια που «ξεχειλίζει». Η γυναίκα του Amo Flowerful είναι πιο γρήγορη και από τη φαντασία, είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα που εκφράζει όλα όσα αγαπά - τα λουλούδια, τα χρώματα, τα όνειρά της, τα ταξίδια της και τη δύναμη της ελευθερίας της.

Η «καρδιά» του νέου αρώματος είναι φρουτώδης και λουλουδένια, συντίθεται από ροζ παιώνια, νότες γιασεμιού και δαμάσκηνου. Η κλασική ιταλική Bitter συμφωνία συνδυάζεται με λουλούδια yuzu και μαύρα φραγκοστάφυλα στις νότες κορυφής. Οι νότες βάσης απελευθερώνουν έναν αισθησιασμό που πηγάζει από ένα μείγμα βανίλιας, ξύλου και musk.
 

Amo Ferragamo/Amo Flowerful Ferragamo
Amo Ferragamo/Amo Flowerful Ferragamo

Αρωματοποιός: Marie Salamagne

«Για αυτή τη νέα ιστορία του Amo, η αρχική μου ιδέα ήταν να απεικονίσω έναν κήπο που να φαντάζει με ουράνιο τόξο, γεμάτο ανθισμένα, πολύχρωμα λουλούδια που «ακτινοβολούν». Για να αποδώσω αυτή την αισιόδοξη και χαρούμενη αρωματική δημιουργία, ξεκίνησα από την ιταλική πικρή συμφωνία του αρχικού Amo Ferragamo που συνδυάζεται ιδανικά με λουλούδια (γιασεμί, άνθος δαμάσκηνου, παιώνια) και φρούτα (φραγκοστάφυλο, λουλούδι yuzu). Ήθελα να αποδώσω τη θετική ενέργεια μέσα από μια πληθώρα εκπληκτικών πτυχών».
 

Amo Flowerful Ferragamo
Amo Flowerful Ferragamo

Το μπουκάλι του Amo επαναπροσδιορίζεται και διακοσμείται με το πρωτοποριακό Prisma TM, μία νέα τεχνολογία, η οποία μέσω της αλληλεπίδρασης μεταξύ φωτός και γυαλιού, αντανακλάται, δημιουργώντας ένα μοτίβο ουράνιου τόξου!

Flowerful: Μία ακόμη αγαπημένη αρωματική δημιουργία του οίκου, το μοτίβο «flower heel», το οποίο δημιουργήθηκε από τον Salvatore Ferragamo το 1939 και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, γίνεται το «κόσμημα» που κοσμεί το πάνω μέρος του εικονικού μπουκαλιού του νέου Amo Flowerful.