H Jo Malone καλωσορίζει τη νέα συλλογή Blossoms | 0 bovary.gr
H Jo Malone καλωσορίζει τη νέα συλλογή Blossoms | 0 bovary.gr
JO MALONE

H Jo Malone καλωσορίζει τη νέα συλλογή Blossoms


Η Jo Malone London παρουσιάζει τη νέα συλλογή Blossoms, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τον Απρίλιο του 2019.

 Περιτριγυρισμένη από ένα ουράνιο τόξο ombré αποχρώσεων, η σειρά περιλαμβάνει τα πολυαναμενόμενα Star Magnolia και Silk Blossom, το πολυαγαπημένο Orange Blossom και το νέο λαμπερό άρωμα Frangipani Flower.  Μαζί με όλα τα παραπάνω αρώματα, στη συλλογή επιστρέφει επίσης το αγαπημένο Star Magnolia Hair Mist. Το Silk Blossom περικλύεται σε ένα υπέροχο Κερί, ενώ το Orange Blossom κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε Hair Mist και Αρωματικό Χώρου.  
 
Κάθε άρωμα της συλλογής Blossoms μπορεί να φορεθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με κάποιο άλλο, δημιουργώντας έναν μοναδικό αρωματικό συνδυασμό.  

Η Jo Malone London συνιστά να αρωματίζουμε στα σημεία όπου είναι αισθητός ο παλμός, και στη συνέχεια να εφαρμόζουμε μικρή δόση Hair Mist στα μαλλιά.

Δύο πραγματικά εντυπωσιακοί συνδυασμοί που αξίζει να ανακαλύψετε είναι οι εξής:

  • Άρωμα Frangipani Flower σε συνδυασμό με Orange Blossom Hair Mist
    Ένα ζεστό, φλοράλ άρωμα που ακτινοβολεί όπως το frangipani, καθώς τα λαμπερά άνθη πορτοκαλιάς αρωματίζουν τα μαλλιά σας.
  • Άρωμα Silk Blossom με Star Magnolia Hair Mist
    Ενώ το φλοράλ άρωμα αναζωογονεί, τα ζωηρά, μεταξένια άνθη Star Magnolia προσδίδουν στα μαλλιά σας την πιο απαλή αίσθηση.

Η Blossoms Collection περιλαμβάνει:

  • Άρωμα Frangipani Flower 30ml και 100ml 
  • Άρωμα Silk Blossom 30ml και 100ml 
  • Κερί Silk Blossom 200g 
  • Άρωμα Star Magnolia 30ml και 100ml 
  • Star Magnolia Hair Mist 50ml 
  • Άρωμα Orange Blossom 100ml 
  • Orange Blossom Hair Mist 50ml 
  • Orange Blossom Diffuser 165ml 

Το άρωμα Frangipani Flower
Η τελευταία δημιουργία της Jo Malone London είναι ένα άρωμα που ακτινοβολεί λάμψη, προκαλώντας σας να εξερευνήσετε την καρδιά του άνθους Frangipani.

Υπνωτίζει με τη ζεστασιά του ήλιου και τη γλυκιά, ελαφριά του αίσθηση. Τα αστραφτερά πέταλα από γιασεμί και το εξωτικό ylang ylang το κάνουν ακόμα πιο γοητευτικό. Αναδεικνύεται από κρεμώδες σανταλόξυλο και μια δροσερή νότα λεμονιού.  Διατίθεται σε συσκευασία αρώματος 30ml και 100ml για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τον Απρίλιο του 2019.

“Πήραμε ένα καταπληκτικό δείγμα από Frangipani, μέσω της τεχνολογίας headspace, ώστε το άρωμα να διατηρήσει όσο γίνεται περισσότερο τη φυσική του μυρωδιά, η οποία είναι τόσο ξεχωριστή. Κρεμώδες και γλυκό σαν μια ηλιόλουστη ημέρα - τόσο εξωτικό που, από τη στιγμή που θα το μυρίσεις, θα σε συνεπάρει σε ένα μοναδικό ταξίδι.»  Céline Roux, Επικεφαλής Global Product Development

“Όπως το ίδιο το λουλούδι, το άρωμα είναι ανοιχτό και χαρούμενο, καθώς επίσης και πολύ εθιστικό. Παρασύρεστε ολοένα και βαθύτερα στη μαγεία του καθώς αυτή ξεδιπλώνεται - είναι κάτι εθιστικό, θα σας κάνει να γυρίζετε πάντα σ’ αυτό.»  Marie Salamagne, Master Perfumer

Σαγηνευτικοί συνδυασμοί με το Άρωμα Frangipani
Όταν συνδυάζεται με άλλα αρώματα το άνθος Frangipani αναδύει μια ζεστή, ηλιόλουστη γοητεία.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί

  • Άρωμα Frangipani Flower σε συνδυασμό με Nectarine Blossom & Honey 
    Ένα φρουτώδες, φλοράλ άρωμα, εμπλουτισμένο από τη χρυσή αύρα του Frangipani σε συνδυασμό με χυμώδη ροδάκινα.
  • Άρωμα Frangipani Flower σε συνδυασμό με Orange Blossom Hair Mist
    Ένα ζεστό, φλοράλ άρωμα που ακτινοβολεί όπως το Frangipani, καθώς τα λαμπερά άνθη πορτοκαλιάς αρωματίζουν τα μαλλιά σας.