Jennifer Lopez at Grammy's 2019/Splash/Ideal Image
Jennifer Lopez at Grammy's 2019/Splash/Ideal Image
KORRES

Ποιο ελληνικό προϊόν έχει στο makeup kit του ο celeb make-up artist και Head Makeup Artist των Grammy’s, Bruce Grayson;


O Bruce Grayson είναι ένας από τους διασημότερους makeup artist των celebrities και τα τελευταία 7 χρόνια είναι ο Head Makeup Artist των Grammy’s.

Όπως φαντάζεστε, το makeup kit του διαθέτει προϊόντα που χαρίζουν εξαιρετικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, ενώ προσφέρουν διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Και το σημαντικό για όλους τους επαγγελματίες makeup artists δεν είναι τόσο τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν τα looks, όσο τα προϊόντα που εφαρμόζουν στην επιδερμίδα για να την προετοιμάσουν.

Μία καλή ενυδατική, ένα primer, ένα ενυδατικό λάδι που θα προσφέρει extra λάμψη είναι κάποια από τα βασικά προϊόντα που δεν λείπουν από το νεσεσέρ τους.

Ο Bruce Grayson αποκάλυψε τα 16 καλύτερα προϊόντα που έχει στο makeup kit του: τα δουλεύει στα πρόσωπα των μοντέλων και του χαρίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανάμεσα σε αυτά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας, ελληνικά beauty brands, που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια, τόσο στον τομέα του skincare, όσο και στο μακιγιάζ.

Φωτογραφία από το λογαριασμό του Bruce Grayson στο Instagram.

Ο λόγος για τα αγαπημένα προϊόντα Korres, που σίγουρα όλες έχουμε αρκετά στο ντουλάπι του μπάνιου μας και στο νεσεσέρ μας.

Όσο για τον Bruce Grayson, ο ίδιος χρησιμοποιεί την ενυδατική κρέμα, Wild Rose Vitamin C Brightening 24H Moisturizer.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, το foundation είναι το πιο σημαντικό στάδιο του μακιγιάζ. Ωστόσο, για να «γράψει» σωστά το foundation, πρέπει η επιδερμίδα μας να έχει τη σωστή απόχρωση: ύστερα όλα είναι πιο εύκολα.

Wild Rose Vitamin C Brightening 24H Moisturizer
Wild Rose Vitamin C Brightening 24H Moisturizer

«Ενυδατώνω γρήγορα το πρόσωπο με μία ενυδατική-όχι με primer-και χρησιμοποιώ πινέλο, καθώς έτσι κερδίζω χρόνο. Όταν η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, η εφαρμογή του foundation είναι πιο γρήγορη κι έτσι μπορείς γρήγορα να πας στο επόμενο βήμα. Αν βιάζομαι τρομερά, ανακατεύω την ενυδατική με το foundation, αυτό, όμως, έχει ρίσκο, καθώς κάποια foundations αλλοιώνονται όταν ανακατεύονται με ενυδατική. Αγαπώ την ενυδατική του Korres, Wild Rose Vitamin C 24 Moisturizer, καθώς απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα.»