H L'Oreal Professionnel επανασυστήνει την επαγγελματική σειρά styling μαλλιών Tecni.Art | 0 bovary.gr
H L'Oreal Professionnel επανασυστήνει την επαγγελματική σειρά styling μαλλιών Tecni.Art | 0 bovary.gr
L'OREAL

H L'Oreal Professionnel επανασυστήνει την επαγγελματική σειρά styling μαλλιών Tecni.Art


Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τα επαγγελματικά προϊόντα styling μαλλιών!

Η εμβληματική σειρά styling Tecni.ART από τη L’Oréal Professionnel, πλήρως ανανεωμένη και επαναπροσδιορισμένη από τους κορυφαίους διεθνείς hairstylists. Μια νέα προσέγγιση της θρυλικής σειράς η οποία απαντά στις ξεχωριστές ανάγκες των επαγγελματιών αλλά και των καταναλωτών: Αληθινά Όμορφη και Ευφυής, επαγγελματικά αναβαθμισμένη και δυναμική, πάντα μπροστά και στο επίκεντρο της Μόδας.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η Tecni.ART της L'Oréal Professionnel, το 2019 αλλάζει και αναβαθμίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά την εικόνα και το χαρακτήρα της, προκειμένου να συμβαδίζει με τις πραγματικές ανάγκες των κομμωτών, χαρίζοντας αυτή τη γαλλική αισθητική σε όλα τα είδη στυλ και ανθρώπων.

TECNI.ART IS CREDIBLE

Η L'Oréal Professionnel έχει αναπτύξει μοναδικές φόρμουλες οι οποίες αλλάζουν κυριολεκτικά τους κανόνες του παιχνιδιού. Δοκιμασμένες υφές που ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες της κομμωτικής βιομηχανίας.

TECNI.ART IS PRO
 

100% σχεδιασμένη μαζί με τους πιο δημιουργικούς και social media-savvy hairstylists, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε όλα στάδια ανάπτυξης της νέας Tecni.ART. Από τα εργαστήρια μέχρι το προσκήνιο, από το packaging μέχρι την εικόνα, έτσι ώστε να συνδεθεί με τα σύγχρονα στυλ και vibes της αγοράς. Από το Παρίσι: Denis Do Amaral, Sacha De Carteret. Από το Λος Άντζελες: Anh Co Tran, Ashley Streicher, Dominick Serna. Από το Λονδίνο: Adam Reed.

TECNI.ART IS ABOUT PRODUCTS

Μια αεροδυναμική συσκευασία που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει μέσα από περιοδικά μόδας. Τρεις σειρές έξυπνων και αποτελεσματικών προϊόντων για να δημιουργήσετε όλα τα look.
1. Το Neat Essentials-λευκή συσκευασία και must-have για ξεχωριστούς hairstylists
2. Οι Texturizers-γκρι συσκευασία για μοναδικές υφές των “2nd day hair”
3. Οι Transformers-μαύρη συσκευασία για στυλίστες που θέλουν προϊόντα με πολλαπλές χρήσεις: υφές που μεταμορφώνονται στα χέρια σας και επιτρέπουν πολλαπλά αποτελέσματα styling και look: μια κρεμώδης λοσιόν για πειθαρχία, υφή και «αρχιτεκτονική» μαλλιών.

TECNI.ART IS FRENCH

Αληθινή λόγω της γαλλικής της καταγωγής, η σειρά αντικατοπτρίζει μια διαχρονική, αβίαστη παριζιάνικη καλλιτεχνία, με αρετουσάριστη πραγματική εικόνα. Η νέα Tecni.Art είναι έτοιμη να κερδίσει την πραγματική του θέση στον επαγγελματικό κόσμο του hairstyling, δοκιμάζοντας τον απόλυτο επαγγελματικό της χαρακτήρα στα άκρα.

0% RETOUCH. 100% TECNI.ART.

HAIRSPRAY ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ FIX DESIGN TECNIART | 200 ml



Το Tecni.ART Fix Design της L’Oréal Professionnel είναι ένα Spray φιξαρίσματος με δυνατό κράτημα χωρίς ορατά κατάλοιπα και ένα φυσικό λαμπερό φινίρισμα, ενώ το look σας παραμένει
αναλλοίωτο.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε σε απόσταση 15 εκατοστών από τα νωπά ή στεγνά μαλλιά, ή μεγαλύτερη για ένα πιο στεγνό αποτέλεσμα.

HAIRSTYLE:
Updos με γερό κράτημα, διαμορφωμένο αποτέλεσμα.

GEL ΜΑΛΛΙΩΝ FIX MAX TECNIART | 200 ml



Το Tecni.ART Fix Max Gel διαμόρφωσης για έξτρα κράτημα έρχεται με ένα ευχάριστο και αναζωογονητικό άρωμα. Αυτό το gel δε θα κάνει τα μαλλιά σας να κολλάνε και δε θα αφήνει κατάλοιπα στο κεφάλι, μόνο απαλά και λαμπερά μαλλιά.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε με τα χέρια για συνολικό κράτημα, ή χρησιμοποιήστε τα δάκτυλα για να τονίστε μεμονωμένες τούφες.

HAIRSTYLE:
Μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω και κοφτά hairstyles.

HAIRSPRAY PLI ΓΙΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ TECNIART | 190 ml



Το TECNI.ART Pli Shaper της L’Oréal Professionnel είναι ένα θερμοδραστικό spray. Προσφέρει σώμα και πειθαρχία στην τρίχα, ενώ παράλληλα δίνει απαλή υφή και φυσική αίσθηση. Ανασηκώνει άμεσα τις ρίζες και χαρίζει ανάλαφρες μπούκλες ή κυματιστά χτενίσματα.

Οδηγίες Χρήσης:
Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε ταμποναρισμένα μαλλιά, ανασηκώστε τις ρίζες καθώς τα χτενίζετε ή χρησιμοποιήστε ρόλεϊ για ακόμα περισσότερο όγκο. Για πιο δημιουργικά looks χρησιμοποιήστε το προϊόν με θερμαντικά εργαλεία.

HAIRSTYLE:
Κυματιστά μαλλιά

ΑΦΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΓΚΟ FULL VOLUME EXTRA TECNIART | 250 ml



Ο αφρός TECNI.ART Full Volume Extra της L’Oréal Professionnel δίνει extra όγκο στα μαλλιά σας και πολύ δυνατό κράτημα στο χτένισμά σας, χωρίς να τα βαραίνει.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε σε λουσμένα και ταμποναρισμένα μαλλιά. Ανακινήστε τη συσκευασία καλά, κρατήστε την ανάποδα και εφαρμόστε μια ποσότητα αφρού ίση με ένα φουντούκι, στις παλάμες των χεριών σας. Εφαρμόστε στα μαλλιά σας με μια χτένα ή με τα δάχτυλά σας, για να τους δώσετε όγκο.

HAIRSTYLE:
Μαλλιά με ΧL όγκο

ΑΦΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΓΚΟ VOLUME LIFT TECNIART | 250 ml


Αφρός-spray για όγκο στη ρίζα. Προσφέρει φυσικό έλεγχο στα μαλλιά, για ένα μοντέρνο hairstyle με όγκο. Τα μήκη και οι άκρες αφήνονται εύπλαστα και ανάλαφρα.

Μεγιστοποιήστε τον όγκο εφαρμόζοντας το προϊόν σε λουσμένα και ταμποναρισμένα μαλλιά. Ανακινήστε καλά τη συσκευασία και εφαρμόστε στηνπεριοχή της ρίζας κάθε τούφας από απόσταση λίγων εκατοστών και να δώσετε επιπλέον όγκο στα μαλλιά σας. Στεγνώστε ή φορμάρετε με τα δάκτυλα.

HAIRSPRAY ΑΛΑΤΙΟΥ ΓΙΑ BEACH WAVES TECNIART |150 ml

Spray Αλατιού για μαλλιά βγαλμένα από την παραλία. Το Tecni.ART Beach Waves της L’Oréal Professionnel είναι ένα spray υφής με αλατόνερο για in fashion look παραλίας, χωρίς σκληρή υφή. Το απαραίτητο εργαλείο για ένα ματ αποτέλεσμα με υφή.

Οδηγίες χρήσης:
Ψεκάστε το σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και δουλέψτε το με τα δάχτυλά σας. Μπορείτε επίσης να το εφαρμόσετε πριν χρησιμοποιήσετε θερμικά εργαλεία για να δημιουργήσετε ματ κυματισμούς. Χτενίστε τις μπούκλες με τα χέρια σας και χωρίστε τις άκρες σας για ένα messy look.

HAIRSTYLE:
Beach waves, messy look και σέξι μαλλιά με ματ τελείωμα

HAIRSPRAY ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ SAVAGE PANACHE TECNIART|250 ml



Το Tecni.ART Savage Panache της L’Oréal Professionnel είναι ένα σπρέϊ- πούδρα που δημιουργεί υφή. Δημιουργήστε ένα look με τέλειο όγκο και υφή, για να ενισχύσεις οπουδήποτε hairstyles.

Οδηγίες Χρήσης:
Τα σωματίδια πούδρας με μικρό-κίνηση προσφέρουν εξαιρετικό όγκο και ατημέλητη υφή, για άψογο τελείωμα και ενισχυμένο στυλ. Για να δημιουργήσετε απόλυτο εφέ όγκου στη ρίζα, εφαρμόστε στη ρίζα πριν κρεπάρετε τις τούφες. Χρησιμοποιήστε μια οβάλ βούρτσα με τρίχες για να λειάνετε τα μαλλιά χωρίς να χάσετε τον όγκο.

HAIRSTYLE:
Messy και με υφή μαλλιά, λεπτές και σταθερές πλεξούδες και κοτσίδες, 60’s XXL looks.

ΠΟΥΔΡΑ ΜΑΛΛΙΩΝ SUPER DUST TECNIART | 7ml



Το Tecni.ART Super Dust της L’Oréal Professionnel είναι μία πούδρα μαλλιών για όγκο και υφή με ματ τελείωμα.

Οδηγίες Χρήσης:
Ανακινήστε πριν τη χρήση και μετά εφαρμόστε την πούδρα στις παλάμες των χεριών σας. Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά σε μήκη και άκρες και δώστε όγκο στα μαλλιά. Για περισσότερο όγκο, εφαρμόστε κατευθείαν στη ρίζα, ανακινήστε τη συσκευασία σε απόσταση 1εκ από τη ρίζα. Πολύ χρήσιμο για κότσους με όγκο και εύκολα πιασίματα προς τα πίσω.

HAIRSTYLE:

Ατημέλητο look, χτενίσματα προς τα πίσω

ΚΡΕΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ WEB TECNIART | 150 ml



Το Tecni.ART Web της L’Oréal Professionnel είναι μία πάστα διαμόρφωσης για σχεδίαση και διαμόρφωση του styling των μαλλιών με ένα φυσικό και λαμπερό τελείωμα.

Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά. Τρίψτε ποσότητα ίση με ένα φουντούκι ανάμεσα στα χέρια σας. Απομακρύνετε ελαφρώς τα χέρια σας για να τεντώσετε τις ίνες ανάμεσά τους και περάστε τις από τα μαλλιά σας για αποτέλεσμα με υφή.

HAIRSTYLE:
Ατημέλητο look ή look με υφή. Απεριόριστες επιλογές για ατημέλητα και look με υφή.

ΠΑΣΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ DEPOLISH TECNIART | 100 ml



Το Depolish της L’Oréal Professionnel είναι μία εύπλαστη πάστα διαμόρφωσης για αποδομημένο, σκληρό και ατημέλητο look. Ένα TECNI.ART must-have που διαμορφώνει και κάνει ματ τα μαλλιά, για ένα & αποτέλεσμα με απεριόριστες αλλαγές στο look.

Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά με τα χέρια σας για ένα ματ αποτέλεσμα. Δουλέψτε το με τα δάκτυλα σας για ένα ευέλικτο φινίρισμα και για να διαμορφώσετε τις τούφες

HAIRSTYLE:
Διαμορφωμένο look , με φυσικό φινίρισμα

ΝΕΑ ΛΟΣΙΟΝ ΜΑΛΛΙΩΝ TRANSFORMER TECNIART | 150 ml



H Tecni.ART Transformer Lotion της L’Oréal Professionnel είναι η πρώτη lotion- σε- ίνες που μπορεί να μεταμορφωθεί στα χέρια σου και από υγρή μορφή σε πάστα. Πολλαπλές χρήσεις, από μία θερμο-προστατευτική lotion που δίνει σώμα στην τρίχα μέχρι μία πάστα με ίνες που δημιουργεί υφή.

Οδηγίες Χρήσης:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρεγμένα μαλλιά ως lotion για το πιστολάκι, που προετοιμάζει και προστατεύει τα μαλλιά. Σε στεγνά μαλλιά: Δουλέψτε το προϊόν με τα χέρια για να δημιουργήσετε μια πάστα με ίνες για messy look. Συνεχίσετε να δουλεύετε το προϊόν στα χέρια σας για να δημιουργήσετε ένα κερί-πάστα που θα ολοκληρώσει το look.

HAIRSTYLE:
Απεριόριστα looks: Απόλυτα πειθαρχημένο, αφέλειες με φόρμα, μπούκλες με υφή. Ιδανικό για όλα τα μήκη ώστε να δημιουργήσει υφή.

Επισκεφθείτε το επίσημο site τους, με ένα click στο https://www.lorealprofessionnel.gr