ενυδάτωση/Shutterstock
ενυδάτωση/Shutterstock
LA ROCHE-POSAY

Η φροντίδα του ξηρού δέρματος ποτέ δεν ήταν τόσο ενυδατική & απολαυστική


Ευαίσθητο ξηρό δέρμα μπορεί να έχει, μια ενήλικη γυναίκα ή άνδρας, ένα παιδί αλλά και τα άτομα τρίτης ηλικίας.

Η ξηρότητα και το αίσθημα τραβήγματος του δέρματος μπορεί να είναι ένα καθημερινό πρόβλημα για όλους, το οποίο συχνά επιδεινώνεται με τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών (με το κρύο το δέρμα αφυδατώνεται, με την αλλαγή του καιρού μπορεί να δημιουργήσει αίσθηση ταβήγματος). Ιδιαίτερα την περίοδο της άνοιξης, η άβολη αίσθηση, η φαγούρα και οι ερεθισμοί φαντάζουν ανυπόφοροι σε όσους έχουν ξηρό δέρμα. Όλοι αυτοί αποζητούν προϊόντα που θα επαναφέρουν την αίσθηση άνεσης και απαλότητας στο ευαίσθητο δέρμα τους.

Η La Roche-Posay, ως ειδικός στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος, διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας ειδικά για το ξηρό δέρμα που χαρίζει 48 ώρες καταπράυνση και προστασία.

LIPIKAR SURGRAS: Καθαριστικό σε μορφή κρέμας, που αναπληρώνει τα λιπίδια του δέρματος

Το LIPIKAR SURGRAS είναι ένα απαλό καθαριστικό σε μορφή κρέμας, χωρίς σαπούνι και χωρίς paraben, που προστατεύει και αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό δέρματος με το ντους, καταπραϋνοντας το ξηρό δέρμα.

ΟΦΕΛΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :

  •  Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη ξηρή επιδερμίδα, αφού μετά από κάθε ντους, εξαλείφει την αίσθηση τραβήγματος και χαρίζει φυσική άνεση και απαλότητα για μεγάλο διάστημα.
  •  Συμβάλει στην καθημερινή υγιεινή

Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες

LIPIKAR LAIT

Το Lipikar Lait είναι μια απαλή και θρεπτική κρέμα σώματος, λεπτόρευστη, που δεν βαραίνει το δέρμα και δεν αφήνει περιττή λιπαρότητα. Απορροφάται άμεσα, δίνοντας τη δυνατότητα να μη χάσετε λεπτό από την ημέρα σας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει αίσθηση άνεσης στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έπειτα από 4 εβδομάδες χρήσης, η ελαστικότητα του δέρματος είναι εμφανώς βελτιωμένη.

Το Lipikar Lait αποτελείται από συστατικά, που καταπραΰνουν και επανορθώνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μέγιστη ανοχή για το ευαλισθητο δέρμα:

  •  3% Cold Cream, για άμεση επανόρθωση & συγκράτηση της υγρασίας!
  •  60% Ιαματικό La Roche-Posay, για καταπράυνση και προστασία του ξηρού δέρματος
  •  2% Νιασιναμίδη, για άνεση που διαρκεί
  •  10% Βούτυρο Καριτέ, για αναπλήρωση των λιπιδίων και άμεση θρέψη

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  •  88% Αίσθηση θρέψης στο δέρμα μετά την εφαρμογή
  •  96% Αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες