LE ROUGE PARFUM, Kilian
LE ROUGE PARFUM, Kilian
KILIAN

Η KILIAN λανσάρει την πρώτη της συλλογή κραγιόν με άρωμα


«Για μία γυναίκα, η αναζήτηση του τέλειου Κόκκινου είναι το ίδιο σημαντική όσο και η αναζήτηση του τέλειου αρώματος. Μόλις το βρει, γίνεται η υπογραφή της», εξηγεί ο Kilian Hennessy, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του KILIAN.


Τα LE ROUGE PARFUM, η πρώτη σειρά κραγιόν με άρωμα του brand KILIAN, αποτελεί μία πολυτελή συλλογή έξι εμβληματικών κόκκινων αποχρώσεων, όλες διαθέσιμες σε ματ και σατινέ υφές, λαχταριστά αρωματισμένες από τον KILIAN.

Ο Kilian Hennessy αισθάνθηκε πως ήταν η σωστή στιγμή να εστιάσει σε αυτό το διαχρονικό και τολμηρό makeup essential. Τονίζει τη διαρκή αναζήτηση για το απόλυτο μέσο αποπλάνησης που πρέπει να αποτελεί κομμάτι κάθε γυναικείου μακιγιάζ: το τέλειο κόκκινο. Όταν βρει το ιδανικό, γίνεται ένα με εκείνη και την κάνει να νιώθει αισθησιακή. Μετατρέπεται στην ‘πανοπλία’ της και στο κρυφό όπλο που ενισχύει τον ερωτισμό της. Τα τέλεια κόκκινα χείλη είναι απόλυτα συναρπαστικά στην όψη, στην αίσθηση, στην όσφρηση και, εάν όλα πάνε σωστά στο παιχνίδι της αγάπης, και στη γεύση.

Έξι αποχρώσεις του κόκκινου, δαιμόνια αθώες, έχουν επιλεχθεί χάρη στην ξεχωριστή δυναμική τους. Όλες οι αποχρώσεις είναι διαθέσιμες σε ματ και σατινέ υφές, δημιουργώντας τολμηρά looks για την ημέρα και συνθέτοντας δραματικές εντάσεις για το βράδυ. Η συλλογή περιλαμβάνει από αθώες μέχρι πονηρές επιλογές, αποτελώντας μία μοναδική ευκαιρία για κάθε γυναίκα να ανακαλύψει εκείνο το Κόκκινο που συνθέτει τις φαντασιώσεις της, φλερτάροντας με το φως ή αγκαλιάζοντας το σκοτάδι:

  • HEAVEN ROUGE
  • APHRODISIAC ROUGE
  • PROHIBITED ROUGE
  • DANGEROUS ROUGE
  • INTOXICATING ROUGE
  • DEVIL ROUGE

Το brand KILIAN ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του αισθησιασμού, βυθίζοντας τη συλλογή LE ROUGE PARFUM σε μία δελεαστική μίξη από gourmand και floral νότες, μία ειδικά δημιουργημένη αρμονία από έλαιο νερολί και βανίλια.
 

Σε αυτή τη σύνθεση που διεγείρει τις αισθήσεις, έρχονται να προστεθούν τα οπτικά εφέ των δύο διαφορετικών υφών, μεγεθύνοντας την ένταση του χρώματος, σαν ένα παιχνίδισμα με το φως. Από τη μία το ultra-matte εφέ για βελούδινη αίσθηση κι από την άλλη η κρεμώδης σατινέ υφή, η οποία είναι απόλυτα κομψή και παράλληλα απολαυστικά ερωτική. Άκρως ενυδατική και με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, η συλλογή έχει δημιουργηθεί αξιοποιώντας μεθόδους που προστατεύουν τα ευαίσθητα χείλη και τα διατηρούν απαλά.


Rouge Matte-Rouge Satin

Η φιλοδοξία του brand KILIAN να κάνει το άρωμα ορατό, σε όλο το μεγαλείο της, μετατρέποντας το κραγιόν σε ένα έργο τέχνης, σε ένα πολύτιμο φυλαχτό για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μαύρη συσκευασία από λάκα, διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό μοτίβο της ασπίδας του Αχιλλέα, αποτελεί από μόνη της ένα αισθησιακό αξεσουάρ, ένα πανέμορφο και πολυτελές όπλο αποπλάνησης.
Η συλλογή LE ROUGE PARFUM περιλαμβάνει μία σειρά από κόκκινες αποχρώσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να βρει εκείνη που την αντιπροσωπεύει περισσότερο.