O οίκος Dolce&Gabbana διατήρησε το ρετρό, femme fatale χαρακτήρα του, στο makeup look της νέας συλλογής | 0 bovary.gr
O οίκος Dolce&Gabbana διατήρησε το ρετρό, femme fatale χαρακτήρα του, στο makeup look της νέας συλλογής | 0 bovary.gr
D&G BEAUTY

O οίκος Dolce&Gabbana διατήρησε το ρετρό, femme fatale χαρακτήρα του, στο makeup look της νέας συλλογής


O οίκος Dolce&Gabbana παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Fall Winter 2019/20 Ready-to-Wear, εμπνευσμένη από το concept “Eleganza”, τιμώντας την ιταλική αριστοτεχνία, αλλά και την έμφαση των σχεδιαστών στη λεπτομέρεια.

Το εντυπωσιακό fashion show συνοδεύτηκε από ένα κομψό make up look, με επίκεντρο τα εκθαμβωτικά μάτια με σαγηνευτική λάμψη. Το δέρμα απέπνεε υγεία και φρεσκάδα ενώ τα χείλη ήταν τονισμένα με ζωντανά matte χρώματα, μέσα από μια παλέτα από μπεζ, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, σε πλήρη αρμονία με τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου.

Για το λαμπερό αυτό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, χρησιμοποιήθηκε το ενυδατικό προϊόν περιποίησης MILLENNIALSKIN On-The-Glow Tinted, σε συνδυασμό με το concealer MILLENNIALSKIN On-The-Glow Longwear που κάλυψε τις ατέλειες και πρόσθεσε ξεχωριστή λάμψη, δίνοντας ένα διάφανα ελκυστικό αποτέλεσμα. Τα ζυγωματικά τονίστηκαν με μια απαλή στρώση από pinky caramel, sweet pink και peachy orange από τη limited edition σειρά Blush Touch, ένα νέο προστατευτικό stick, σε χρώματα Tender, Candy και Coral.

Η περιοχή των ματιών τονίστηκε με μαύρο κλασικό liner, σε συνδυασμό με μια πινελιά από φυσική αλλά έντονη σκιά με matte και αστραφτερό φινίρισμα. Το ολοκαίνουργιο stick Intenseyes Creamy Eyeshadow, σε μια έντονη, matte αλλά και αστραφτερή πινελιά με κρεμώδη υφή, έδωσε ένα διάφανο αποτέλεσμα. Η Nude matte βάση σε συνδυασμό με την Taupe και την Bronze σκιά πάνω από το βλέφαρο, έδωσαν ιδιαίτερο βάθος στο βλέμμα, ενώ μια πινελιά από λαμπερό Χρυσό προστέθηκε στο εσωτερικό των ματιών, ως η απόλυτη λεπτομέρεια ομορφιάς.

Το ιδανικό Dolce&Gabbana look ομορφιάς χρειάζεται ένα καθηλωτικό βλέμμα για να ολοκληρωθεί. Το Emotioneyes High Definition Eyeliner σε μαύρη απόχρωση, είναι η ιδανική επιλογή για να σχεδιαστεί η τέλεια γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες.

Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, οι βλεφαρίδες τονίστηκαν με την Passioneyes Mascara σε μαύρη απόχρωση. Τα φρύδια σχεδιάστηκαν με το The Brow Liner σε μια απόχρωση που συνδυάστηκε ιδανικά με το χρώμα των μαλλιών.

Το Dolcissimo Matte Liquid Lipcolour, σε έντονη matte απόχρωση, είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τα χείλη. Σε αρμονία με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, επιλέχθηκαν σκιές σε γήινες αποχρώσεις, απαλό και ζωηρό ροζ αλλά και κόκκινο ή βαθύ μπορντώ.

Για άψογα τονισμένη χείλη, οι make-up artists χρησιμοποιήσαν πιο σκούρες αποχρώσεις για το περίγραμμα των χειλιών, ενώ τόνισαν το κέντρο των χειλιών με μια ελαφριά σκιά για να δημιουργήσουν την αίσθηση φυσικού βάθους. Ιδιαίτερο χρώμα στα νύχια έδωσαν τα The Nail Lacquer σε ουδέτερες αποχρώσεις (Pink), σε μια ποικιλία του κόκκινου (Lover, Red, Ultra) ή του μωβ (Dahlia, Amethyst).

 

Ακολουθήστε το Bovary.gr στο Instagram