Trussardi Riflesso Blue Vibe: Ένα άρωμα βασισμένο στις αντιθέσεις: ζεστό και κρύο, λογικό και συναισθηματικό, κομψό και ανατρεπτικό, γλυκό και πικρό | 0 bovary.gr
Trussardi Riflesso Blue Vibe: Ένα άρωμα βασισμένο στις αντιθέσεις: ζεστό και κρύο, λογικό και συναισθηματικό, κομψό και ανατρεπτικό, γλυκό και πικρό | 0 bovary.gr
TRUSSARDI

Trussardi Riflesso Blue Vibe: Ένα άρωμα βασισμένο στις αντιθέσεις: ζεστό και κρύο, λογικό και συναισθηματικό, κομψό και ανατρεπτικό, γλυκό και πικρό


Ένα ταξίδι μέσα μας, εξερευνώντας το εγώ μας, το οποίο είναι συχνά ο μυστικός πυρήνας της προσωπικότητας μας: αυτή είναι η λογική του Riflesso Blue Vibe, ενός νέου ανδρικού αρώματος από τον οίκο Trussardi Parfums.


Μετά την επιτυχία του Riflesso, το οποίο κατέκτησε διεθνή βραβεία το 2018, ένα νέο κεφάλαιο γράφτηκε στο βιβλίο των αρωμάτων του οίκου Trussardi. Το Blue Vibe είναι για έναν άνδρα με διπλή ψυχή: ένας νέος manager την ημέρα, ενώ τη νύχτα είναι ένας μη αναμενόμενος καλλιτέχνης. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η δημιουργικότητα που λειτουργεί σαν ένα καταφύγιο μιας ψυχής ελεύθερης συμφιλιωμένη με την σκληρή καθημερινότητα.

Γι 'αυτό το λόγο η βασική αρωματοποιός, Véronique Nyberg, δημιούργησε ένα οσφρητικό αποτέλεσμα με εκπληκτικά συστατικά όπως το αιθέριο έλαιο της Davana (ένα ιερό φυτό αφιερωμένο στον Shiva, τον άρχοντα του χρόνου) που αλλάζει σε κάθε δέρμα. Υπάρχουν επίσης νότες από Yuzu (ένα ανατολίτικο εσπεριδοειδές με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες), το Ρούμι (το λικέρ που ο Marco
Polo ονόμασε «ζαχαρωμένο κρασί"), η Artemisia (η εκδοχή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του αψέντι) και το ιταλικό Δέρμα. Είναι μια αρωματική συγκέντρωση δημιουργικότητας, δυναμισμού, ενέργειας και εσωτερικής αναζήτησης.

Η Véronique Nyberg δημιούργησε μια οσφρητική πυραμίδα για το Riflesso Blue Vibe με βάση τις αντιθέσεις: ζεστό και κρύο, λογικό και συναισθηματικό, κομψό και ανατρεπτικό, γλυκό και πικρό.

Ένα άρωμα ανατολίτικο και ξυλώδες που ξυπνά το μυστήριο της νύχτας με δυναμικές εντάσεις που θυμίζουν τη διάρκεια της μέρας.

Οι νότες κορυφής χαρακτηρίζονται από το Ρούμι, τη Davana και το Yuzu, τα οποία είναι γλυκά αλλά και φρέσκα συστατικά. Στις νότες καρδιάς, επικρατεί το Γεράνι με μια δόση Φουντουκιού και Αρτεμίσιας. Οι νότες βάσης (νότες ιταλικού δέρματος, ξύλου Amber και καπνού) συνδέουν ολόκληρο το άρωμα με την κληρονομιά του οίκου Trussardi και την ιταλική παράδοση στη χειροτεχνία.

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Carlo Colombo, το μπουκάλι που χαρακτηρίζεται από ένα αμμοβολημένο μοτίβο είναι καλυμμένο με ραβδώσεις και είναι βαμμένο με σκούρο μπλε χρώμα. Κόντρα σε αυτό το βαθύ, κορεσμένο χρώμα, τα έντονα γράμματα σε αποχρώσεις πράσινου lime που βρίσκονται χαραγμένα μέσα στο ορθογώνιο πλαίσιο στο κέντρο του μπουκαλιού ξεχωρίζουν σαν να είναι τατουάζ. Το Trussardi είναι ανάγλυφο, ενώ το Riflesso Blue Vibe είναι επίπεδο και είναι τοποθετημένο σε δύο γραμμές.

Το πολυτελές καπάκι zamak έχει εσωτερικό πράσινο lime κύλινδρο, ενώ το εξωτερικό του είναι αδιαφανές μαύρο, εκτός από τον κύκλο Surlyn που περιβάλλει το "T" της μάρκας. Το εικονικό, απτό αντικείμενο με το ειδικό εργονομικό σχήμα προκαλεί αμέσως τον κόσμο των αρρενωπών αξιών.