Η Fresh Line γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με σετ δώρων εμπνευσμένα  από την Αφρικανική Φύση! | 0 bovary.gr
Η Fresh Line γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με σετ δώρων εμπνευσμένα από την Αφρικανική Φύση! | 0 bovary.gr
FRESH LINE

Η Fresh Line γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με σετ δώρων εμπνευσμένα από την Αφρικανική Φύση!


Η Ημέρα της Γυναίκας δεν ήταν ποτέ τόσο ... εξωτική, διασκεδαστική και αναζωογονητική!

Φέτος, το concept της Fresh Line για αυτή την ξεχωριστή ημέρα είναι η Αφρική, με 7 συλλεκτικά, μοναδικά και πολύχρωμα σετ ομορφιάς, έτοιμα να σας μεταφέρουν σε ένα περιπετειώδες ταξίδι.

Passion Fruit Set Into the wild: Μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τα φρούτα του πάθους ζουμερούς χυμούς, για να πάρετε καροτένιο, βιταμίνη C και πρωτεΐνες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το ξεχωριστό αυτό gift set και να απολαύσετε το εξωτικό περιεχόμενο.

- Αφρόλουτρο 300ml
- Βούτυρο σώματος 150ml
- Βανίλια Κρέμα χεριών 75ml
- Βανίλια Θεραπεία Χειλιών 5,4g
- Σαμπουάν Ερατώ 75ml
- Ερατώ Conditioner 75ml

Απόκτησέ το εδώ

Italian Fig Set Green Spirit: Η συκιά δεν έχει άνθη, καθώς αυτά βρίσκονται μέσα στο φρούτο και στην περίπτωσή μας στο εσωτερικό του σετ Ιταλικό Σύκο. Η μυρωδιά φρούτων της Μεσογείου θα σας θυμίσει καλοκαίρι, ενώ τα ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη εκχυλίσματα που περιέχει θα κάνουν το δέρμα σας να λάμψει.

- Ιταλικό Σύκο Αφρόλουτρο 300 ml
- Ιταλικό Σύκο Βούτυρο Σώματος 150 ml
- Σύκο & Πράσινο Τσάι Body Water 150 ml
- Σαπούνι σταφύλι 120g

Απόκτησέ το εδώ

Coconut Verbena Mumbo Jumbo: Βγαλμένο από την αφρικανική ζούγκλα, το αρωματικό σετ καρύδας και φρέσκιας βερβένας σας περιμένει να το ανακαλύψετε! Το άρωμα θα σας ενθουσιάσει με μια αναζωογονητική φρεσκάδα από νότες λάιμ που περιβάλλονται από γλυκό και τροπικό άρωμα καρύδας.

- Αφρόλουτρο 300 ml
- Βούτυρο Σώματος 150 ml
- Καρύδα Θεραπεία Χειλιών 5,4 g
- Γαλάτεια Body Splash 50 ml

Απόκτησέ το εδώ

Lemon & Grapefruit Natural Freshness: Ανοίξτε τη συσκευασία, κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε. Ξέρατε ότι το λεμόνι χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία καθώς μπορεί να ενισχύσει τη διάθεση; Ο χυμός και το έλαιο λεμονιού χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακά φάρμακα για τις αντιβακτηριακές τους ιδιότητες. Ένα σετ δώρου δροσιστικό, αναζωογονητικό και ενυδατικό!

- Αφρόλουτρο 200 ml
- Γαλάκτωμα Σώματος 200 ml
- Συλλεκτικό Χειροποίητο Σαπούνι 120 γρ

Απόκτησέ το εδώ

Malibu Tropic Exotic Speedy: Τόσο νόστιμο όσο ακούγεται! Εξωτικό καλοκαιρινό μείγμα φρέσκου και ζουμερού ανανά, συνδυασμένο με ζεστή κρεμώδη καρύδα και νότες από γλυκό ρούμι! Το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο!

- Αφρόλουτρο 300 ml
- Βούτυρο Σώματος 150 ml

Απόκτησέ το εδώ

Grapefruit Juicy Safari: Ώρα να ανακαλύψετε το αναζωογονητικό, δροσιστικό και χαρούμενο άρωμα του γκρέιπφρουτ. Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ είναι τονωτικό και αντιοξειδωτικό και γνωστό ως πλούσια πηγή φλαβονοειδών και βιταμίνης C.

- Αφρόλουτρο 300 ml
- Βούτυρο σώματος 150 ml

Απόκτησέ το εδώ

Watermelon & Prickly Pear Love Summer Fruits: Για τους λάτρεις των φρουτένιων & γλυκών αρωμάτων, το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος με εκχυλίσματα από Καρπούζι και Φραγκόσυκο, σε συνδυασμό με το παιχνιδιάρικο σαπούνι Καρπούζι, θα σας χαρίσουν θρέψη, αίσθηση καθαριότητας και πολύ καλοκαιρινή διάθεση!

- Αφρόλουτρο 200 ml
- Γαλάκτωμα Σώματος 200 ml
- Χειροποίητο Σαπούνι 120 γρ

Απόκτησέ το εδώ

Τα φυσικά καλλυντικά της Fresh Line είναι διαθέσιμα σε σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και online στο e-shop www.freshline.gr