Αυτά τα makeup looks φέρνουν την άνοιξη | 0 bovary.gr
Αυτά τα makeup looks φέρνουν την άνοιξη | 0 bovary.gr
SPRING MAKEUP LOOKS

Αυτά τα makeup looks φέρνουν την άνοιξη


Η Max Factor, η Bourjois και η Rimmel London υποδέχονται την άνοιξη με νέες τάσεις, έντονα χρώματα και εντυπωσιακά beauty looks και ξεκινούν δυναμικά τη νέα σεζόν.


Η Max Factor, με μακρά ιστορία στο χώρο του μακιγιάζ, συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας μοναδικές συλλογές για κάλυψη και λάμψη της επιδερμίδας, σαγηνευτικό βλέμμα και ακαταμάχητα χείλη. Η Rimmel London, εξελίσσει συνεχώς το εύρος των συλλογών της, με αποχρώσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι συλλογές των προϊόντων μακιγιάζ της Bourjois σε κομψές συσκευασίες και με ευκολία στη χρήση, καθιστούν το γαλλικό oίκο σε μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέτουν στο μακιγιάζ τους αέρα από το Παρίσι.

Μust-have προϊόν ομορφιάς, το Max Factor Healthy Skin Harmony Foundation, για κάλυψη χωρίς ατέλειες και υγιή επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Επιπλέον, το Μax Factor Miracle Glow Duo, σχεδιασμένο ως highlighter πολλαπλής χρήσης, συνδυάζει ένα ιριδίζον και ένα ήπιο highlighter, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει και να καλύψει οποιαδήποτε ατέλεια. Για ακαταμάχητο look ματιών, η Max Factor προτείνει την παλέτα φρυδιών Brow Contouring Kit, που προσφέρει ένα πιο φυσικό και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα, σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις για κάθε τύπο φρυδιών.

Μax Factor Miracle Glow Duo
Μax Factor Miracle Glow Duo

Επιπλέον, η παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit είναι ιδανική για να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια, που μπορεί να απογειωθεί με το Rimmel Wake Me Up Mascara. Για ακόμη πιο γοητευτικό αποτέλεσμα, το Bourjois Rouge Edition Lipstick, ένα μοναδικό κραγιόν που προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη, συμπληρώνει την σαγηνευτική εικόνα.

Τα προϊόντα Max Factor, Bourjois και Rimmel London θα διατίθενται με έκπτωση -30% έως τις 30 Μαρτίου. Σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα καλλυντικών και με την καθοδήγηση των έμπειρων makeup artists, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, να ανακαλύψετε το make up look που αναδεικνύει την εσωτερική σας λάμψη και να ανανεώσετε τα προϊόντα μακιγιάζ σας.

Rimmel Wake Me Up Mascara
Rimmel Wake Me Up Mascara

Για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα των brands follow:
FB: MaxFactorGreece
IG: @maxfactor@rimmellondonuk - @bourjoisparis