Το Nomade απευθύνεται στη σύγχρονη, λαμπερή γυναίκα που θέλει να ζει ελεύθερα! | 0 bovary.gr
Το Nomade απευθύνεται στη σύγχρονη, λαμπερή γυναίκα που θέλει να ζει ελεύθερα! | 0 bovary.gr
CHLOE

Το Nomade απευθύνεται στη σύγχρονη, λαμπερή γυναίκα που θέλει να ζει ελεύθερα!


To Nomade Eau de Toilette αποτελεί μια φωτεινή εκδοχή του Eau de Parfum, πλημμυρισμένο από φυσικά συστατικά που ενώθηκαν από τον αρωματοποιό Quentin Bisch.

Το φυτό λίτσι απελευθερώνει όλη την ένταση και τη μαγευτική απαλότητα του, ακτινοβολώντας θηλυκότητα. Τα άνθη φρέζιας συνδυάζονται μοναδικά με τη συνολική floral αίσθηση του αρώματος, ενώ το έντονο έλαιο του φυτού δρυ εξισορροπεί την ένταση αυτού του ξεχωριστού αρώματος.

Όσο για το μπουκάλι...οι στρογγυλές καμπύλες του νέου Eau de Toilette αντλούν έμπνευση από το ταξίδι του οίκου που ξεκίνησε με την άφιξη του Nomade Eau de Parfum. Ένα διαφανές μπουκάλι, που επιτρέπει στο φως να εισβάλει και ένα καπάκι ξεχωριστό με έναν διακριτικό απαλό ροζ κόμπο.

Όπως για το Eau de Parfum, έτσι και για το Nomade Eau de Toilette, η διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιήθηκε στο Rajasthan, από τον φωτογράφο Ryan McGinley. Άντλησε έμπνευση από τον ουρανό και τα μεγάλα καλοσχηματισμένα σύννεφα που φαντάζουν σα να τον διακοσμούν. Η Ariane Labed, με τα μάτια κλειστά και τα μαλλιά της να κυματίζουν, απαθανατίζεται ελεύθερη και έτοιμη για νέες, ατέρμονες εμπειρίες.

Η μούσα του αρώματος, Ariane Labed συνεχίζει να αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο μια γυναίκα ελεύθερη, με νομαδική ταυτότητα. Είναι η γυναίκα του οίκου Chloé: σύγχρονη, λαμπερή, φυσική και ανεπιτήδευτα κομψή.