Το νέο Rouge Coco Flash του οίκου Chanel είναι κάτι περισσότερο από ένα κραγιόν, είναι ένα αντικείμενο πόθου | 0 bovary.gr
Το νέο Rouge Coco Flash του οίκου Chanel είναι κάτι περισσότερο από ένα κραγιόν, είναι ένα αντικείμενο πόθου | 0 bovary.gr
CHANEL

Το νέο Rouge Coco Flash του οίκου Chanel είναι κάτι περισσότερο από ένα κραγιόν, είναι ένα αντικείμενο πόθου


Rouge Coco Flash, τα νέα κραγιόν του οίκου Chanel που συνδυάζουν λαμπερό χρώμα, λάμψη και υπέροχη αίσθηση κατά την εφαρμογή.

Ένα ακόμη προϊόν που επιμελήθηκε η Lucia Pica, η Global Creative Makeup και Color Designer του Γαλλικού οίκου. Κάθε μία από τις 27 Rouge Coco Flash αποχρώσεις, προσφέρουν άμεσα, έντονο αποτέλεσμα και ακαταμάχητη γοητεία. Αποτελείται από τις κατάλληλες χρωστικές που προσφέρουν έντονο, λαμπερό αποτέλεσμα, από το πρώτο πέρασμα!

Το νέο Rouge Coco Flash σε καλεί να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Από την πρώτη εφαρμογή, ξεδιπλώνεται το χρώμα στα χείλη και ανακαλύπτεις την απαλή και άνετη φόρμουλα. Με την ιδανική ισορροπία των ελαίων που αποτελείται, λιώνει και εισχωρεί στα χείλη μόλις εφαρμοστεί, παρέχοντας εκπληκτική αίσθηση. Ένας τέλειος συνδυασμός για λαμπερά χείλη.

Εμπλουτισμένο μέσα στο κραγιόν, το σύμπλεγμα Hydraboost, που αποτελείται από θρεπτικά έλαια (jojoba, mimosa, ηλίανθος), εξασφαλίζει άμεσα την ενυδάτωση μέχρι και 8 ώρες μετά την εφαρμογή. Φανταστείτε τα χείλη σας, σα να είναι ντυμένα με ένα ελαφρύ, μεταξένιο παλτό χρώματος.

Η συλλογή αποτελείται από έντονα, ευκολοφόρετα χρώματα, γυαλιστερά, με mirror-effect φινίρισμα. Το Rouge Coco Flash είναι κάτι περισσότερο από ένα κραγιόν. Είναι ένα αντικείμενο πόθου. Μια ωδή στον αυθορμητισμό και την ελευθερία. Μια πρόσκληση για παιχνίδι με 27 αποχρώσεις και 27 ιδιοτροπίες. Βρείτε το διαθέσιμο σε όλες τις αποχρώσεις, nude πορτοκαλί, ροζ, τριανταφυλλί, φούξια, δαμασκηνί, σκούρα, κόκκινα απαλά αλλά και έντονα.

Για να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι με το χρώμα στα χείλη, ο οίκος Chanel δημιούργησε τρία διάφανα top coats που εφαρμόζονται πάνω από τα κραγιόν. Το ένα έχει χρυσό φινίρισμα και προσφέρει λάμψη. Το δεύτερο θερμαίνει περισσότερο τους τόνους του πορτοκαλί. Και το τελευταίο σε μαύρους τόνους, προσθέτει βάθος σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Τρία νέα αξεσουάρ που μπορείτε να δοκιμάσετε με τους δύο νέους τόνους Rouge Coco της σεζόν: Ami, ένα ενθουσιώδες κοραλί και Lover, ένα μαγευτικό, βαθύ κόκκινο.

Light Up-Warm Up-Deepness/Chanel
Light Up-Warm Up-Deepness/Chanel

Στη πολύχρωμη ταινία μικρού μήκους της διαφημιστικής καμπάνιας των νέων Rouge Coco Flash πρωταγωνιστεί η Γαλλο-Αμερικανίδα ηθοποιός Lily-Rose Depp, υπό τη διεύθυνση του φωτογράφου Sølve Sundsbø.

Εμπνευσμένη από το νέο γυαλιστερό κραγιόν της σειράς Rouge Coco Flash, στην ταινία η παιχνιδιάρα Lily-Rose Depp παίζει με το χρώμα στα χείλη της και με την πρώτη ματιά βρίσκει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Με ένα απλό πέρασμα, τα χείλη της αποκτούν το λαμπερό χρώμα.

Το τραγούδι της Janelle Monae, Make Me feel (EDX Dubai Skyline Remix) υπογραμμίζει το διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο θέμα της ταινίας.