Ένα ολοκαίνουργιο Jo Malone Pop Up Store στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
JO MALONE

Ένα ολοκαίνουργιο Jo Malone Pop Up Store στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ο διάσημος βρετανικός οίκος αρωμάτων Jo Malone London καλωσορίζει την άνοιξη με ένα ολοκαίνουργιο Pop Up Store εντός του GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο κέντρο της Αθήνας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα παραμείνει έως τις 4 Απριλίου, οι οπαδοί του αυθεντικού βρετανικού lifestyle θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία διεθνών προδιαγραφών, εκεί όπου ο βρετανικός νεοκλασικισμός του Hôtel Grande Bretagne συνδέεται απαράμιλλα με τη φιλοσοφία και τις διαχρονικές αξίες της λονδρέζικης αρωματοποιίας.

Το Pop Up Store φιλοξενεί τις ολοκληρωμένες συλλογές των δημοφιλών αρωμάτων του οίκου (Home, Bath & Body και Cologne Collection) από τις αγαπημένες, διαχρονικές δημιουργίες που έχουν
αναδείξει την Jo Malone London στην κορυφή της υψηλής αρωματοποιίας, όπως το Lime Basil & Mandarin ή το Wood Sage & Sea Salt, έως την τελευταία συλλεκτική British Collection “Wild Flowers & Weeds”, εμπνευσμένη από την ατίθαση βλάστηση της αγγλικής εξοχής.

Οι άρτια καταρτισμένοι stylists ξεναγούν τον επισκέπτη στη βρετανική κληρονομιά του οίκου, μυώντας τον σε έναν κόσμο όπου κάθε άρωμα μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις. Στο Fragrance Table του καταστήματος, όπου προβάλλεται η ευρεία γκάμα των συλλογών, το έμπειρο προσωπικό της μάρκας προάγει την τέχνη του συνδυασμού αρωμάτων (The Art of Fragrance Combining TM), ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μοναδικές συμβουλές σχετικά με το styling αρωμάτων για την εύρεση ενός πραγματικά ιδιαίτερου δώρου, στη χαρακτηριστική πολυτελή συσκευασία του οίκου.

*Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινές από τις 11:00 έως τις 20:30 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00

@JoMaloneLondon
#FragranceCombining
#WildlyWonderful