The Only One 2...ένα άρωμα μεθυστικό του οίκου D&G αποτελεί ωδή στη δύναμη και τη γοητεία των γυναικών | 0 bovary.gr
The Only One 2...ένα άρωμα μεθυστικό του οίκου D&G αποτελεί ωδή στη δύναμη και τη γοητεία των γυναικών | 0 bovary.gr
DOLCE & GABBANA

The Only One 2...ένα άρωμα μεθυστικό του οίκου D&G αποτελεί ωδή στη δύναμη και τη γοητεία των γυναικών


Με νότες κόκκινων ρόδων στην καρδιά, το νέο άρωμα του οίκου Dolce & Gabbana αποτελεί ωδή στη δύναμη και τη γοητεία των γυναικών.

Η γυναίκα που επιλέγει το The Only One 2, βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, είναι μοναδική, σαγηνευτική και γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει και πως να το αποκτήσει.

Περιτυλιγμένο από ένα κόκκινο αισθησιακό πέπλο, το The Only One 2, ένα άρωμα μεθυστικό, πλημμυρισμένο με νότες από κόκκινα φρούτα, εμπλουτίζει την κληρονομιά του The Only One.

Η κλασική αίσθηση του The Only One με νότες από καφέ και άνθη βιολέτας επαναπροσδιορίζεται, με νότες από κόκκινα ρόδα με αίσθηση πούδρας, σύμβολο αγάπης και αποπλάνησης. Στις νότες κορυφής τα κόκκινα μούρα, το αχλάδι και η φρέζια, συνδυάζονται αρμονικά με τις νότες καρδιάς που είναι πλημμυρισμένες από κόκκινα τριαντάφυλλα, άνθη βιολέτας και καφέ, προσθέτοντας μια θερμή και αισθησιακή αύρα στο άρωμα.
 
Απαλές, γλυκές νότες από σπόρους tonka και πατσουλί στη βάση του αρώματος, αυξάνουν την εθιστική ιδιότητα του, κάνοντας το να διαρκεί για ώρες.

H βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke
H βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke

Η αστραφτερή συσκευασία του νέου αρώματος, διακοσμείται στον τόνο και τη λάμψη μιας κόκκινης-ρουμπινί απόχρωσης, όπως οι πολύτιμοι λίθοι που κοσμούν τις συλλογές AltaGioielleria του οίκου Dolce&Gabbana.

Το μπουκάλι, με τα κόκκινα συστατικά του αρώματος στο εσωτερικό του, αντανακλά τα εμβληματικά χρώματα της αγάπης και της επιθυμίας ενώ διατηρείτη μορφή του αρώματος The OnlyOne.

Η λεπτομέρεια του μπουκαλιού, με τον χρυσό δακτύλιο στο πάνω μέρος της συσκευασίας, αντικατοπτρίζει τη γοητεία και την κομψότητα της γυναίκας που επιλέγει το TheOnlyOne, ενώ το ιδιαίτερο γράφημα πάνω στην συσκευασία που απεικονίζει τον αριθμό δύο, θυμίζει τη σαγηνευτική μορφή της θηλυκής της σιλουέτας. Όλα τα στοιχεία δένουν μαζί αρμονικά και δημιουργούν αίσθηση διαχρονικής γοητείας.

Στην έντονη και μοναδική καμπάνια που δημιούργησαν οι Morelli Brothers σε μια παραδοσιακή trattoria στο κέντρο της Ρώμης, η βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke, ενσαρκώνει τη δυναμική και ξεχωριστή γυναίκα που επιλέγει για άρωμα της το νέο The Only One 2. Σε οικείες στιγμές με τον αγαπημένο της, εμφανίζεται πιο δυναμική και αισθησιακή από ποτέ. Με αύρα που μαγνητίζει και έντονα κατακόκκινα χείλη, η Emilia παρουσιάζει μια νέα ιστορία ακαταμάχητης επιθυμίας.