STOP HIV/Shutterstock
STOP HIV/Shutterstock
MAC COSMETICS

Τα MAC Cosmetics στον αγώνα κατά του HIV/AIDS


To M·A·C AIDS Fund υποστηρίζεται αποκλειστικά από ένα μοντέλο βασισμένο στους καταναλωτές, οι οποίοι προσφέρουν το 100% της λιανικής τιμής των M·A·C VIVA GLAM Lipsticks (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), στον αγώνα κατά του HIV/AIDS.

Μέχρι σήμερα χάρη στην καμπάνια αυτή, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 490$ εκ. παγκοσμίως. Ως ο μεγαλύτερος, εταιρικός, μη φαρμακευτικός οργανισμός, το M·A·C AIDS Fund αγωνίζεται να
συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί και ζουν με τον ιό του HIV/AIDS.

Φέτος η M·A·C Cosmetics στην Ελλάδα, κάνει δωρεά στους Γιατρούς του Κόσμου το ποσό των 220.000 €.

Οι Γιατροί του Κόσμου / Médecins du Monde, είναι μία διεθνής, ανθρωπιστική μη Κυβερνητική και ανεξάρτητη, ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία ιδρύθηκε το 1980 στη Γαλλία. Η πρώτη αποστολή των Γιατρών του Κόσμου είναι να θεραπεύσουν. Η δράση ωστόσο επεκτείνεται και πέρα από τον τομέα της υγείας: Στηριζόμενοι πάντα στην ιατρική εμπειρία και σε πλήρη ανεξαρτησία, οι ΓτΚ μιλούν ανοιχτά κατά της παρεμπόδισης πρόσβασης στην υγεία, εναντίον της καταπάτησης των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας. Σταθεροί υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αντιτίθενται στο ρατσισμό, την ξενοφοβία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση κοινωνικών ομάδων.

MAC Viva Glam Lipstick
MAC Viva Glam Lipstick

Η M·A·C διαδίδει το φιλανθρωπικό της μήνυμα, όχι μόνο την 1η Δεκεμβρίου, αλλά κάθε μέρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η Μ·A·C υποστηρίζει τον αγώνα αυτό, με επιχορηγήσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μέσω του M·A·C AIDS Fund και προσκαλεί όλους εμάς να συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε στη μάχη κατά του HIV/AIDS αγοράζοντας ένα VIVA GLAM lipstick, online ή στο κοντινότερο κατάστημα M·A·C και να αλλάξουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας που ζουν με τον ιό. Την τελευταία χρονιά η M·A·C Cosmetics έχει υποστηρίξει επίσης τις οργανώσεις PRAXIS και Κέντρο Ζωής.

Με την αγορά ενός VIVA GLAM LIPSTICK προσφέρετε:

  • 1 test με λήψη δείγματος από το στόμα
  •  1 ζευγάρι παπούτσια για ένα παιδί που έχει χάσει τους γονείς του από AIDS
  • Φρέσκα φρούτα, λαχανικά και απαραίτητα τρόφιμα, για 1 εβδομάδα, σε μία μητέρα και ένα παιδί που έχουν προσβληθεί από ιό ΙΟ HIV/AIDS
  • Διαμονή για 2 νύχτες σε ένα καθαρό και ασφαλές μέρος, για έναν ασθενή HIV/AIDS
  • 10 εξατομικευμένα γεύματα για ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τον ιό HIV/AIDS
  • 14 HIV tests για έγκυες γυναίκες
  • 32 kits για ασφαλέστερο σεξ, που περιλαμβάνει προφυλακτικά, λιπαντικά και οδηγίες
  • 254 προφυλακτικά για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού

#MACCARES #VIVAGLAM
#SPREADTHENEWS