H Shiseido μας καλεί να αναζωογονήσουμε τη λάμψη της επιδερμίδας μας! | 0 bovary.gr
H Shiseido μας καλεί να αναζωογονήσουμε τη λάμψη της επιδερμίδας μας! | 0 bovary.gr
SHISEIDO

H Shiseido μας καλεί να αναζωογονήσουμε τη λάμψη της επιδερμίδας μας!


Εμπνευσμένη από τα άνθη sakura, τα χαρακτηριστικά άνθη κερασιών της Ιαπωνίας, η Shiseido δημιουργεί τη σειρά White Lucent με λαμπερή και ομοιόμορφη σύνθεση.

Η τεχνγνωσία της Shiseido συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία ReNeura Technology+TM σε μια σαγηνευτική σύνθεση. Η επιδερμίδα ανταποκρίνεται άμεσα στη στοχευμένη θεραπεία και αντανακλά νεανική λάμψη.

Η περίφημη τεχνογνωσία

Τα προϊόντα της σειράς White Lucent περιέχουν το σύμπλεγμα Sakura-Bright – ένα μείγμα από δραστικά συστατικά, εμπνευσμένο από την πρόσφατη ανακάλυψη νέων συστατικών που προκαλούν προβλήματα κηλίδων και οδηγούν σε σκούρα σημάδια, ατονία και ατέλειες του δέρματος. Ως πρωτοπόρος και ειδικός στην φροντίδα της επιδερμίδας, η Shiseido από σήμερα φέρνει στο στόχαστρο την καταπολέμηση των κηλίδων.

Aromachology: το πρώτο βήμα για τη ρύθμιση της μελανίνης

Η σειρά White Lucent είναι εμπλουτισμένη με αρωματικές νότες από sudachi (ένα ιαπωνικό εσπεριδοειδές), τριαντάφυλλο, γιασεμί και μανόλια. Στη σύνθεση έχει προστεθεί και plumeria, ένα φυτό του οποίου το εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα μελανίνης-in vitro test.

Πρωτοπόρος και ειδικός στην αντι-γηραντική προστασία, η Shiseido πιστεύει πως η βελτιστοποίηση της επικοινωνίας είναι καταλυτική για την ενεργοποίηση της διαδικασίας αυτοπροστασίας του δέρματος. Η τεχνολογία ReNeura Technology+TM χρησιμοποιεί Νatsume extract που προέρχεται από τον καρπό jujube με σκοπό να βελτιώσει τον τρόπο ανταπόκρισης της επιδερμίδας, εμποδίζοντας τα επιπλέον beta noise, που επηρεάζουν την μεταφορά των πληροφοριών προς την επιδερμίδα. Από αυτή την άποψη και δεδομένης της απαιτητικής διαδικασίας που χρειάζεται για να εξισορροπηθούν τα επίπεδα μελανίνης και να καταπολεμηθούν οι κηλίδες, η τεχνολογία ReNeura Technology+TM βοηθά τα δραστικά συστατικά να λειτουργήσουν στα υψηλότερα επίπεδα για ιδανικά αποτελέσματα.

H νέα προσέγγιση για αποτελεσματική λάμψη

Η Shiseido ανακάλυψε πως οι ακτίνες UV ενισχύουν τη σύνθεση VEGF που προκαλεί τη δημιουργία ανωμαλιών στα αγγεία του δέρματος. Τα αγγειακά κύτταρα απελευθερώνουν παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα και προκαλούν υπερβολική παραγωγή μελανίνης και εμφάνιση σκούρων κηλίδων. Οι επιστήμονες της Shiseido, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό αποτελεσματικά, υιοθέτησαν μια διπλή δράση ρυθμίζοντας τους παράγοντες δημιουργίας αγγείων στο αίμα (VEFG) αλλά και τους παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα.

Όλα τα παραπάνω καταλήγουν στο νέο Sakura-BRIGHT Complex- μια ισχυρή σύνθεση από εκχυλίσματα Tormentilla, Pyrola Incarnata, Somei Yoshino και Western Hawthorn, τα οποία αντιμετωπίζουν σε βάθος τους παράγοντες που δημιουργούν τη μελανίνη και επηρεάζουν την τονικότητα του δέρματος.

Οι επιστήμονες της Shiseido ανέπτυξαν, επίσης, μια διαδικασία που ονομάζεται “Melanin Crush”, που χρησιμοποιεί εκχύλισμα από ρίζες Rehmannia, Vitamin C Ethyl και 4MSK με σκοπό τη μείωση της μελανίνης από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος.

Sakura Bright Complex*

Tormentilla Extract: Βοηθάει στη μείωση της δημιουργίας των παραγόντων που ενεργοποιούν τα αγγεία και εμποδίζει τη δημιουργία υπερβολικού αριθμού αγγείων*.

Pyrola Incarnata Extract: Συμβάλλει στη μείωση της παραγωγής μελανίνης που προκαλούν τα αγγειακά κύτταρα.

Somei Yoshino Extract: Βοηθάει στην πρόληψη της καρβονυλίωσης του δέρματος*, μια διαδικασία που ενεργοποιείται από τις ακτίνες UV και μειώνει την λάμψη του δέρματος.

Western Hawthorn Extract: Βελτιώνει την απόχρωση της επιδερμίδας.

Melanin Crush. **

Rehmannia Root Extract: Συμβάλλει στην καταπολέμηση των χρόνιων φλεγμονών που οδηγούν στην παραγωγή μελανοκυττάρων**.

4MSK: Παράγωγο του σαλικυλικού οξέος που μειώνει την παραγωγή μελανίνης, εμποδίζει τη δραστηριότητα του ενζύμου tyrosinase και βοηθά τη φυσιολογική κερατινοποίηση**

Vitamin C Ethyl: Παράγωγο της βιταμίνης C που δρα άμεσα και ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας καθώς μειώνει την παραγωγή μελανίνης.

* Ιn vitro data - ** tested in vitro

Δύο θεραπείες που ενισχύουν τη λάμψη της επιδερμίδας.

White Lucent Brightening Gel Cream: Ενυδατική κρέμα σε μορφή gel που χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες σκούρες κηλίδες χαρίζοντας ξεχωριστή λάμψη στο θαμπό, άτονο δέρμα. Χρησιμοποιείται το πρωί.

• Άμεσα και εμφανή αποτελέσματα που διαρκούν: Κλινικά αποδεδειγμένη ενίσχυση της λάμψης*, της φωτεινότητας* και της ομοιομορφίας** της επιδερμίδας μετά από 8 εβδομάδες. Το 97% των συμμετεχόντων παρουσίασαν βελτίωση στη λάμψη* της επιδερμίδας, το 84% στην ομοιομορφία** της απόχρωσης και το 90% στην φωτεινότητα* του δέρματος.

• Εξαιρετική αυτό-αξιολόγηση των συμμετεχόντων μετά από 8 εβδομάδες***: Πιο λαμπερή επιδερμίδα: 92% Λιγότερο εμφανείς σκούρες κηλίδες: 93% Πιο ομοιόμορφη απόχρωση: 95%

White Lucent Overnight Cream and Mask: Ενυδατική κρέμα νυχτός που αναζωογονεί την επιδερμίδα και χαρίζει ξεχωριστή λάμψη εκ των έσω. Βοηθά στην αντιμετώπιση των καθημερινών φθορών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και των σημαδιών γήρανσης, καθώς μπορεί να φορεθεί και ως overnight mask. Χρησιμοποιείται το βράδυ.

• Μετά από 8 εβδομάδες, η επιδερμίδα το πρωί εμφανίζεται τόσο λαμπερή, σαν να είχε προηγηθεί ένας καλός νυχτερινός ύπνος: 93%****

* Clinical test - 33 women-instrumental evaluation with CLBT method
** Clinical scoring – 33 women – 8 weeks
*** Consumer test – 117 women – 8 weeks
****Consumer test – 105 women – 12 weeks. One daily application at night

Απλώστε τη White Lucent μετά τον καθαρισμό και την τόνωση