H Jurlique φέρνει την επανάσταση στην αναζωογόνηση της  επιδερμίδας | 0 bovary.gr
H Jurlique φέρνει την επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας | 0 bovary.gr
JURLIQUE

H Jurlique φέρνει την επανάσταση στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας


Στη Jurlique χρησιμοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες που μας προσφέρει η Φύση.

Είναι μέρος του DNA της Jurlique να χρησιμοποιούν τις βοτανικές εξελίξεις για να αξιοποιήσουν καλύτερα τις αναζωογονητικές δυνάμεις της Φύσης και να χαρίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην φροντίδα της επιδερμίδας.

Η ερευνητική ομάδα της Jurlique ανακάλυψε μια σειρά από οργανικά εκχυλίσματα που αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά από ποτέ τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, χαρίζουν λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα και της χαρίζουν λεία και αναζωογονημένη όψη. ‘Ετσι ξεκίνησε η διαδικασία σχεδιασμού των εμβληματικών best-sellers στην καταπολέμηση της γήρανσης. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός τελετουργικού που αποτελείται από μια σειρά με πέντε προϊόντα που ελαχιστοποιούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης με όμορφες συσκευασίες και με ένα μαγικό άρωμα βοτάνων εμπνευσμένο από τους λόφους της Νότιας Αυστραλίας.

Το πιο αποτελεσματικό τελετουργικό ομορφιάς με τη Herbal Recovery. Η Herbal Recovery Signature περιέχει ένα μοναδικό μίγμα από αγνά ισχυρά βοτανικά εκχυλίσματα. Το συμπυκνωμένο αντιοξειδωτικό πλούσιο εκχύλισμα τρίχρωμης βιολέτας (το οποίο συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των σημαδιών της γήρανσης και μειώνει τη θαμπή όψη) καθιστά την Herbal Recovery εξαιρετικά ισχυρή. Περιέχει επίσης αναζωογονητικό εκχύλισμα μυριόφυλλου- που συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας λεία υφή στην επιδερμίδα για πιο νεανική εμφάνιση. Αυτά τα αγνά και ισχυρά εκχυλίσματα προέρχονται από βότανα που καλλιεργούνται αποκλειστικά στο βιολογικό αγρόκτημα της Jurlique, στους λόφους της Νότιας Αυστραλίας και συλλέγονται με το χέρι όταν βρίσκονται στην ακμή τους, για να χαρίσουν προστασία και απαλότητα στην επιδερμίδα σας.

Συνδυάζονται με φυτικά συστατικά όπως εκχυλίσματα από κόκκινο τριφύλλι από μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου και περσικού δέντρου μεταξιού. Κάθε συστατικό επιλέχθηκε σχολαστικά για την απαράμιλλη ικανότητά του να καταπολεμά ένα συγκεκριμένο πρόβλημα της επιδερμίδας όπως: λεπτές γραμμές, θαμπή όψη και ρυτίδες. Φυσικά, δεν στηρίζονται μόνο στις δοκιμές του εργαστηρίου. Τα αποτελέσματα σε πραγματικές γυναίκες δείχνουν τι μπορείτε να αισθανθείτε από την υφή κάθε προϊόντος και τα αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας.

Με εξειδίκευση στη μελέτη της Φύσης.

Η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα στο πεδίο της φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας, έχει αναπτύξει βασικά δραστικά συστατικά σε κάθε προϊόν. Κάθε φυτικό συστατικό ερευνάται και εξελίσσεται σε προϊόν. Αυτή η μοναδική φιλοσοφία από τον σπόρο κατευθείαν στην επαφή με την επιδερμίδα, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αποτελεσματικότητας των προϊόντων. Κάθε εποχή οι σπόροι από τα πιο ισχυρά βότανά μας συλλέγονται και αναφυτεύονται για να δημιουργηθούν ανώτερης ποιότητας καλλιέργειες το επόμενο έτος. Φροντίζουν και συλλέγουν τα βότανα με το χέρι και στη συνέχεια αποξηραίνονται πριν ξεκινήσει η αποκλειστική διαδικασία εκχύλισης τριών βημάτων.

Το αποτέλεσμα: το νέο Herbal Recovery τελετουργικό - για να αποκαταστήσετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας.

Ανακαλύψτε τη Herbal Recovery Signature με μοναδικά αποτελέσματα

Herbal Recovery Signature Serum 30ml

Ένας εξαιρετικός ορός που καταπολεμά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τον ανομοιογενή τόνο της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενισχύει τη σφριγηλότητα για να προσφέρει την απόλυτη νεανική λάμψη. Τα εκχυλίσματα της πλούσιας σε αντιοξειδωτικά τρίχρωμης βιολέτας και του αναζωογονητικού μυριόφυλλου συνδυάζονται με εκχυλίσματα από μπουμπούκι του Ιαπωνικού Κέδρου και μπουμπούκι από δέντρο Τεύτλου για την αποκατάσταση της νεανικής όψης της επιδερμίδας. Έλαιο σπόρων Meadowfoam και εκχύλισμα ρίζας μολόχας, χαρίζουν σφριγηλότητα και ενυδάτωση. Τέλος, η προηγμένη τεχνολογία Τζελ βοηθά στη βελτίωση της ικανότητας του δέρματος να διατηρεί την υγρασία.

Βασικό Συστατικό: Εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού που καλλιεργείται στο αγρόκτημα της Jurlique το οποίο αποδεδειγμένα ενισχύει την ενυδατική δράση του Υαλουρονικού οξέος και λειαίνει γραμμές και ρυτίδες.

Αποτελέσματα:

  •  88% των γυναικών ένιωσαν την επιδερμίδα τους πιο σφριγηλή
  •  87% των γυναικών είδαν μείωση των λεπτών γραμμών
  •  87% των γυναικών απέκτησαν πιο λεία όψη στην επιδερμίδα τους
  •  87% των γυναικών ένιωσαν την επιδερμίδα τους πιο απαλή
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει τη λάμψη στην επιδερμίδα
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα εξισορροπεί τον δερματικό τόνο
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει τη σφριγηλότητα
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Herbal Recovery Signature Mist 100ml

Το απόλυτα αναζωογονητικό mist. Προσφέρει ένα πέπλο έντονης ενυδάτωσης και λάμψης που ενισχύεται από τη φωτεινότητα που χαρίζει το νεροκάρδαμο. Τα εκχυλίσματα από φλούδα εσπεριδοειδούς Unshiu και τα εκχυλίσματα από το μπουμπούκι του Ιαπωνικού κέδρου όχι μόνο χαρίζουν απαλότητα στο δέρμα, αλλά το προετοιμάζουν για το επόμενο βήμα φροντίδας. Ένα αποκλειστικό μίγμα εκχυλισμάτων από τριαντλαφυλλο, ρίζα μολόχας, λεβάντα, καλέντουλα και μυριόφυλλο, λειτουργεί ως μια φυσική ασπίδα για την προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Βασικό Συστατικό: Αναζωογονητικό Nasturtium που βοηθά στην εξισορρόπηση του δερματικού τόνου.

Herbal Recovery Signature Moisturising Cream 50ml

Μια προστατευτική ενυδατική κρέμα έντονης θρέψης που αποκαλύπτει ένα φρέσκο, απαλό δέρμα με μεταξένια υφή. Εκχυλίσματα από μυριόφυλλο και από μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου απαλύνουν γραμμές και ρυτίδες ενώ παράλληλα ενισχύουν την προστασία της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα ρίζας μολόχας ενυδατώνει και το εκχύλισμα τρίχρωμης βιολέτας χαρίζει σφριγηλότητα. Τέλος, το εκχύλισμα από φλούδα εσπεριδοειδούς Unshiu δρα κατά της θαμπής όψης χαρίζοντας φωτεινότητα.

Βασικό συστατικό: Εκχύλισμα από το μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου συμβάλλει στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μειώνει τα σημάδια της κούρασης και χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα.

Αποτελέσματα:

  •  93% των γυναικών ένιωσαν την επιδερμίδα τους πιο σφριγηλή και απαλή
  •  87% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο λαμπερή
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει τη λάμψη στην επιδερμίδα
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα εξισορροπεί τον δερματικό τόνο

Herbal Recovery Signature Moisturizing Lotion 50ml

Ελαφριά ενυδατική λοσιόν που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη νεανική της λάμψη. Εκχυλίσματα από μυριόφυλλο και από μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου συμβάλλουν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τα εκχυλίσματα της ρίζας μολόχας και τρίχρωμης βιολέτας βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και το εκχύλισμα από το μπουμπούκι Ιαπωνικού  κέδρου λειτουργεί ως μια φυσική ασπίδα για την προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Βασικό συστατικό: Το εκχύλισμα από το μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου μειώνει την εμφάνιση της θαμπής όψης στην επιδερμίδα και χαρίζει φωτεινότητα.

Αποτελέσματα:

  •  80% των γυναικών παρατήρησαν πως η Herbal Recovery Signature Moisturising Lotion χάρισε νεανική όψη στην επιδερμίδα τους
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει τη λάμψη στην επιδερμίδα
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα εξισορροπεί τον δερματικό τόνο
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα χαρίζει λεία όψη και απαλή υφή στην επιδερμίδα

Herbal Recovery Signature Eye Cream 15 ml 

Πλούσια, ενυδατική και εμπλουτισμένη με φυτικά αντιοξειδωτικά, η κρέμα ματιών της σειράς Herbal Recovery Signature, ελαχιστοποιεί τα σημάδια της κούρασης στην περιοχή των ματιών. Τα εκχυλίσματα από μυριόφυλλο, μπουμπούκι Ιαπωνικού κέδρου και μπουμπούκι από δέντρο Οξιάς καταπολεμούν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και συμβάλλουν στη σφριγηλότητα και αναζωογόνηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών. Το εκχύλισμα από φλούδα εσπεριδοειδούς Unshiu μειώνει την εμφάνιση της θαμπής όψης για επιδερμίδα που ακτινοβολεί από λάμψη.

Βασικό συστατικό: Το εκχύλισμα από δέντρο Περσικού μεταξιού μειώνει τα οιδήματα, μαύρους κύκλους και χαρίζει απαλότητα στην επιδερμίδα.

Αποτελέσματα:

  •  80% των γυναικών ένιωσαν την επιδερμίδα τους ενυδατωμένη και αναζωογονημένη
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει τα οιδήματα κάτω από τα μάτια
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει τους μαύρους κύκλους
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα εξισορροπεί τον δερματικό τόνο
  •  Κλινικά αποδεδειγμένα μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες