Molton Brown
Molton Brown
MOLTON BROWN

Με τη νέα συλλογή Suede Orris του οίκου Molton Brown θα μυρίζεις ακριβώς σαν την άνοιξη


Οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, του οίκου Molton Brown, αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις με τη νέα μεθυστική συλλογή Suede Orris.


Διακριτικά έντονο άρωμα που συνδυάζει αρμονικά παράδοση με τις μοντέρνες τάσεις. Οι δροσερές νότες μανταρινιού, απελευθερώνουν τις αναζωογονητικές ιδιότητες των εσπεριδοειδών. Στην καρδιά του αρώματος, οι κλασικές νότες από τριαντάφυλλο και γιασεμί περιβάλλουν τη μεθυστική ρίζα ίριδας από την Τοσκάνη. Στη βάση, αισθησιακές νότες κέδρου συνδυάζονται ιδανικά με την ξυλώδη αίσθηση του φυτού patchouli.

Ο Jerome Di Marino, ανερχόμενο όνομα στο χώρο της αρωματοποιίας, δημιούργησε το νέο άρωμα, αφιερώνοντας όλο το πάθος που τον διακατέχει για να εκσυγχρονίζει παραδοσιακά αρώματα. Τολμηρός και δημιουργικός, o Jerome σχεδιάζει κάθε συναρπαστική του δημιουργία αψηφώντας όλους τους κανόνες.

«Το άρωμα αυτό προέρχεται από την ιδιωτική μου συλλογή, κάτι που αποτελεί και το κλειδί για να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει στιγμές δημιουργίας χωρίς εμπόδια. Αμέσως μόλις o οίκος Molton Brown το ανακάλυψε, αγκάλιασε το ασυμβίβαστο πνεύμα που οδήγησε σε μια νέα προσέγγιση απέναντι στις λεπτεπίλεπτες ρίζες ίριδας από τη Φλωρεντία. Το πλούσιο τους άρωμα αγκαλιάζει το απαλό άγγιγμα του suede και δημιουργεί ένα διακριτικά τολμηρό αποτέλεσμα». Jerome di Marino, αρωματοποιός.

Η Molton Brown συνδύασε τη μακρά παράδοση στη δημιουργία εκλεπτυσμένων αρωμάτων με τις σύγχρονες ανάγκες, για να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία αισθήσεων. Ξεκινήστε με το Bath & Shower Gel και συνεχίστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ με την κρεμώδη Body Lotion, για εξαιρετικά απαλή επιδερμίδα. Για ένα σαγηνευτικό άρωμα που διαρκεί, αρωματίστε απαλά στο εσωτερικό των καρπών με το Eau de Toilette. Για να ολοκληρωθεί η τελετουργία, αφεθείτε στην αιθέρια αύρα του νέου Hair Mist, χαρίζοντας στα μαλλιά σας ένα υπέροχο αρωματικό πέπλο.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ: Αιθέρια. Απαλή. Αισθησιακή.

Η συλλογή των αρωμάτων με την υπογραφή Molton Brown για γυναίκες και άνδρες, τα αφρόλουτρα και τα προϊόντα για τα χέρια, ξεχωρίζουν για τα ζωηρά τους χρώματα και τις τολμηρές ευωδιές τους. Με συστατικά που προέρχονται επιμελώς από όλο τον κόσμο, δημιουργούνται με περίσσια τέχνη από βραβευμένους αρωματοποιούς, ώστε κάθε δημιουργία να αρωματίζει όμορφα την επιδερμίδα, αποτελώντας μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία.

Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς επίσης αποτελούν και επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.