Chanel
Chanel
CHANEL

Τα εκλεπτυσμένα λανσαρίσματα του οίκου Chanel στο μακιγιάζ και το skincare


Ο γαλλικός οίκος έρχεται για ακόμη μία φορά να μας συναρπάσει με τα νέα, μοναδικά λανσαρίσματά του που φέρουν τη χαρακτηριστική, εκλεπτυσμένη υπογραφή του.

Ξεκινάμε με το μακιγιάζ και με το απόλυτο λανσάρισμα της σεζόν που δεν είναι άλλο από τα νέα κραγιόν. Λαμπερό χρώμα, λάμψη και υπέροχη αίσθηση συνδυάζονται στο προϊόν που επιμελήθηκε η Lucia Pica, η Global Creative Makeup και Color Designer του Γαλλικού οίκου, Chanel.

Το νέο Rouge Coco Flash σε καλεί να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Από την πρώτη εφαρμογή, ξεδιπλώνεται το χρώμα στα χείλη και ανακαλύπτεις την απαλή και άνετη φόρμουλα. Με την ιδανική ισορροπία των ελαίων από τα οποία αποτελείται, λιώνει και εισχωρεί στα χείλη μόλις εφαρμοστεί, παρέχοντας εκπληκτική αίσθηση. Ένας τέλειος συνδυασμός για λαμπερά χείλη.

Εμπλουτισμένο μέσα στο κραγιόν, το σύμπλεγμα Hydraboost, που αποτελείται από θρεπτικά έλαια (jojoba, mimosa, ηλίανθος), εξασφαλίζει άμεσα την ενυδάτωση μέχρι και 8 ώρες μετά την εφαρμογή. Φανταστείτε τα χείλη σας, σαν να είναι ντυμένα με ένα ελαφρύ, μεταξένιο παλτό χρώματος.

Μια πρόσκληση για παιχνίδι με 27 αποχρώσεις και 27 ιδιοτροπίες. Βρείτε το διαθέσιμο σε όλες τις αποχρώσεις, nude πορτοκαλί, ροζ, τριανταφυλλί, φούξια, δαμασκηνί, σκούρα, κόκκινα απαλά αλλά και έντονα.

Rouge Coco Flash, Chanel
Rouge Coco Flash, Chanel

Συνεχίζουμε με την περιποίηση της επιδερμίδας και με τρία λανσαρίσματα στο skincare τομέα.

Sublimage Essence Fondamentale

Αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας με το Sublimage L'Essence Fondamentale, του γαλλικού οίκου Chanel.

Πρόκειται για μια επαναστατική, νέα φόρμουλα που αγκαλιάζει τον συναρπαστικό κόσμο της γαλλικής βοτανοθεραπείας και εισαγάγει το εκχύλισμα Solidago. Ένα φυτό που λέγεται ότι έχει εξαιρετικές δυνάμεις αναζωογόνησης, τις οποίες καλούμαστε να ανακαλύψουμε μέσα από το Sublimage L'Essence Fondamentale. Αυτό το δραστικό συστατικό ξυπνάει την κυτταρική δυναμική του δέρματος και στοχεύει στην αποκατάσταση της πυκνότητας, με αποτέλεσμα να είναι πιο σφριγηλή και να ακτονοβολεί σε μόλις 4 εβδομάδες, από την πρώτη ημέρα χρήσης.

Sublimage L'Essence Fondamentale, Chanel
Sublimage L'Essence Fondamentale, Chanel

Sublimage Essence Lumiere

Η κρυμμένη δύναμη του φωτός, συγκεντρωμένη σε μια ουσία. Αυτή η θεραπεία που τελειοποιεί την επιδερμίδα οφείλει τις εξαιρετικές της ιδιότητες σε ένα μοναδικό φυτό από τη γαλλική βοτανική κληρονομιά: τον ανθύλληλο, που αντλεί τη δύναμή του από το φυσικό φως. Η Chanel καλλιεργεί και αξιοποιεί αυτό το άγριο φυτό σε εργαστήριο ανοιχτού ουρανού. Το φυσικό δραστικό συστατικό που εξάγεται από αυτό ενισχύει την ακτινοβολία του δέρματος, αποκαλύπτοντας μια τέλεια ομοιόμορφη χροιά. Η φόρμουλα εμπλουτίζεται περαιτέρω από τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Vanilla Planifolia, η οποία προστατεύει το δέρμα από το αστικό στρες.

Διαθέτει ελαφριά υφή, ενώ απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Από την πρώτη εφαρμογή του Sublimage L'Essence Lumière το δέρμα αποκτά μία νέα αίσθηση. Μέρα με τη μέρα, συμβάλλει στην ομοιόμορφη εξισορρόπηση του τόνου, στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στην προοδευτική μείωση της εμφάνισης σκοτεινών κηλίδων. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει την αντανάκλαση του υπεριώδους φωτός στην επιφάνεια του δέρματος. 

  • Εφαρμόστε το Sublimage L'Essence Lumière στα μάγουλα, το μέτωπο και το λαιμό.
  • Χρησιμοποιήστε και τα δύο χέρια από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.
Sublimage L'Essence Lumière
Sublimage L'Essence Lumière

UV Essentiel

Ένα αντηλιακό για καθημερινή χρήση που διαθέτει μια προσαρμοστική τεχνολογία περιποίησης της επιδερμίδας για ειδική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, τις ελεύθερες ρίζες και τη ρύπανση.

Σε συνδυασμό με τις δυνάμεις του Tiare Flower, αυτό το μοναδικό συγκρότημα προστασίας του δέρματος προσαρμόζεται στο επίπεδο που απαιτείται βάσει των περιβαλλοντικών συνθηκών. Σε μια ελαφριά, μη λιπαρή υφή, η φόρμουλα που διαθέτει το προϊόν ενυδατώνει, ενώ παράλληλα προστατεύει και αφήνει το δέρμα λαμπερό, άψογο και άριστα προετοιμασμένο για εφαρμογή μακιγιάζ. Το SPF 30 προσφέρει υψηλή προστασία και είναι ιδανικό για μέτρια ηλιοφάνεια, ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες. Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία επιλέξτε SPF 50.

Εφαρμόστε το αντηλιακό UV ESSENTIEL προσεκτικά στο πρόσωπο και το λαιμό ως το τελικό βήμα κατά την της επιδερμίδας σας.

UV Essentiel, Chanel
UV Essentiel, Chanel