H La Roche-Posay για 3η συνεχή χρονιά Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας των Ολυμπιονικών Ιστιοπλοΐας  | 0 bovary.gr
H La Roche-Posay για 3η συνεχή χρονιά Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας των Ολυμπιονικών Ιστιοπλοΐας | 0 bovary.gr
LA ROCHE-POSAY

H La Roche-Posay για 3η συνεχή χρονιά Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας των Ολυμπιονικών Ιστιοπλοΐας


Η ANTHELIOS, η Νο 1 Γαλλική σειρά δερμοκαλλυντικής αντιηλιακής προστασίας στον κόσμο που συνιστούν πάνω από 60,000 δερματολόγοι, με χαρά ανακοινώνει ότι για 3η συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος Suncare Partner των Ολυμπιονικών της Ιστιοπλοΐας στα 470, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή. Προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν!!


“Δεν είναι απλά άλλη μια χρονιά με τη La Roche-Posay, είναι μια σχέση Ζωής” δηλώνει ο Παναγιώτης Μαντής ενώ ο Παύλος Καγιαλής συμπληρώνει “Η αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα έρχεται μαζί με ένα μεγάλο τίμημα που είναι η έκθεσή μας στον ήλιο. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που η La Roche-Posay μας προστατεύει από ένα τόσο μεγάλο κίνδυνο, ώστε να συνεχίσουμε απερίσπαστα να κατακτούμε τους στόχους μας”

Τα δερματολογικά εργαστήρια της La Roche-Posay έχουν μια σαφή αποστολή: να προαγάγουν και να προστατεύουν τη δημόσια υγεία. Για να επιτευχθεί αυτό, παρέχεται αντιηλιακή προστασία μέγιστης αποτελεσματικότητας, κατάλληλη για όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα φίλτρων XL-Protect προσφέρει την ευρύτερη προστασία από τον ήλιο, συνδυάζοντας αναγνωρισμένα ορυκτά και οργανικά φίλτρα, προσεκτικά επιλεγμένα για το εξαιρετικό περιβαλλοντικό τους προφίλ.

Τα ANTHELIOS προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός με τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθέσεις, πρακτικές συσκευασίες και υφές για κάθε τύπο δέρματος, κάτι που τα κάνει κατάλληλα για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο, τα παιδιά, τα βρέφη, τα άτομα με παθήσεις που προκαλούν φωτοευαισθησία, ακόμα και τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι οι καρκινοπαθείς.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

Ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής ξεκίνησαν την κοινή τους δράση, τον Ιούνιο του 2008. Έκτοτε αναπόσπαστα μέλη της εθνικής ομάδας, έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όντες σταθερά στην πρώτη 5αδα της παγκόσμιας κατάταξης εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ύστερα από μια συγκλονιστική μάχη στην κούρσα μεταλλίων και με βάση το ήθος και την σκληρή δουλειά, κατάφεραν να κατακτήσουν μία πολύ σημαντική νίκη για τον Ελληνικό αθλητισμό, το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοϊκή κατηγορία 470 στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016! Επιστρέφοντας δυναμικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το 2019, ο Παναγιώτης και ο Παύλος δηλώνουν "Το 2019 είναι μια χρονιά ιδιαίτερης σημασίας δεδομένου ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται τον Aύγουστο στηv Ιαπωνία, θα δοθούν άλλα 4 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Εμείς σαφώς πρωταρχικό στόχο θέτουμε τη διασφάλιση του εισιτηρίου για τη χώρα μας, και ιδανικά θα θέλαμε να συνοδέψουμε την πρόκριση με άλλο ένα παγκόσμιο μετάλλιο. Το επίπεδο είναι υψηλό, ο ανταγωνισμός δύσκολος αλλά είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και η χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς."

Ήδη η προετοιμασία των Ελλήνων Ολυμπιονικών έχει ξεκινήσει από το Miami της Αμερικής κερδίζοντας τον πρώτο διεθνή αγώνα της χρονιάς το, NORTH AMERICAN CHAMPIONSHIP. Επόμενος προορισμός είναι η Πάλμα ντε Μαγιόρκα στην Ισπανία όπου μεταξύ 30/03-­‐07/04 αγωνίζονται στο TROFEO S.A.R PRINCESA SOFIA IBEROSTAR. Στην συνέχεια θα συμμετάσχουν στο World Cup στην Genova της Ιταλίας.

Πρώτος μεγάλος στόχος είναι τον Μαίο, το Ευρωπαίκο Πρωτάθλημα στο San Remo της Ιταλίας. Τον Ιουνιο θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης στο Sibenik της Κροατίας για πρώτη φορά με δικό τους σκάφος και 11μελή πλήρωμα όπου και οι ίδιοι συνέστησαν

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Όταν δεν κάνουν προπόνηση , επιδίδονται σε surf, wind surf και snowboard ενώ αγαπημένη τους συνήθεια είναι οι εξορμήσεις με τους τετράποδους φίλους τους στην εξοχή καθώς είναι εξαιρετικά φιλόζωοι. Βαθιά ευαισθητοποιημένοι, συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Kids Athletics” της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Υπουργείου Παιδείας, όπου διδάσκουν σε μαθητές δημοτικού τις αξίες του ολυμπισμού

www.larocheposay.gr
facebook.com/LaRochePosayGreece