Η νέα σειρά της Caudalie για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες | 0 bovary.gr
Η νέα σειρά της Caudalie για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες | 0 bovary.gr
CAUDALIE

Η νέα σειρά της Caudalie για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες


Το 2019, η S.O.S Intense Moisturizing Cream συμπληρώνει την Vinosource, μία ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας του δέρματος που αντλεί τα δραστικά συστατικά της από τα αμπέλια και τα σταφύλια για ένα δέρμα τέλεια ενυδατωμένο. Ο νέος σύμμαχος του ευαίσθητου δέρματος.

Ξηρό ή Αφυδατωμένο Δέρμα;

Δέρμα που «τραβάει», που παρουσιάζει κοκκινίλες, ερεθισμούς, είναι θαμπό... Συχνά τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα υποφέρουν από ταυτόσημα ορατά σημάδια. Το ξηρό δέρμα, αποδυναμώνεται από την αλλοίωση της υδρολιπιδικής μεμβράνης, στερείται λιπιδίων και υγρασίας- με άλλα λόγια λίπους και νερού. Στο αφυδατωμένο δέρμα, από την άλλη μεριά, λείπει μόνο η υγρασία. Αλλά τελικά και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεται μία ισχυρή ρουτίνα ενυδάτωσης, που αποτελείται από τη διπλή φροντίδα ενυδατικών συστατικών για να χαρίζει άνεση και προστασία, και προστατευτικών συστατικών, ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία του υδρολιπιδικού ιστού της επιδερμίδας.

Ενυδάτωση, το μυστικό ενός όμορφου και λαμπερού δέρματος

Δυο υπέροχα προϊόντα συνθέτουν τη ρουτίνα της Vinosource για να δράσουν στο δέρμα ως ένα κύμα ενυδάτωσης: Ο καταπραϋντικός ορός: S.O.S Thirst-Quenching Serum και η κρέμα εντατικής ενυδάτωσης S.O.S Intense Moisturizing Cream. Αυτό είναι το κλειδί για ένα δέρμα απαλό, αναζωογονημένο και με αίσθηση άνεσης που ξαναβρίσκει μέρα με τη μέρα τη λάμψη και την απαλότητά του.

S.O.S Thirst-Quenching Serum
S.O.S Thirst-Quenching Serum

Το οργανικό νερό σταφυλιού θα μπορούσε να ονομαστεί "το ταλαντούχο φυτικό νερό". Παράγεται από 100% βιολογικά σταφύλια, αιχμαλωτίζει στην καρδιά της επιδερμίδας χαρίζοντας μία διαρκή και απρόσκοπτη ενυδάτωση. Χάρη στα απαλυντικά ιχνοστοιχεία, τους ενυδατικούς πολυσακχαρίτες και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει (κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο), το Οργανικό νερό σταφυλιών διεγείρει το φυσικό σύστημα υδάτωσης του δέρματος. Αποτέλεσμα; Είναι απαλό, ανανεωμένο, ενυδατωμένο και ακτινοβολεί.

Οι πολυφαινόλες από σπόρους σταφυλιών είναι από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά στον κόσμο των φυτών. Η δύναμή τους: προστατεύουν το δέρμα από οξειδωτικές επιθέσεις, εμποδίζοντας τις ελεύθερες ρίζες, που ευθύνονται για το 80% της γήρανσης του δέρματος.

Η vinolevure πλούσια σε β-γλυκάνη, διεγείρει τη δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας για την ενίσχυση του "αμυντικού" κεφαλαίου και την πρόληψη της αφυδάτωσης. Με την πάροδο των ημερών, αποκαθίσταται η λειτουργία του υδρολιπιδικού ιστού του δέρματος και είναι σαφώς λιγότερο αντιδραστική.

S.O.S Thirst-Quenching Serum
S.O.S Thirst-Quenching Serum

ΒΗΜΑ 1: S.O.S Thirst-Quenching Serum (Καταπραϋντικός ορός)

Εξαιρετικά συμπυκνωμένο ορός σε ενυδατικά και καταπραϋντικά δραστικά συστατικά, ο ορός αυτός ανακουφίζει όλα τα δέρματα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα. Μια γνήσια "ένεση φυτικής ενυδάτωσης", ο καταπραϋντικός ορός χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο, ως μέρος της καθημερινής φροντίδας, έτσι ώστε το δέρμα να ενυδατώνεται συνεχώς.

Τα κύρια δραστικά συστατικά του: Οργανικό νερό σταφυλιών, πολυφαινόλες από τους σπόρους των σταφυλιών, Vinolevure®, ελαιόλαδο squalane και υαλουρονικό οξύ. Η σύνθεση δεν προκαλεί αλλεργίες.

S.O.S Thirst-Quenching Serum
S.O.S Thirst-Quenching Serum

ΒΗΜΑ 2: S.O.S Intense Moisturizing Cream

Απαλή και φυσική, αυτή η πλούσια κρέμα καταπραΰνει ακόμη και το πιο ευαίσθητο ξηρό δέρμα που ανακτά την απαλότητα και την ακτινοβολία του. Οι κοκκινίλες, και το αίσθημα "τραβήγματος" εξαφανίζονται αφήνοντας μία άμεση αίσθηση ανακούφισης.

Η μεταξένια υφή της S.O.S Intense Moisturizing Cream εφαρμόζεται πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό μετά το serum. Εξαιρετικά απολαυστική, λειτουργεί ως αναζωογονητικό κύμα: Καθημερινά για ένα δέρμα αναζωογονημένο και γεμάτο, ή σαν μία κίνηση S.O.S για την αποκατάσταση των φθορών που προκαλούνται από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

Τα κύρια δραστικά συστατικά: Οργανικό νερό σταφυλιών, Οργανικό νερό σταφυλιών, πολυφαινόλες από τους σπόρους των σταφυλιών, Vinolevure®, ελαιόλαδο squalane και λάδι Borage. Η σύνθεση δεν προκαλεί αλλεργίες.

S.O.S Intense Moisturizing Cream
S.O.S Intense Moisturizing Cream