To νέο άρωμα του οίκου Calvin Klein αντανακλά αισιοδοξία και αποπνέει αυτοπεποίθηση | 0 bovary.gr
To νέο άρωμα του οίκου Calvin Klein αντανακλά αισιοδοξία και αποπνέει αυτοπεποίθηση | 0 bovary.gr
CALVIN KLEIN WOMEN

To νέο άρωμα του οίκου Calvin Klein αντανακλά αισιοδοξία και αποπνέει αυτοπεποίθηση


Σύγχρονο. Δυναμικό. Aισιόδοξο.

Το CALVIN KLEIN WOMEN αντλεί την έμπνευσή του από την πολύπλευρη ταυτότητα της σύγχρονης θηλυκότητας - από τη δυναμική πραγματικότητα των σύγχρονων γυναικών και τις ποικίλες ερμηνείες τους.

Ο οίκος CALVIN KLEIN παρουσιάζει μια αυθεντική έκδοση του CALVIN KLEIN WOMEN, το CALVIN KLEIN WOMEN Eau De Toilette, που αντανακλά αισιοδοξία, εδραιώνοντας περαιτέρω το #IAMWOMEN που ξεκίνησε με το CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Parfum. 

Το εμβληματικό μάτι που απεικονίζεται στο μπουκάλι ενσαρκώνει τη άποψη κάθε γυναίκας σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. Επιτρέπει μια νέα προσέγγιση της απεριόριστης προσωπικής έκφρασης.

Η επαφή πραγματοποιείται, από γυναίκα προς γυναίκα, βλέμμα προς βλέμμα.

Νεανικό και αποπνέοντας αυτοπεποίθηση, το CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Toilette τιμά τη δύναμη του ατόμου, καθώς και του συνόλου και παράλληλα την έμπνευση που αντλούν οι γυναίκες
μεταξύ τους.

Γοητευτικά μείγματα από ξυλώδεις, ζεστές και αισθησιακές νότες δημιουργούν μια μοναδική οσφρητική σύνθεση που αποπνέει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Top: Lemon, Cassis Buds, Raspberry NP, Pink Pepper SFE
Mid: White Peony FIRBEST, Orange Flower Petals FIRNAT, Rose Centifolia FIRABS
Dry: Olibanum, Cedarwood, Ambrox Super, Musks
Master Perfumer: Honorine Blanc
Perfumer: Annick Menardo

Το CK WOMEN, που δημιουργήθηκε από την Suzanne Dalton, σε συνεργασία με την καλλιτέχνη Anne Collier, συνδυάζει τον κόσμο της μόδας με τον κόσμο της φωτογραφίας και των καλών τεχνών. Το διάφανο γυάλινο μπουκάλι και το έργο που κοσμεί το CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Toilette, εμφανίζεται σε pastel απαλή κίτρινη απόχρωση. Ένας παρεμφερής συνδυασμός χρησιμοποιείται και
στην εξωτερική κίτρινη συσκευασία που απεικονίζει το εμβληματικό μάτι.

Η διαφημιστική καμπάνια του CALVIN KLEIN WOMEN Eau de Toilette συνεχίζει να αξιοποιεί τα εμβληματικά πορτραίτα της Saoirse Ronan και της Lupita Nyong’o από την Anne Collier, πρωτοτυπώντας με ξεχωριστά εικαστικά. Συνεχίζοντας να τιμούν την ξεχωριστή αυτή γυναικεία επαφή, τα εικαστικά απεικονίζουν δύο γυναικεία χέρια να κρατούν το άρωμα, κάτω από έναν καθαρό γαλανό ουρανό που φωτίζεται από ηλιαχτίδες.