H Vichy Χρυσός Χορηγός της Ημερίδας «Η νεότητα στη μέση Ηλικία» | 0 bovary.gr
H Vichy Χρυσός Χορηγός της Ημερίδας «Η νεότητα στη μέση Ηλικία» | 0 bovary.gr
VICHY

H Vichy Χρυσός Χορηγός της Ημερίδας «Η νεότητα στη μέση Ηλικία»


Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή άνω των 1100 γυναικών και ανδρών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, η ημερίδα «Η νεότητα στη μέση ηλικία», που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης βασισμένη σε μία ιδέα της δημοσιογράφου - συγγραφέα Άννας Μαρίας Παπίρη.


Για τη Vichy, η μέση ηλικία και ο ερχομός της εμμηνόπαυσης είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσουν όλες οι γυναίκες τον τρόπο ζωής τους. Είναι μια καλή ευκαιρία για μερικές θετικές αλλαγές για το μέλλον καθώς σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή κάθε σύγχρονης γυναίκας και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει παύση στην εμμηνόπαυση!

Χρυσός Χορηγός για 2η συνεχή χρονιά η Vichy, ήταν παρούσα με την εξειδικευμένη σειρά Neovadiol, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση και μετά. Ειδική αναφορά έγινε στο νέο, καινοτόμο προϊόν Neovadiol Phytosculpt, την καθημερινή φροντίδα στοχευμένης δράσης για λαιμό και ντεκολτέ. Την Χορηγία της Vichy ολοκλήρωσαν τρείς ομιλίες με πολύ σημαντικούς και αναγνωρισμένους στο χώρο τους εισηγητές:

  •  Η Dr Αννα Παγούνη, Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος, Διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος Ευρωκλινικής Παίδων & Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, η οποία εξήγησε τις ορμονικές μεταβολές κατά την εμμηνόπαυση και τις επιπτώσεις τους στο δέρμα
  •  Η κυρία Κατερίνα Γιατζόγλου, Συγγραφέα που μας προέτρεψε να παραμείνουμε παιδιά και επισήμανε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός ενώ είναι δική μας απόφαση να επιλέξουμε πόσων ετών είμαστε!
  •  Ο κύριος Τόλης Γιακουμάκης, Κυτταρικός Βιολόγος / Επιστημονικός Διευθυντής Vichy ο οποίος τόνισε ότι η Vichy πρωτοπορεί στη φροντίδα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση!


Κατερίνα Γιατζόγλου - Μαρία Κουλουρίδου Marketing Vichy – Αννα Μαρία Παπίρη – Τζένυ Οικονόμου


Τόλης Γιακουμάκης – Κατερίνα Γιατζόγλου – Dr Αννα Παγούνη

www.vichy.gr