Chris Hemsworth
Chris Hemsworth
HUGO BOSS

To Boss Bottled αντανακλά τις επιθυμίες, την ακεραιότητα και τη ζεστασιά του σύγχρονου άνδρα


Τι σημαίνει το να είσαι άνδρας τη σημερινή εποχή; Σήμερα, οι στερεοτυπικοί κανόνες που αφορούν στα φύλα αμφισβητούνται συνεχώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ένας και μοναδικός ορισμός για την αρρενωπότητα.


Για το σύγχρονο άνδρα, έχει ξεχωριστή σημασία να φτάνει στην επιτυχία και την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του μέσω της καριέρας, της οικογένειας και των φίλων του. Ισορροπώντας ανάμεσα στο ρόλου του συντρόφου, του πατέρα, του φίλου αλλά και του συναδέλφου, ο σύγχρονος άνδρας αναζητά την αυθεντικότητα και την επαφή με την ίδια τη φύση του. Εμπνευσμένη από αυτή την επιθυμία για ισορροπία, ο οίκος BOSS Parfums παρουσιάζει ένα νέο, ιδιαίτερο Eau de Parfum: BOSS BOTTLED Infinite.

Εκπροσωπώντας τις αξίες της ακεραιότητας και της αυθεντικότητας του BOSS BOTTLED, ο διεθνούς φήμης fragrance ambassador, Chris Hemsworth, ενσαρκώνει και πάλι το ρόλο του Μan of Today από μια νέα, σύγχρονη οπτική.

«Είμαι ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή μου στη νέα καμπάνια του BOSS Bottled Infinite. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην απόδραση από τη ζωή στην πόλη και στην επανασύνδεση με τη φύση, κάτι που αποτελεί ένα σταθερό στόχο στη ζωή μου. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων απέναντι στο σκηνοθέτη της καμπάνιας αλλά και σε όλους στον οίκο BOSS, για αυτό το δημιουργικό εγχείρημα και ελπίζω όλοι να το απολαύσουν όσο κι εγώ.” - Chris Hemsworth

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth

Ο Chris Hemsworth πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια του BOSS BOTTLED Infinite, η οποία δημιουργήθηκε από τον Karim Huu Do και φωτογραφήθηκε από τον Matthew Brookes. Μια ταινία μικρού μήκους, που παρουσιάζει τον Chris να αφήνει την πόλη για να επανασυνδεθεί με τη φύση, αποφασισμένος να αδράξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί. Μεταφέρεται από το αστικό περιβάλλον στο φυσικό τοπίο, εξερευνά όσα τον συναρπάζουν – μόνος του αλλά και με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τα κύματα φτάνουν στην ακτή, όσο αυτός περπατάει στην άμμο ξυπόλητος. Συνδέεται με τη φύση και νιώθει ολοκληρωμένος, έχοντας πλήρη επίγνωση των απεριόριστων επιλογών που εμφανίζονται μπροστά του.
 

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth

Δημιουργημένη από την εξειδικευμένη αρωματοποιό Annick Menardo, η συλλογή BOSS BOTTLED δίνει στον Μan of Today τη δυνατότητα να επιλέξει το άρωμα που αντανακλά τις καθημερινές του ανάγκες. Έτσι, του επιτρέπει να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν κάνει.

Ένα εκλεπτυσμένο άρωμα γεμάτο αυτοπεποίθηση. Το BOSS BOTTLED αντανακλά τις επιθυμίες, την ακεραιότητα και τη ζεστασιά του σύγχρονου άνδρα. Δείχνει στον κόσμο αυτό που πραγματικά είναι: ένας άνδρας που ζει σύμφωνα με τις δικές του αξίες – κάθε ώρα, κάθε μέρα.

Ακόμη και στη σύγχρονη πραγματικότητα που όλα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, ο κάθε άνδρας αναγνωρίζει τη σημασία του να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό του. Αναζητά στιγμές για να αναζωογονηθεί, επιλέγοντας το BOSS BOTTLED Tonic. Ανανεωμένος και γεμάτος ενέργεια από κάθε του εμπειρία, συνεχίζει την πορεία του προς την επιτυχία και την ευτυχία, με μια νέα προοπτική. Συμβολίζοντας την ανάγκη του σύγχρονου άνδρα να επανασυνδεθεί με τον πραγματικό του εαυτό, το BOSS BOTTLED Infinite, είναι αναζωογονητικό και έντονο και τον ενθαρρύνει να κρατήσει επαφή με τον εαυτό του, αφιερώνοντας χρόνο σε ό,τι πραγματικά τον συναρπάζει και του προσφέρει πολύτιμες αναμνήσεις.

Το άρωμα απελευθερώνει αναζωογονητικές νότες κορυφής από μανταρίνι και μήλο, εμπλουτισμένες από ελαφρά πικάντικες νότες κανέλας και φασκόμηλου. Θερμές, αρωματικές νότες από patchouli, δενδρολίβανο και λεβάντα συνδυάζονται αρμονικά στην αρρενωπή του καρδιά. Τα πλούσια εκχυλίσματα σανδαλόξυλου και ξύλου ελιάς δημιουργούν απαλές αλλά βαθιές νότες βάσης που απελευθερώνονται ομοιόμορφα στο δέρμα.

Το BOSS BOTTLED Infinite είναι το πρώτο άρωμα που αξιοποιεί την τεχνολογία “diamond technology”, η οποία δίνει μεγαλύτερη διάρκεια στις νότες κορυφής και καρδιάς, βοηθώντας παράλληλα να διατηρηθεί ο αυθεντικός χαρακτήρας του αρώματος.

Boss Bottled
Boss Bottled