Shutterstock
Shutterstock
SEPHORA

To πιο αναζωογονητικό brand περιποίησης ονομάζεται Laneige και προσγειώθηκε μόλις στα Sephora


H Laneige θα απασχολήσει πολύ τις μέρες και τις νύχτες μας. Δεν είναι απλώς ένα ακόμη υπέροχο Κορεάτικο beauty brand που τοποθετήθηκε αποκλειστικά στα Sephora για να φιγουράρει συστατικά και υφές. 

Θα ταράξει αναμφισβήτητα τα νερά της κοσμετολογίας. Είναι το πιο αναζωογονητικό brand ομορφιάς, που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε δραστήριο κορίτσι της πόλης, που θέλει πάνω απ’ όλα να έχει καθημερινά φρέσκια επιδερμίδα.

20 χρόνια έρευνας είναι αρκετά για να κάνει την Laneige πολύτιμη και ενδιαφέρουσα. Κερδίζει διαρκώς το θαυμασμό των beauty addicts ανά τον κόσμο, καθώς έχει μια εκπληκτική τεχνολογία ενυδάτωσης, τη Water Science Technology, που αυτό που κάνει είναι να προσφέρει βέλτιστο νερό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Κάθε προϊόν της έχει μία αποστολή. Να χαρίσει μέγιστη ενυδάτωση. Και το κάνει με το παραπάνω!

Δοκίμασα και σου προτείνω την πιο ευφάνταστη σειρά της, τη Sleeping Mask. 3 εξαιρετικά προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα να δουλεύουν το βράδυ, όταν εσύ κοιμάσαι. Μαζί τους ξυπνάς στα αλήθεια, πιο ξεκούραστη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Water Sleeping Mask
Water Sleeping Mask

Είναι η πιο αναζωογονητική μάσκα προσώπου σε μορφή τζελ, που έχεις ποτέ δοκιμάσει. Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος κατά τη διάρκεια του ύπνου, επιδιορθώνοντας τις ζημιές που έχουν προκληθεί μέσα στη μέρα. Μια καινοτόμα μάσκα, εμπλουτισμένη με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που αναζωογονεί από την πρώτη κιόλας χρήση τη στρεσαρισμένη, αλλά και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Το μυστικό της όλο είναι το Calming Sleepscent™, που ξεχωρίζει για την εσάνς τριαντάφυλλου και σανταλόξυλου, που πάει και κάθεται με τρυφεράδα πάνω στην επιδερμίδα σου για να  πετύχει απόλυτη χαλάρωση και παράλληλα να καταπραΰνει το μυαλό από κάθε σημάδι στρες. Επιπλέον, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά για να χαρίσει βαθύ καθαρισμό και να δώσει διαύγεια, ενώ έχει μία τεχνολογία που σημειώνεται ως Moisture Wrap ™ και κλειδώνει μ’ αυτή τόσο τα ενεργά συστατικά, όσο και το μεταλλικό νερό για καλύτερη και πιο βαθιά ενυδάτωση.

Άπλωσέ την ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Κοιμήσου μ’ αυτή ως θεραπεία νύχτας και ξέπλυνε το πρωί. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Αν θες να αντιμετωπίσεις τα κουρασμένα μάτια σου και να τα καταπραΰνεις άμεσα, αυτή η μάσκα ματιών είναι ένα όνειρο! Χάρη στην τεχνολογία SleepCircular ™, μ’ ένα αναζωογονητικό μείγμα καφεΐνης, Βιταμίνη P και Ολιγοσακχαρίτες, φωτίζει κι αναζωογονεί το άτονο βλέμμα, ενώ ανακουφίζει το πρήξιμο και δροσίζει. Το υπέροχο απλικατέρ της Ceramic Ball Applicator, που διαθέτει περιστροφή 180°, βοηθάει σημαντικά στην καλύτερη εφαρμογή του προϊόντος.

Ανακάλυψε όλη τη σειρά αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora ή online στο Sephora e-shop και στο Sephora Greece mob app!

Lip Sleeping Mask
Lip Sleeping Mask

Αυτή η μάσκα χειλιών (!) είναι το απόλυτο βάλσαμο. Χάρη στα ισχυρά αντιοξειδωτικά κι ενυδατικά που περιέχει στην -προφανώς- υπέροχη σύνθεσή του, θρέφει ακόμη και τα πιο ξηρά χείλη, ενώ κοιμάσαι. Επιπλέον, έχει και υαλουρονικό οξύ που δίνουν μια συγκλονιστική ενυδάτωση, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας. Το επόμενο κιόλας πρωί τα χείλη είναι τόσο τέλεια, που και το κραγιόν εφαρμόζει πολύ καλύτερα και φυσικά διαρκεί περισσότερο. Θα το αγαπήσεις πολύ και για το τέλειο αρωματικό του μείγμα από εκχυλίσματα βατόμουρου και φράουλας.

Τα προϊόντα της Laneige θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora, στο Sephora.gr και στο Sephora Greece mob app!