Αναζοωγόνησε σώμα και πνεύμα με τη νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive | 0 bovary.gr
Αναζοωγόνησε σώμα και πνεύμα με τη νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive | 0 bovary.gr
10|04|2019 14:48
SHARE
PALMOLIVE

Αναζοωγόνησε σώμα και πνεύμα με τη νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive


Για όλες εμάς, τις σύγχρονες γυναίκες με τους δεκάδες απαιτητικούς ρόλους, η στιγμή που θα βρεθούμε κάτω από το ντους του μπάνιου, είναι σχεδόν λυτρωτική.

Το νερό απομακρύνει από πάνω μας όλη την τοξικότητα της ημέρας. Το αφρόλουτρο μάς τυλίγει με ένα υπέροχο άρωμα και αφηνόμαστε σε αυτή την ιερή τελετουργία.

Υπάρχει ωστόσο ένα φυσικό συστατικό με θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες, που φροντίζει τόσο για την χαλάρωση του σώματος όσο και γι΄αυτή του πνεύματος, ο άργιλος. Αυτό το συστατικό επέλεξε η Palmolive για τη νέα σειρά αφρόλουτρων, Palmolive clay. 

Με τα νέα αφρόλουτρα Palmolive Clay, με βάση τον άργιλο, θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και εξισορρόπησης πνεύματος και σώματος. Ένα απαλό αφρόλουτρο θα καθαρίσει το σώμα και το πνεύμα σου, γεμίζοντας όλες σου τις αισθήσεις με δύο μοναδικά αρώματα. Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Ο άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloe vera και ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Η σειρά Palmolive Clay
Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloe vera, για βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.

Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.