Η Head & Shoulders καινοτομεί στην περιποίηση των μαλλιών από τις ρίζες έως τις άκρες | 0 bovary.gr
Η Head & Shoulders καινοτομεί στην περιποίηση των μαλλιών από τις ρίζες έως τις άκρες | 0 bovary.gr
HEAD & SHOULDERS

Η Head & Shoulders καινοτομεί στην περιποίηση των μαλλιών από τις ρίζες έως τις άκρες


Πολύ συχνά οι γυναίκες συμβιβάζονται ως προς την επιλογή προϊόντων για τα μαλλιά, πιστεύοντας ότι θα πρέπει να επιλέξουν είτε ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής, είτε όμορφα μαλλιά.

Είναι πολλές, μάλιστα, εκείνες που δίνουν προτεραιότητα στο αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ εξακολουθούν να ανησυχούν και να αντιμετωπίζουν κατά καιρούς προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής. Η Head & Shoulders, η Νο.1 μάρκα σαμπουάν στον κόσμο, κάνει πράξη τη δέσμευσή της στην καινοτομία, προκειμένου να δώσει τη λύση.

Κατέχοντας ανέκαθεν την πρωτοπορία στην προστασία της υγείας του τριχωτού της κεφαλής, το Head & Shoulders καινοτομεί συνδυάζοντας την ανεπτυγμένη τεχνογνωσία με νέα συστατικά, ειδικά
προσαρμοσμένα στις ανάγκες των γυναικών και στην επιθυμία τους για όμορφα, βαθιά ενυδατωμένα μαλλιά. Το Head & Shoulders παρουσιάζει τη νέα σειρά Suprême, την πρώτη premium σειρά σαμπουάν και conditioner ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των γυναικών. Με νέα Σύνθεση, νέο Look και νέα ρουτίνα περιποίησης, η σειρά συνδυάζει τεχνολογίες περιποίησης από το δέρμα ως τις άκρες, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να τα έχουν όλα: όμορφα μαλλιά, θρέψη, οφέλη για το τριχωτό της κεφαλής και αξεπέραστη προστασία από τις νιφάδες.

Νέα σύνθεση και σύστημα φροντίδας, για όμορφα ενυδατωμένα μαλλιά και υγιές τριχωτό της κεφαλής

Το σαμπουάν Head & Shoulders Suprême περιέχει το νέο συστατικό περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής, Piroctone Olamine, ένα διαλυτό αντιπιτυριδικό δραστικό συστατικό που εξασφαλίζει μεγαλύτερα οφέλη για την ομορφιά και την ενυδάτωση των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής. Το μείγμα συστατικών του σαμπουάν Head & Shoulders Suprême περιέχει επίσης έλαιο Argan, το οποίο πολλές γυναίκες αναγνωρίζουν ως ευεργετικό για την ενυδάτωση και τη θρέψη, τόσο των μαλλιών όσο και του τριχωτού της κεφαλής.

Το Head & Shoulders Suprême conditioner, που σχεδιάστηκε για να συμπληρώνει και να ενισχύει το σαμπουάν της σειράς, περιέχει ένα νέο δραστικό συστατικό για την Καλύτερη Αντιμετώπιση της Μαγνητικής Έλξης, παρέχοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο μαλακτικής περιποίησης του Head & Shoulders. Το πανίσχυρο αυτό θρεπτικό συστατικό μιμείται τη φυσική δομή της τρίχας για καλύτερη αίσθηση και προστασία, εστιάζοντας στα σημεία της ίνας της τρίχας που έχουν υποστεί φθορά. Συμβάλλοντας στην αποκατάσταση των λεπιών της τρίχας, χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη, τα κάνει ευκολοχτένιστα, ενώ παράλληλα τα διατηρεί ενυδατωμένα για έως 24 ώρες.

Το conditioner περιέχει, επίσης, 0,5% δραστικό συστατικό ZPT που εξασφαλίζει ακόμη περισσότερα οφέλη για το τριχωτό της κεφαλής. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σαμπουάν Head & Shoulders Suprême, τα οφέλη κατά της πιτυρίδας αυξάνονται σημαντικά.

Η σειρά Head & Shoulders Suprême εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο δύσκολους κριτές!

Η τεχνολογία της σειράς Head & Shoulders Suprême εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου αποτελέσματα, για τις γυναίκες που θέλουν να χρησιμοποιούν προϊόν περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής, αλλά και να έχουν ταυτόχρονα όμορφα μαλλιά. Ο James Rowe, Global Hair Stylist, σχολιάζει: «Το Head & Shoulders Suprême είναι υπέροχο, γιατί προσφέρει στα μαλλιά αναζωογόνηση, ελαστικότητα και εξαιρετική καθαριότητα, χωρίς να τα ταλαιπωρεί. Το σαμπουάν και το conditioner χαρίζουν απαλά, λαμπερά, ενυδατωμένα μαλλιά, αλλά και οφέλη για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής». Ο James Rowe προσθέτει: «Πιστεύω ότι η σειρά Head & Shoulders Suprême χαρίζει στις γυναίκες αυτοπεποίθηση για να κάνουν οποιοδήποτε χτένισμα επιθυμούν. Να σηκώνουν τα μαλλιά τους ψηλά ή να μετακινούν τη χωρίστρα τους. Και να φοράνε ένα μαύρο παλτό χωρίς να ανησυχούν».

Χαρίζοντας μαλλιά 100% απαλλαγμένα από νιφάδες από το πρώτο κιόλας λούσιμο, η σειρά Head & Shoulders Suprême προσφέρει στις γυναίκες την ιδανική βάση για όμορφα μαλλιά! 

Νέα εμφάνιση και άρωμα

Η σειρά Head & Shoulders Suprême έχει ολοκαίνουρια, πολυτελή, ιριδίζουσα εμφάνιση, σε συνδυασμό με ένα νέο μείγμα από νότες φρούτων και λουλουδιών, για αισθησιακό θηλυκό άρωμα που γίνεται αισθητό ήδη από το άνοιγμα της συσκευασίας. Το ολοκαίνουριο design της συσκευασίας, με το γνωστό εμβληματικό σχήμα και με πρωτότυπη νέα συσκευασία conditioner σε σωληνάριο, συμπληρώνει ιδανικά την υπέρτατη εμπειρία ομορφιάς που θα απολαύσουν οι γυναίκες.

Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας, η νέα σειρά Head & Shoulders Suprême έχει ένα προϊόν κατάλληλο για εσάς.

  •  Σαμπουάν και conditioner Suprême Moisture, για βαθιά ενυδάτωση από τη ρίζα ως τις άκρες και μαλλιά ενυδατωμένα και απαλά στο άγγιγμα.
  •  Σαμπουάν και conditioner Suprême Repair, που καταπολεμούν τα σημάδια της φθοράς, αναδομούν την τρίχα και διεισδύουν στο τριχωτό της κεφαλής για να αντιστρέψουν τα ορατά σημάδια φθοράς.
  •  Σαμπουάν και conditioner Suprême Color Protection, που διατηρούν το χρώμα των μαλλιών ζωντανό, ενυδατώνοντας και προστατεύοντάς τα παράλληλα από τις φθορές.