Yπάρχει λόγος για τον εθισμό στο κραγιόν Pure Color Desire Rouge Excess της Εstee Lauder | 0 bovary.gr
Yπάρχει λόγος για τον εθισμό στο κραγιόν Pure Color Desire Rouge Excess της Εstee Lauder | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Yπάρχει λόγος για τον εθισμό στο κραγιόν Pure Color Desire Rouge Excess της Εstee Lauder


Ας το ξεκαθαρίσουμε μεταξύ μας μιλώντας ειλικρινά. Ένα κραγιόν αποτελεί φόρο τιμής στην πιο αβίαστη και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα, ενώ είναι αναμφισβήτητα το πιο must-have προϊόν μακιγιάζ για κάθε μέρα και ώρα αυτής.

Όταν μάλιστα ξέρεις πώς θα το επιλέξεις, το φορέσεις, το συνδυάσεις και τελικά πώς θα το υποστηρίξεις τότε αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία και περισσότερη δυναμική. Ένα όπλο γοητείας στα χέρια κάθε γυναίκας.  

Η πανέμορφη Γκρεις Ελίζαμπεθ ανοίγει κάθε πρωι το πρώτο συρτάρι του μπουντουάρ της κι έχει να επιλέξει ένα κραγιόν από τα εκατοντάδες που φιγουράρουν μπροστά της. Εδώ και λίγο καιρό όμως, η ίδια, καταλήγει πάντα σ' ένα. Κάθε πρωι το ίδιο. Σ' αυτό, που της κάνει τη διαφορά στα χείλη. Κι ανήκει στη νέα εκπληκτική συλλογή Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick της Estee Lauder, όπου η ίδια πρωταγωνιστεί και στην καμπάνια.   

Στο συμβόλαιό της πιθανολογώ ότι δεν έχει σίγουρα το πρέπει της καθημερινής της ιστορίας, αλλά ορκίζομαι ότι οι ειδικοί των εργαστηρίων της Estee Lauder, αλλά και οι άνθρωποι που οραματίζονται τις επιτυχίες των προϊόντων μακιγιάζ είχαν προβλέψει εξ αρχής τον εθισμό που θα προκαλέσει ένα τέτοιο μοναδικό δημιούργημα. Νομίζω ότι αυτό το κραγιόν σε εθίζει και μόνο για τις πλούσιες χρωστικές του και κυρίως για την εκπληκτική υφή του, που προσφέρει εξαιρετικά άνετη αίσθηση και έντονο αποτέλεσμα στα χείλη, με μία μόνο εφαρμογή. 

Για την ιστορία, πρέπει να το δοκιμάσεις asap. Έτσι, θα διαπιστώσεις και μόνη σου πόσο συγκλονιστικά απαλό και ανάλαφρο είναι το νέο Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick

Μαθαίνοντας δε ότι είναι ενισχυμένο με το Advanced Moisture Complex και το Time Released HyaColor, καταλαβαίνει κανείς την επιτυχία της σύνθεσης. Μια ιδιαίτερη σύνθεση, που του δίνει αυτή την πλούσια ενυδάτωση, ενώ «γλιστράει» στα χείλη εύκολα και γρήγορα, χαρίζοντας μια φίνα αίσθηση με απίστευτο λείο αποτέλεσμα, που διαρκεί τουλάχιστον οκτώ ώρες. Είναι προφανές γιατί ξετρελαίνει κάθε beauty και lipstick addict. 

Και υπάρχει και καλύτερο! Έχει το πιο τέλειο και διακριτικό άρωμα για κραγιόν. Φρουτώδες και λουλουδάτο, κάτι που το τοποθετεί ξεκάθαρα στην πρώτη γραμμή των must-have κραγιόν της σεζόν. 

Διάλεξε μία από τις πολλές αποχρώσεις του κι ένα από τα δύο φινιρίσματά του (σατινέ και περλέ). H δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι η Don't Stop.