Παντελής Τουτουντζής
Παντελής Τουτουντζής
L'OREAL PARIS

Η L'Oréal Paris ανακοινώνει αποκλειστική συνεργασία με τον makeup artist Παντελή Τουτουντζή


Η Νο1 μάρκα ομορφιάς ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία της με τον Παντελή Τουτουντζή ως επίσημο «Make up expert» του brand.

Η L’Oréal Paris αποτελεί ορόσημο στο χώρο της ομορφιάς δημιουργώντας παγκοσμίως νέες τάσεις στο μακιγιάζ, με έντονη παρουσία στο Φεστιβάλ Καννών και στο Paris Fashion Week, ως βασικός make up sponsor. Ο Παντελής Τουτουντζής υπόσχεται να μεταφέρει τη δική του γνώση και έμπνευση με αγάπη και σεβασμό στις αξίες της μάρκας. Να αναδείξει την πληθώρα των προϊόντων make up που είναι προσιτά για όλες τις Eλληνίδες και για κάθε προσωποποιημένη ανάγκη ξεχωριστά.

Με οδηγό την δημιουργικότητα του, έχει χαρακτηριστεί από το δικό του μοναδικό στυλ μακιγιάζ καθιστώντας τον έναν από τους πιο σημαντικούς Make up expert στο χώρο.

Η σημαντικότερη beauty συμβουλή του είναι «ένα όμορφο και elegant μακιγιάζ, χρειάζεται προϊόντα με ελαφριές και ωραίες υφές, σε μικρές ποσότητες. Είναι όμορφο να χρησιμοποιούμε το μακιγιάζ για να αναδείξουμε το πρόσωπο και όχι για να το παραβιάσουμε.»

Ενώ, στην ερώτηση τι σημαίνει η L'Oréal Paris για εκείνον μας απαντά: «Για εμένα η L'Oréal Paris είναι μια εταιρία που σέβεται τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας και της παρέχει με πολύ φροντίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να την κάνει πιο όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά»

Η αγάπη του για τη δουλειά του, το ταλέντο και η δημιουργικότητα τον οδήγησαν στην οικογένεια της L'Oréal Paris, που τον υποδέχεται από σήμερα με μεγάλη χαρά.