Cat eye makeup look
Cat eye makeup look
EYELINER

Γιατί τελικά ένα μόνο eyeliner μπορεί να απογειώσει κάθε μακιγιάζ ματιών;


Μια γραμμή πάνω από τα μάτια, λεπτή ή παχιά, σε όποιο χρώμα και δουλεμένη με όποια τεχνική, κάνει κάθε βλέμμα πιο δυναμικό.

Γι' αυτό και το eyeliner, ως προϊόν μακιγιάζ, αποτελεί ένα must-have εργαλείο, για να μπορούμε να πετύχουμε εύκολα και γρήγορα (στην πραγματικότητα με μια κίνηση), ένα αξεπέραστο λουκ, που αναδεικνύει αποφασιστικότητα. 

Το eyeliner είναι ο άσσος στο νεσεσέρ μας, καθώς τονίζει το περίγραμμα των ματιών και δημιουργεί ένα μοντέρνο λουκ, που μπορεί να υποστηριχθεί όλες τις ώρες. 

Η πιο εντυπωσιακή γραμμή eyeliner δεν απαιτεί σταθερό χέρι, ούτε αποστήθιση των καλύτερων tutorials από το youtube. Eξάσκηση θέλει, έτσι ώστε να εντοπιστεί αυτή η γραμμή που κάνει τα μάτια να λένε όσα θέλουν να γίνουν αντιληπτά. Γιατί να μένετε λοιπόν στο λάθος ή στην λεπτομέρεια, όταν μπορείτε  να πειραματιστείτε για να πλησιάσετε αυτό το cat eye που τόσο επιθυμείτε; Ακόμη κι αν φαντάζει δύσκολο να τραβηχθεί η τέλεια, ίσια γραμμή, δοκιμάστε να φτιάξετε μικρές τελείες κατά μήκους της γραμμής που θέλετε να σχηματίσετε και ενώστε τις. Για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα ξεκινήστε τη γραμμή λίγο μετά την εσωτερική γωνία, ενώ αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ρετρό λουκ δώστε μια πολύ μικρή κίνηση προς την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Ένα μικρό τρικ για να πετυχαίνει η γραμμή του eyeliner είναι να προσπαθείτε να μένετε πάρα πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σας.

Κρατήστε και μερικά ακόμη έξτρα -χρήσιμα- tips:

  •  Για μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια στο eyeliner, απλώστε primer, αλλά και πούδρα για την απορρόφηση της περιττής λιπαρότητας από την περιοχή.  
  •  Για διόρθωση ατελειών χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα, βουτηγμένη σε νερό ντεμακιγιάζ
Roller Liner της Benefit
Roller Liner της Benefit

Σήμερα, τα είδη eyeliner που μπορείτε να βρείτε είναι πολλά. Μερικά απ' αυτά πιο εύκολα στη χρήση. Όπως το νέο ματ κι υγρό eyeliner, Roller Liner της Benefit, που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε, καθώς ξεχωρίζει για την ακρίβεια, την λεπτομέρεια και τη διάρκειά του και είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε ένα μοντέρνο μακιγιάζ ματιών. Μαζί του πετυχαίνετε μία σούπερ γραμμή ακριβείας, που μοιάζει με φυσική κι είναι τελείως λεπτή και πάνω απ’ όλα σταθερή. 

Roller Liner της Benefit
Roller Liner της Benefit

Το Roller Liner αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του eyeliner. Θεωρείται ήδη big thing, καθώς εγγυάται μέγιστη ακριβή εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια χωρίς να χρειάζεται  μεγάλη προσπάθεια μπροστά από έναν καθρέφτη, προκειμένου να τραβηχτεί σωστά και χωρίς απρόοπτα η όποια γραμμή. Διαθέτει μία μύτη ακριβείας, προκειμένου να πετυχαίνει γραμμές με απόλυτο έλεγχο και για πανεύκολη εφαρμογή, που δεν τραβάει και δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. 

Η αδιάβροχη σύνθεση που στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί 24 ώρες, χωρίς να αλλοιώνεται, ή  να ξεραίνεται.  

Τέλος, το εξίσου εκπληκτικό με το eyeliner Roller Liner, εκτός από το πόσο ωραία γλιστράει για να κάνει το μακιγιάζ ματιών παιχνίδι, είναι το φανταστικό ματ φινίρισμά του, που κάνει κάθε λουκ ακόμη πιο εντυπωσιακό κι ιδιαίτερο.

Roller Liner της Benefit
Roller Liner της Benefit