H Shiseido αλλάζει όλα όσα γνωρίζουμε για τα καλλυντικά προϊόντα | 0 bovary.gr
H Shiseido αλλάζει όλα όσα γνωρίζουμε για τα καλλυντικά προϊόντα | 0 bovary.gr
SHISEIDO

H Shiseido αλλάζει όλα όσα γνωρίζουμε για τα καλλυντικά προϊόντα


Για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας, η Shiseido δημιουργεί προϊόντα που προσφέρουν περιποίηση υψηλών προδιαγραφών και αλλάζει όλα όσα γνωρίζατε για τα καλλυντικά προϊόντα μέχρι σήμερα.

Ενσωματώνοντας τη νευροεπιστήμη και τη ReNeura Technology στην καρδιά των νέων προϊόντων, η Shiseido σας προσκαλεί να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία περιποίησης.

Η βαθιά μελέτη των νευροεπιστημών αποκτά μορφή, μέσα από τις πλούσια αισθησιακές υφές, τα αρωματικά εκχυλίσματα που επιδρούν θετικά στην ψυχολογία, και το μοναδικό σχεδιασμό συσκευασιών, που γοητεύει τις αισθήσεις.

Εssential Energy, White Lucent και Βenefiance.

Τρείς αποτελεσματικές σειρές περιποίησης προσώπου που απευθύνονται στη σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα κάθε γυναίκας στοχεύοντας σε διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας καθώς χαρίζουν ενυδάτωση, λάμψη, λεία και νεανική όψη.

Essential Energy: Συνώνυμο της Ενυδάτωσης
Η Essential Energy, εμπνέεται από το σύγχρονο τρόπο ζωής των γυναικών που διανύουν τη δεκαετία των 30. Κύριος στόχος της σειράς: να εγγυηθεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας με φροντίδα υψηλών προδιαγραφών.

Η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε τη Νευροεπιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας, που έχει υποστεί υπερβολικό στρες και έχει επηρεαστεί από το περιβάλλον. Η σχεδόν αδρανής επιδερμίδα, έχοντας χάσει την ικανότητα να λαμβάνει πληροφορίες και να διακρίνει τις φυσικές ανάγκες της, ενεργοποιείται ξανά.

H ReNeura Technology ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς κατά των εξωτερικών επιθέσεων, καθώς και τους μηχανισμούς δεκτικότητας θετικών μηνυμάτων, όπως είναι τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης. H Essential Energy συνδυάζει την ReNeura Technology με μία επιλογή φυτικών συστατικών υψηλής τεχνολογίας, σε μία σειρά από τρία προϊόντα καθημερινής περιποίησης:
Μoisturizing Cream, Moisturizing Gel Cream και Moisturizing Day Cream SPF 20.

Τα τρία προϊόντα της σειράς διεγείρουν τους δερματικούς αισθητήρες για να βελτιώσουν την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις. Κατά την εφαρμογή, η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή, απαλή και λαμπερή, σαν να έχει πλημμυρίσει ενέργεια.

Essential Energy
Essential Energy

White Lucent: Η Απαραίτητη Λάμψη
Εμπνευσμένη από τα άνθη sakura τα χαρακτηριστικά άνθη κερασιών της Ιαπωνίας, η Shiseido δημιουργεί την White Lucent, τη νέα σειρά της Shiseido που ενσωματώνει τη ReNeura Technology και εστιάζει στις γυναίκες που αναζητούν νεανική λάμψη καθώς αντιμετωπίζει τις δυσχρωμίες, τις έντονες κηλίδες και αναζωογονεί την άτονη και κουρασμένη επιδερμίδα.

Η τεχνογνωσία της Shiseido συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία ReNeura Technology σε μια σαγηνευτική σύνθεση που πρωταγωνιστεί το Sakura-Bright Complex, ένα μείγμα δραστικών συστατικών, νότες από sudachi (ένα ιαπωνικό εσπεριδοειδές), τριαντάφυλλο, γιασεμί και μανόλια. Στη σύνθεση έχει προστεθεί και plumeria, ένα φυτό του οποίου το εκχύλισμα έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα μελανίνης.

Η Shiseido ανακάλυψε πως οι ακτίνες UV ενισχύουν τη σύνθεση VEGF που προκαλεί τη δημιουργία ανωμαλιών στα αγγεία του δέρματος. Τα αγγειακά κύτταρα απελευθερώνουν παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα και προκαλούν υπερβολική παραγωγή μελανίνης και εμφάνιση σκούρων κηλίδων. Οι επιστήμονες της Shiseido, υιοθέτησαν μια διπλή δράση ρυθμίζοντας τους παράγοντες δημιουργίας αγγείων στο αίμα (VEFG) αλλά και τους παράγοντες που ενεργοποιούν τα μελανοκύτταρα.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει την White Lucent Brightening Gel Cream, ενυδατική κρέμα σε μορφή gel για 24ωρη ενυδάτωση ενώ συγχρόνως αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες σκούρες κηλίδες χαρίζοντας ξεχωριστή λάμψη στο θαμπό, άτονο δέρμα. Επιπλέον περιλαμβάνει την White Lucent Overnight Cream & Mask που αναζωογονεί την επιδερμίδα και χαρίζει ξεχωριστή λάμψη εκ των έσω. Βοηθά στην αντιμετώπιση των καθημερινών φθορών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και των σημαδιών γήρανσης, καθώς μπορεί να φορεθεί και ως overnight mask.


White Lucent

Benefiance: Απαλή και νεανική όψη σε μόλις δύο εβδομάδες!
Η νέα Benefiance, η νέα σειρά περιποίησης της Shiseido που ενσωματώνει την καινοτόμα τεχνολογία ReNeura Technology, διαθέτει δραστικά συστατικά αντιγήρανσης που χαρίζουν ορατά πιο απαλή και νεανική όψη – πιο γρήγορα από ποτέ.

Η νέα σειρά, απευθύνεται στις γυναίκες 40+, που ζουν στους έντονους ρυθμούς της πόλης, διαθέτει ανάλαφρη σύνθεση και υφή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα μετά από δύο μόλις εβδομάδες χρήσης, με 16% λιγότερες ρυτίδες. Ύστερα από δύο μήνες χρήσης, σχεδόν το ένα τέταρτο των ρυτίδων έχει υποχωρήσει. Η αποκλειστική τεχνολογία ReNeura Technology συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο η επιδερμίδα συλλέγει σήματα και μεταφέρει τις επιλεγμένες πληροφορίες. Η Active Response Powder ενεργοποιεί μηχανικά τους αισθητήρες υποδοχής της επιδερμίδας. Το Natsume ή Ιαπωνικό φυτό jujube, ενισχύει την παρεμπόδιση της παραγωγής beta-noise, η οποία παρεμβαίνει στη μετάδοση πληροφοριών στο δέρμα και επηρεάζει την ανταπόκριση του δέρματος σε επιβλαβείς στρεσογόνους παράγοντες, ακόμη και στα σημεία που η γήρανση της επιδερμίδας επιταχύνεται ορατά.

Η νέα Benefiance αποτελείται από 3 προϊόντα περιποίησης με την 24ωρη Wrinkle Smoothing Cream για κανονική ή μεικτή επιδερμίδα και την Enriched Wrinkle Smoothing Cream με πλούσια σύνθεση που απευθύνεται στις γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα ενώ η Day Cream SPF 25 της σειράς, προσφέρει την απαραίτητη αντηλιακή προστασία στην επιδερμίδα.

Benefiance
Benefiance

Shiseido Travel Kits: Επωφεληθείτε με τις αγορές σας επιλέγοντας το κατάλληλο Travel kit και αναβαθμίστε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

* Με αγορές προϊόντων Shiseido αξίας 90€, χαρίστε extra φροντίδα στην επιδερμίδα σας! Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας επιλέξτε και το κατάλληλο Shiseido Travel Kit που περιλαμβάνει τα νέα προϊόντα Essential Energy Moisturizing Gel Cream, White Lucent Overnight Cream & Mask ή την Brightening Gel Cream σε travel size συσκευασίες, ιδανικές για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.
* Με αγορές προϊόντων της σειράς Benefiance αξίας άνω των 120€, αναβαθμίστε την τελετουργία περιποίησής σας, καθώς με το Shiseido Travel Kit που θα επιλέξετε θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την μάσκα ματιών WrinkleResist24 Express Smoothing Eye Mask σε συνδασμό με το Ultimune Power Infusing Concentrate αλλά και την Lift Dynamic Cream, σε ειδικές travel size συσκευασίες.